reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

kiss forum jest tu a grupa to co innego, jest zamknięta z kilku powodów. Na forum nikt nie sprawdza Twojej aktywności a grupa już zobowiązuje bo należą do niej osoby "zaufane", które piszą o sobie więcej, o swoim życiu, dołach i pagórkach. Dlatego każda będąca w grupie zamkniętej dzieląc się swoimi osobistymi odczuciami oczekuje, że inne członkinie też się podzielą swoim życiem... a że od Ciebie postów na zamkniętym prawie brak to zostałaś upomniana co zostało zresztą określone w regulaminie, który został zaakceptowany przez większość... Upomnienie to przecież nic złego, Moderatorka dba o naszą wspólną prywatność i tyle, więc niepotrzebnie się unosisz honorem :) a na formum oczywiście zachęcamy żebyś udzielała się w miarę swoich możliwości jak najczęściej :)
Nie ma co się obrażać bo przecież rozmawiamy ze sobą po to żeby było nam przyjemniej, żeby się dzielić informacjami i wspierać jak potrzeba...

reklama
4madlen - podpisuje się pod Twoją wypowiedzią
fiolka ja mam to samo!!!!! w każdej ciąży taka cera i dekolt masakra !!!!
liwus podaj proszę przepis na kotlety ziemniaczane

Hej!
Właśnie ogarniamy się, aby wreszcie na zakupy ruszyć, zeszło się nam ze spaniem, bo wybraliśmy się późno do kina, wróciliśmy po północy ;)

A więc plan dnia przewiduje zakupy, po południu oglądanie mieszkania (wątpię bardzo, że jest co oglądać, bo okazało się, że w bardzo kiepskiej lokalizacji...), a od 19 dyżur w pracy. Ostatni przed wakacjami! Jeszcze tylko jutro popołudniowy, pracowniczy grill, w sobotę rada i zasłużony wypoczynek ;)

A ze względu na dzisiejszy "napięty harmonogram" mam nadzieję, że dzień szybko zleci, bo się bardzo mocno nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty u gina, dobrze, że idziemy na 10 :)

Cerę mam super jak na mnie, ale za to stopy zaczynają mi puchnąć :-(

mmm uwielbiam kołacz a nie jadłam go chyba ze 100 lat ;)

Vivienne mi też puchną stopy! :szok: i to nawetjak ich nie nadwyrężam... ostatnio wyszłam spod prysznica, patrzę a tu takie ćtapy wielkie hehehe ale za to M.jak zobaczy to mi funduje albo masażyk albo kizianie więc mogą mi puchnąc :-)
a zapomniałam dodać, że wczoraj mój Antonio pierwszy raz kopnął tatusia w rękę, ale było śmiesznie bo ja tak od dwóch dni czuję, że mocniej kopie i jak położe rękę toczuję a mój M. gruboskórny nic nie czuł.Wczoraj miał wielkiego doła i ja mówię "Antoś kopnij tatusia żeby się w garść pozbierał" i kopnął a M. poczuł :)

Ostatnia edycja:
Masaż stóp na opuchliznę tu nic nie pomoże dziewczyny.
To może być początek zatrucia ciążowego...co wiąze sie z wysokim ciśnieniem...teraz moze byc niskie ale powyzej 20tc juz moze roznąć ...a opuchlizna to zatrzymanie wody w organizmie i trzeba o tym powiedziec ginkowi.
Ja przez to przeszłam w pierwszej ciąży i lezałam z tym 2 miechy w szpitalu

Witajcie kochane,

Ale jestem dzisiaj happy, bo juz po wizycie i wszystko z moim szkrabem dobrze.
Fotki w odpowiednim watku.
I juz wiem ze bede miala corcie:-)
Wiec te wszystkie kalendarze plci i przesady sie nie sprawdzialy w moim przypadku. Chociaz test z sody prawde pokazal bo sie nie pienilo hehe.

Mi tez czasem stopy puchna ale to pewnie od tych upalow u nas.

4madlen super ze w koncu sie uporalas z ta praca i teraz tylko nie pozostaje nic innego jak trzymac za ciebie kciuki na obronie.

Cos mnie glowa zaczyna cmic ale na szczescie dotarl juz do mnie Amol wiec go wyprobuje i zobacze czy dziala. A moze ten bol to po dzisiejszych emocjach po wizycie.

Czy robi sie juz wam ta pionowa ciemna kreska pod pepkiem? Bo u mnie bardzo slabo widoczna ale sie pojawila.

reklama
Dzieczyny!!! To jak to było z tą sodą. Na ile mam nasikać, z czego naczynie???
Pieni się - chłopak,
nie pieni się - dziewczynka
tak?

Ja puchłam w poprzedniej ciąży, puchnę w tej... teraz mam skoki ciśnienia i zawroty głowy... z Wikusiem nic takiego mi się nie przytrafiło...

kiss - popieram to co napisały Ania, 4madlen. Skoro ja piszę o sobie w grupie więcej, to oczekuję w zamian chociaż odpowiedzi... Tobie też by nie odpowiadało, że Ty piszesz, a ktoś tylko czyta. Grupa to co innego niż forum. Są forumowiczki, które piszą tylko w Grupach...

Do góry