reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

do cc dają znieczulenie podpajęczykowe albo narkoza. a do Sn zzo czyli zewnątrzoponowe.
tam gdzie ja ma rodzić właśnie do SN dają podpajęczynówkowe;-)

Asia chyba jesteś niezastąpiona :tak:

Cinamona jak po szkole? :-p

My byliśmy w castoramie po silikon i teraz D. znów z łazienką walczy.
Pewnie dziś skończy przy jego zapale :tak:
Mały mi się chyba zaś obrócił jakoś, w tamtym tyg. byłam pewna prawie że jest w poprzek teraz nie wiem.
Dowiedziałam się też że u mamy na targu znajoma ma takie staniki do karmienia za 15 zł
to jak tam będę wezmę do domu i po przymierzam :-)

reklama
Ale się u nas pogoda brzydka zrobiła, pada i pada i wieje i ciemno i nic się nie chce. Ale zmobilizowałam się i w końcu użyłam te wszystkie białka po szarlotkach, żeby się nie zdążyły zepsuć. Ciasto szklankowe się piecze :tak:

Fiolka to masz luksus że możesz poprzymierzać, korzystaj z tego, a jakże :happy2:

Ciekawe jakie mi tutaj w uk dadzą znieczulenie:confused:
Viv co to za ciasto szklankowe?
Fiolka to masz komfort bo ja kupiłam na allegro i jest za duży ale liczę, że coś tam jeszcze mi przybedzie w cycochach;-)
Stanęłam na wadze i znowu 0,5kg do przodu. Przez 2 tyg. przybyło mi 1,5kg:szok::szok::szok: To chyba przez ten wilczy apetyt co mam ostatnio. Ogólnie od początku mam +6kg.:tak:

Bulkaasia to taki piegusek, super sposób na zużycie większej ilości białek Arabeska: Ciasto z białek szklankowe bo wszystkiego (prawie) po szklance :tak:

Ja na poprzedniej wizycie miałam tempo tycia 0,5 kg na tydzień :szok: aż się boję teraz sprawdzać... ale nie mam wagi w domu i ważę się tylko u gina. Niby na diecie jestem i tak się ograniczam w jedzeniu a tyle tego przychodzi... :dry: Już mam ponad +10...

Hej dziewczyny, podczytuje, ale nie bardzo mam sile pisac:sorry2: w poniedzialek wrocilam do pracy, nawet jakos idzie;-), ale po pracy staram sie juz z lozka nie wychodzic:cool2:, pewnie przy weekendzie bede miala wiecej czasu zeby popisac z Wami:tak: jutro kontrola szyjki, brzuch sie dalej stawia ale on juz tak dlugo sie stawia, ze nawet przywyklam:zawstydzona/y::sorry2:

Mam mase zakupow dla maluszka do zrobienia, nic jeszcze nie gotowe:zawstydzona/y:, ale zostawiam to na bardziej bezpieczne tygodnie;-)

Goko witaj:-)

Aniu trzymam kciuki, bedzie dobrze:tak:

Fiolka to bedziesz znieczulona od pasa w dół wiesz o tym??? U nas w szpitalu masz kroplówkę ze znieczuleniem dla sn i normalnie mozna potem chodzić. A podpajęczykowe to dopiero po 6h
no właśnie nie :-p bynajmniej tak mi koleżanka mówiła które tam rok temu rodziła.
Dostała to znieczulenie kroplówkę nawadniającą + oksytocyna i mogła chodzić od razu:tak:
Nie wiem może coś pomyliłam, choć na 100% mówiła właśnie o tym podpajęczynówkowym bo się śmiałam jaka nazwa dziwna....

Ostatnia edycja:
reklama
No ja już zgłupiałam, bo ona mówiła że zzo właśnie tak paraliżuje dół i się parcia nie czuje :sorry2:
Tak czy inaczej będę tam za miesiąc to mi pewnie powiedzą

Do góry