reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
można.Ja farbowałam i farbuje włosy i nic sie nie dzialo tylko ja uzywam farby bez tego okropnego zapachu bo podobno ten zapach moze miec tam jakis wplyw na dzidzie ale to nie jest pewne.

Neska mozna teraz farby sa inne a chcemy ladnie wygladac??
Pytanie do dziewczyn w kolejnej ciazy czy w tez brzuch sie troche zaokragla? Ja mam mocne miesnie brzucha a go wciagnac niemoge kurcze przeciez to tak wczesnie.
Jeszcze jedno nie moge jesc jem tyle by sie niemprzewracac a waga w gore?? To woda pewnie bo biust mi wywalilo ze ho ho, a mialam taki fajny maly biust;)

Kasia_s sliczne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny,musialam sprawdzic poczte i fb ,to od razu zagladam do was ;-)
neska mozna farbowac wlosy i paznokcie tez malowac :-D
lolcia oby reszta tygodnia byla lepsza ;-)
kiss sliczna fasolka :tak:..male,wielkie cudo !!!!!
joanna ja tez nie moge mojego brzucha wciagnac :no:..i juz widze,ze coraz bardziej przypomina ciazowy..szybko :szok: no ale u mnie to juz 3ciaza,wiec wszystko pewnie bedzie szybciej ;-)

tyle udalo mi sie nadrobic :sorry:
pozdrawiam wszystkie cieplutko ;-)

Kasia dziękuję :tak:
Tinka współczuję bólu zęba. Nie miałam tej przyjemności z ósemkami i nie chcę mieć. Obyś jak najszybciej mogła coś z nią zrobić i cieszyć się ciążą :tak:
Kiss cudne maleństwo :tak:
Joanna_z ja mam "swój" brzuszek ale w spodnie, które miałam dobre teraz się nie mieszcze :sorry: wczoraj łaziłam w jeansach z odpiętym guzikiem a później wskoczyłam w dresy...
neska farbuj śmiało tylko weź farby bez amoniaku i trzymaj troszkę krócej niz zwykle :tak:
A ja robię przegląd w rzeczach dziecka mego. Zaczął mi wyrastać z tego w czym chodzi i trzeba wymienić na większe wiec od razu całą resztę przegląda. Dostałam masę ciuszków od szwagierki po jej dzieciakach i nówki od mojej siostry i mam tego za dużo. Zajmuje tylko niepotrzebnie miejsce więc segreguję i mam zamiar to co mi nie pasi oddać szwagierce albo zostawić u teściowej bo ma więcej miejsca. Nawet sobie nie zdawałam sprawy ile tych ubranek jest. Wracam do przerwanej pracy :-)

reklama
Do góry