reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Fiolka mnie też się tak wydaję,że koleżanka się pomyliła , moje dwie znajome miały cc i obydwie znieczulenie podpajęczynówkowe. Nie upieram się, bo się nie znam.
W moim szpitalu dostępne jest ( za dodatkową opłatą :baffled: ) zzo .
Chcąc je mieć obowiązkowa jest konsultacja z anestezjologiem ok. dwa tygodnie przed porodem .

reklama
Hej dziewczyny, wpadam na chwilkę, bo wykończona jestem, nawet nie mam siły was czytać :-( Byliśmy prawie 200 km od Mińska, taki nie planowany wcześniej wyjazd do mojej mamy po odbiór mojego prawka w końcu :zawstydzona/y: Decyzję podjęliśmy przy śniadaniu, co by wykorzystać trochę czas, że M. do pracy mało chodzi przez to przeziębienie, no a potem znów nie byłoby kiedy. Do jutra kochane, miłej nocki ;-)

Majja to ja już nic nie wiem :baffled: tak czy inaczej miesiąc przed mam tam wizytę i u anestezjologa też to się dowiem.

Betiks trzymaj się ;-)

Mój mąż wymył calusieńka łazienkę, nigdy tak wypucowane chyba nie było :sorry2: Jutro ma zmieniać fugi bo takie brzydkie się zrobiły ...

Vivienne ja przechodzę to samo, czuję się jak niepełnosprawna ... nie wiem jak siedzieć, leżeć bo mnie kości bolą a na plecach mnie dusi .... nie mówiąc już ile kłopotu sprawiają mi proste czynności :( może dlatego ,że to moja pierwsza ciąża i wszystko jest nowością ... nie ma dnia żebym nie płakała z bezradności, żyje jak w nie swoim ciele ... nie wspominając już o wyglądzie, gdzie szpilki i ciuchy w rozmiarze xs leżakują w szafie ... dobrze, że to końcówka i czas wracać zaraz do formy ...
pisząc tu z wami mogę się przynajmniej wyżalić i wiem , że mnie zrozumiecie ...

znalazłam na allegro takie getry do body i zastanawiam się które wybrać

Kolorowe wiosenne getry ocieplacze NOWE WZORY!!! (2702711101) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witajcie.
ciril jak młody? dasz sobie radę ze wszystkim zobaczysz. mnie też dopadają myśli że nie uradzę. Ale kto nie da rady jak nie my :tak:
goko witaj i super że Agatka ;-)
misia my też mamy zakaz seksu damy radę szybko czas zleci ;-)a lista u nas np. wywieszona jest w szpitalu na oddziale
vieviene jak się dziś czujesz?
lil dobry jest mały ;-)jak zdrówko twe?
bulkasia mało przybrałaś :tak:
majja widzisz za opłatą ale jest u nas nawet za opłatą nie ma :no:
noukie 29 stuknął mi :tak:
Pozostałe całuje

Cześć Dziewczyny!!!
Jak mnie dzisiaj gardło boli:szok: Zaraz zaaplikuje sobie miodzik, kakao, taantuum verde do psikania i isla do ssania i mam nadzieję, że trochę to powstrzymamy.
Nathani Młodemu już przeszło, ale tatuś zebrał opier papier za karmienie syna...
Dzisiaj przychodzi łóżko Młodego i chwała Bogu, bo po tej nocy z latającymi pawiami łóżeczko jest wyłączone z użytku, a Dzidzi będę musiała kupić nowy materacyk...
Chyba każda z nas się powoli czuje jak słoń w składzie porcelany. Ja nie mogę siedzieć i pozycji leżącej nie mogę sobie dobrać... choć nadal chodzę w szpilkach, bo w innych butach niestety czuję się i chodzę jak cielna krowa za przeproszeniem... po prostu jest mi super wygodnie i to chyba ostatni objaw kobiecości w ciąży...

reklama
Witajcie moje "Słoniki":-);-)
Noc jako tako bo pozycji dogodnej brak, katar się przypałetał co utrudniało oddychanie, śniadanie przelknięte i do pracy z totalną niemocą ale to już tylko 2 tyg i wolne.
Miłego dnia kochane:-)

Do góry