reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
ankaa uśmiałam się z tej cukiernicy :-D
liwus piękny ten tort! :tak:
Moje sprzątanie nie pójdzie na marne, bo właśnie się dowiedziałam, że znajomi wpadną na meczyk :nerd: Ale że będą też i dzieciaki, więc jutro powtórka z rozrywki będzie. Choroba, znowu będę spać do południa :baffled:

I chyba z naszego uroczego wieczora nic nie będzie, oglądaliśmy film i włączyła mi się po raz pierwszy w ciąży bujanka nastrojów, ale to tak, że rozpłakałam się bez powodu i tak siedzę i ryczę co chwilę :dry:

liwus świetny tort :-)
nathani witam w klubie obsypanych syfkami :angry::wściekła/y::crazy::szok: Ja mam to samo...czasmi szlak mnie trafia...tym bradziej ze w pierwszej ciazy cere miałam jak pupcia niemowlaczka. Teraz kazdy mi mówi ze zbrzydłam w tej ciązy...twarz zrobiła sie pociągła, jakas taka wychdzona i brzydka ...ach nie ma to jak komplementy od meza i przyjaciół...dzisiaj nawet mama do mnie dzwoniła i powiedziała mi ze ona wiedziała ze bede miała córeczke bo zbrzydłam ale nie chciała mi tego prosto w oczy powiedzieć...a mąz dzisiaj sie zapytał czy po porodzie moja uroda wróci na swoje miejsce ... spojrzałam na niego z byka:nerd: to stwierdził ze nie było pytania hahahaha.

A my dzisiaj czujemy sie dobrze...troszke pobolewał mnie brzusio z prawej strony ale przeszło...w sumie to dopiero niedawno odpaliłam kompa...bo ładna pogoda dzisiaj w szczecinie wiec cały dzien przed domkiem siedzielismy...koło 17 pojechalismy do tesco a potem do lidla...kupiłam sobie bluzke na ramiączkach :-)
Młodemu chcielismy kupić rowerek ale były tylko takie co pedałuje sie do przodu a do tyłu hamuje...a dla niego to za ciezkie wtedy pedały i nie mógł krecic.

ale sie rozpisałam

lil no ja w poprzednich ciążach to samo wysypana strasznie! a teraz na dodatek chyba mam uczulenie po pomidorach czerwone plamki na twarzy i dekolcie tez, mozna wapno w ciazy?
joanna też mnie muliło i zwymiotowałam:baffled:

reklama
liwus- świetny tort, aż się nad nim rozczuliłam, bo wyobraziłam sobie moje dziecko, które będzie podobny robić dla tatusia...
u mnie z cerą b/z tzn. jak przed ciążą, raz lepiej raz gorzej. Ale ludzie mówią mi, że wyglądam promiennie w ciąży, cokolwiek to znaczy
Lilith- mieszkasz w Dobrej od dawna? Na studiach miałam kolegę z Dobrej/ k Szczecina, bardzo fajnego zresztą i tak sobie przypomniałam dobre studenckie czasy jak zobaczyłam skąd jesteś. W sumie to mieszkamy niedaleko od siebie, jakieś 120 km.

Wieczorem zrobił mi się strasznie twardy brzuchol, cały napięty. Wzięłam no-spę, bo trochę się wystraszyłam. Macie coś takiego czasem? Czy to już mogą być już skurcze Braxtona-Hicksa?

Ja tu bazgram, a Wy pewnie już śpicie. Kolorowych snów od nocnego marka.

Do góry