reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

lolcia ja czasami mam :zawstydzona/y:
a z tymi apetytami w ciazy to roznie bywa..i nie ma to wplywu na plec...;-)
a ja juz musze sie z wami pozegnac,bo moje dziecko cos nie lubi kompa i netu :wściekła/y:
jak jutro bede sie w miare dobrze czula,to wpdane z kawulcem jak smyki odstawie do szkoly ;-)
milego wieczoru :tak:

reklama
Joanna_z ja raczej bez wzdęć na szczęście :happy:
Madlen a jak sobie z nimi radzisz?? A zapomniałam ci wcześniej odpisać że ja ostre uwielbiam :-) Dzięki i nawzajem :-)
Do jutra dziewczyny :tak:

madlen uspokoiłaś mnie z tymi upławami, dziękuję :-)

Jeśli chodzi o zaparcia to ja zawsze miałam z nimi problem, ale od 2 miesięcy codziennie rano piję na pusty żołądek wodę przegotowaną letnią z cytrynką i dodatkowo po śniadaniu piję sok z buraka czerwonego z firmy OGRODY NATURY. Polecam, jest naprawdę smaczny, a dodatkowo pomaga przy słabej hemoglobinie. Ja kupuję go w Realu, są na dziale warzywnym w butelkach 250ml(szklanych) :-)

Zmykam już bo za parę minut mój ulubiony serial "Przepis na życie":-D
Miłych snów :-)

czesc dziewczynki :)

moze mnie pamietacie, moze nie:) dlatego chcialabym sie przedstawiac:)
jestem nosotros, mam 28 lat i ponoc bede mamą grudniową :) moja pierwsza ciąża, zaczynam 6 tydzien :)
dzis jestem po pierwszej wizycie :) zarodek jest w macicy :) mam badania do zrobienia, mam brac witaminki i luteinę 2x1 (bo juz zaczelam wczesniej brac luteine i dlatego lekarz kazal kontynuowac).
bardzo sie denerwowalam przed dzisiajsza wizyta, ale na szczescie wszystko OK :)
kolejna wizyta 15 maja:)

postaram sie odwiedzac Was najczesciej jak to mozliwe: :)
serdecznie pozdrawiam wszystkie mamusie grudniowe:):)
trzymam kciuki za nasze fasolki i do kontaktu :))

duzo zdrowka!!!

buziaki!! :*

Ostatnia edycja:
Hejka :-) Ale z was śpioszki :-p Ja już jedno pranie wywiesiłam a drugie załadowane, dziecko nakarmione ja też po śniadanku teraz młody z dziadkiem a ja mogę pobuszować po necie ;-)
Joanna_z dzięki za podpowiedź postaram się jeszcze więcej warzywek jeść :tak:
Misia o wodzie z cytryną nie słyszałam ale od jutra spróbuję a jak to nie wypali to się na tego buraka zmuszę chociaż jakoś mi się nie widzi :-D Pytałaś czy mówiłyśmy komuś o ciąży. U nas na razie tajemnica wiemy tylko ja, mężuś i synek :-p Dziś idę do gina i jak się okaże wszystko w porządku na ten etap to powiemy rodzicom i rodzeństwu a reszta nie musi tak szybko wiedzieć ;-) A Przepis na życie też oglądam :tak:
nosotros gratuluję udanej wizyty. Ciesz się ciążą i odwiedzaj nas częściej :tak:
Madlen śpisz jeszcze?? :rofl2:
Idę zagrać w kulki :-D

Ty faktycznie ranny praszek lolcia. Ja jeszcze w lozeczku z zielona herbata bo zaczela mnie od kawy odrzucac. U nas kilka osob wie. W piatek IDE do poloznej potem za 4 tygodnie kolejne usg.

Joanna_z ja ranny ptaszek z musu :-D Moje dziecię nie rozumie, że trzeba spać póki można i zazwyczaj funduje mi pobudkę w okolicach 6.30 :-D Smacznej herbatki życzę :tak: Ja nie chcę się śpieszyć z mówieniem. Z synkiem też wiedzieli najbliżsi a część rodziny dowiedziała się dopiero jak stłuczkę mieliśmy i wylądowałam w szpitalu. Z tą różnicą, że byliśmy tedy w UK i nikt mnie nie widział :-D

Hej. Dziś idę po wyniki badań.
Mały wstał dziś o 4tej:szok: więc jestem nie do życia :confused2: dobrze,że mam z kim go zostawić więc wyjdę na miasto, bo młody nadal chory:zawstydzona/y:.

Strasznie mi piersi spuchły i są cholernie wrażliwe:confused2: chyba niebawem pora zmienić o rozmiar większy stanik :-D

reklama
Mama patryka trzymam kciuki za wyniki. A moje piersi juz od 2 tyg sa wieksze I bola okropnosc;)
Lolcia my w uk ale bylismy w pl na wielkanoc no I tam usg zrobilam wiec sie pochwalilam

Do góry