reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

Nathani to czekamy na wieści:tak: Madzia31-u mnie też dzieciątko ma polożenie główką w dół Clodi-mnie teraz od godziny ponad dziwnie boli glowa silny ucisk jak na oczy patrze to mi sie w oczach mieni masakra:wściekła/y: Bulkasia no to teraz sobie odpoczniesz milego wypoczynku ci życze i żebyś sie tam odstresowała :tak: ja jestem padnięta po prostu obiad zrobilam i padam z gorąca

reklama
Ja też już nie wyrabiam z gorąca :no: A mała mi marudzi, żeby z nią na plac zabaw iść :baffled:
Bulkaasia - Malta, super,chciałabym tam kiedyś być :tak: Na pewno będzie cudownie i zażywaj słoneczka jak najwięcej :cool2:
nathani, jak tam?
madzia31 mój berbeć już obrotkę zaliczył i pewnie jeszcze nie raz się przekręci, bo miejsca jeszcze do hasania trochę ma :tak: Teraz ma główkę z lewej str. brzucha, a nóżki pod żebrami :blink:

betiks nic się nie zmieniło narazie nie zadzwonił a mnie ze stresu już chyba nie boli tak bardzo . Sama nie wiem jeju!wizyte mam za tydzień 14 sierpnia.

madzia31 mój Antos ułożył sie jak u betiks czyli miednicowo:)
bulkaasia udanego wypoczynku, Malta brzmi wspaniale;)
nathani czekam na wieści, oby były dobre:)

reklama
Nathani samych dobrych wiadomości życzymy, zdrowia i cierpliwości, na pewno wszystko będzie dobrze :tak:

Fiolka ja może się zdecyduję na płatne 4d, ale dopiero po 26 tc, ten lekarz mówił że to jest optymalny czas (26-30tc), dziecko ma więcej tłuszczyku na twarzy, wygląda "normalnie", co prawda nie uchwyci się widoku całości ale dobrze widać poszczególne części. Podobno ;) Moja Mała wystawiła ino czubek noska, a że badanie dość długo trwało to musieliśmy kończyć powoli i tyle było z trójwymiaru ;)

4madlen a gdzie robiłaś/robisz 4d w Radomiu? I za ile? Bo skoro może nam się udać być tam ze 2 tyg. to byłby może dobry czas i taniej niż w Poznaniu. Jeszcze zobaczymy co mój gin powie o szyjce no i pewnie w piątek nie zrobi mi usg Dzidzi, żeby za często nie było. Mam wszystkie wymiary z tego wczorajszego, ciekawe, czy wpisze je w kartę.

Chyba uśpiłam dziś porządnie moje Bobo, znowu bawiłam córę koleżanki. Mąż mi pomaga, jak on się wczuwa :D A jak się cieszy, jak uda mu się ją uśpić :D Coraz bardziej nie może doczekać się grudnia :>

Miłego popołudnia :)

Do góry