reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Lolcia plany są:-D
Wczoraj już miałam jechać do siostry, porządnie się wyszorować i Małą:-D Bo brak wanny przez ten remont, a w wanience to za dużo nie zrobimy... Mycie "w powietrzu" za ciekawe nie jest:-D A Mała już się tak nie mieści fajnie:-) Jak ostatnio ją kompałam i myłam jej głowe to nogi musiała mieć na ścianie:-D:zawstydzona/y:

A moje dziecie dziś znów szaleje :-D Od wczoraj takie wyraźne ruchy czuje, że czasem mam wrażenie, że zaraz wyskoczy:laugh2::-)
Skacze cały czas prawie:-) I musze powiedzieć, że w ciągu dnia też już ruchy czuje:-)

reklama
dzien doberek :-)
Lolcia synek juz dobrze,nawet od wczoraj zaczal jesc i sam sie o jedzenie upominac :-D,ale trzymam go jeszcze w domu bo antyb.bierze do jutra ;-)
to mowisz,ze wybierasz sie do siostry,to fajnie..mi te ciuchy tez nie pasuja,cos znajde ale to nie moj gust..wszystkie spodnie albo mi z tylka spadaja,a jak wezme rozmiar mniejszy to przez biodra nie chca przejsc :wściekła/y:,nie wiem czy oni nie potrafia szyc dla kobiet,czy to ja mam jakas dziwna budowe :-D,ale dla dzieciakow jest w czym wybierac..oj jest ;-)
Aniu fajnie,ze masz wolne,jedz do siostry i sie wypluskaj :-)
Kiss jesli synek lubi auta,to masz problem zglowy,ja to jakos dla syna nigdy nie mialam problemu z kupieniem prezentu,gorzej mam z dorastajaca corka :-D
Liwus dla dziewczynki jakas lalka,albo zestaw naczyc,filizanek itp..male dziewczynki takie cos lubia:tak: zalezy ile chcesz przeznaczyc
u nas dzisiaj slonka nie ma,ale jest bardzo dusznoo i takie jakies ciezkie powietrze..tez mam lenia,ale wczoraj sie tyle narobilam,to dzisiaj moge nic nie robic :-D
aaa i mialam dzisiaj sen,ze bylam na usg i polozna nie potrafila mi go zrobic,to powiedzialam jej,ze sama sobie zrobie to usg i zrobilam :-D,ja to czasami mam takie dziwne sny w tej ciazy..nawet nie wiem skad mi sie one biora :szok::-D

a było tak pięknie i bez wymiotów a przed chwilą spotkanie z muszlą po pharmatonie!!!! Ale skwar moje w basenie ja muszę w cieniu bo się nie da wysiedzieć

Asiu strony już nie będą "uciekać" :-D Przynajmniej tutaj :-)
Jeszcze tylko reszte wątków musze ogarnąć:rofl2:

A. się ze mnie śmieje:-D Że nie ma jeszcze 12 a ja Małej "nieogarniam"...
Albo chormony albo się odzwyczaiłam :-D

Cześć dziewczyny, witam lekko przyćmiona, bo od wczorajszego popołudnia znów migrena :-( Poczytam was troszki i za "chwilę" wrócę ;-)

Rany, aleście postów natrzaskały :-) Ja dziś na 14 muszę być w przedszkolu u małej, bo jakiś program artyst. ma być dla rodziców od dzieci. A że mam kawałek, więc mi się zejdzie i zaraz muszę się szykować do wyjścia.
Ania789 ale podobieństwo z tymi światełkami :-D Bo ja miałam sprawdzić sygnał dźwiękowy i światła przeciwmgielne. Trąbnęłam ze 2x, światełko pokazałam, tylko, że nie tą żarówkę co trzeba i też się dopytywał, czy na pewno i żebym sobie kucnęła i zobaczyła, czy coś się gdzieś jeszcze świeci (słońce dawało i nie było widać) :-D I cały czas mówił, żebym nie stresowała siebie i wspomagacza, bo na dzień dobry mnie przywitał żartem "oo, pani ze wspomaganiem" :-)
nathani na nudności pomaga imbir. Pomaga też m.in. na przeziębienie i bóle stawów. Można sobie odrobinę wkroić do herbaty (świeży korzeń) albo zetrzeć na tarce i wycisnąć sok i ten sok sobie dolewać. Nie każdy lubi, bo jest trochę piekący, ale można się przyzwyczaić :tak: A co do balsamu, to ja używam tylko balsamu przeciw rozstępom na brzuch, na resztę ciała zwykły balsam nawilżający.
4madlen właśnie jak tam rocznica? ;-)
lolcia wszystkiego naj naj naj z okazji rocznicy, która to już? :-)
bulkasia ale się ubawiłam z tej co przyjeżdżała własnym autem :rofl2:
Lili tak mi przeszło przez myśl co z tobą, że cię nie ma na bb i współczuję :-( Ale mam nadzieję, że to chwilowe i szybko minie. Trzymaj się i nie dźwigaj ;-)

Ostatnia edycja:
Aniu to miałaś niezłą gimnastykę przy okazji :-D Powiem szczerze, że z tą pogodą i bez czynnej wanny to nie zazdroszczę. Młodego do wanny wrzucam po kilka razy dziennie :-D Mam nadzieję, że uda ci się wymoczyć za wszystkie czasy :tak: I gratuluję ruchów :tak: Moje maleństwo "odezwało" się zaledwie kilka razy i tak raczej chaotycznie :-D
Madlen79 cieszę się, że z synkiem lepiej :tak: A odnośnie ich rozmiarówek to porażka. Jak nie zmierzysz to nie wiadomo co kupujesz :-D Do uk postanowiliśmy z m wybyć na dłużej bo niestety u nas z robotą kiepsko :sorry: Ale damy radę :-)
Nathani współczuję

Lolcia a to u was szykuje sie dluzszy wyjazd,a ja myslalam ze tylko na chwile wpadacie do siostry w odwiedziny ;-)
no niestety z praca w pl roznie bywa...:no:,to 3mam za was kciuki &&&&
a co wymyslilas na jutrzejszy dzien?..i jakbym czasami zapomniala,bo moja pamiec jest dobra,ale krotka :-D to .............
wszystkiego najlepszego,duzo szczescia i milosci na kolejne lata :-):-):-)
Aniu zwalaj wszystko na hormony,ja teraz tez tak robie..do grudnia mamy pelne prawo :-D

U mnie to chyba wszystko na odwrót jest...przewaznie mdłosci, migrena i zle zamopoczucie jest do 12tc jutro zaczynam 15tc a ja czuje sie coraz to gorzej, zle sie czuje, mam niskie cisnienie...co az dziwne u mnie bo zawsze mam podwyższone. Do tego jeszze kupa roboty w domku...obiad trzeba zrobić...przelewy...czego oczywiście nie lubie bo kasa z konta znika heheheh ale za ubezpieczenie autka trzeba zapłacic.
Maz mnie namawia na kupno butów ...oczywiście chce je kupić ale chciałam na allegro a nie szukac i lazic po sklepach.,

betiks imbir nie działa na mnie:no:
dziś wypad na miasto, zakupy i rossmannn kocham go:-)mam już liste co kupić, a potem lody

reklama
Witam po długiej przerwie :)

Spamujecie dziewczyny ostro, niestety nie uda mi sie nadrobic 200 stron :(

Witam wszystkie nowe Mamy Grudniowe, ja mam usg w sobote to sie wam pochwale co u mnie w trawie piszczy :)

pozdrawiam was goraco.

Do góry