reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Kurcze, zjadłam na obiad kapustę i teraz jestem wzdęta jak balonik. Popijam miętę i liczę, że mi przejdzie:baffled:
Uciekam do wyrka a Wam życzę spokojnej nocki...

reklama
Dziewczynki tak czytam i czytam i nie mam wyjścia jak jutro kupić sodę!!! ja jestem pewna że w brzuchu mieszka Kalinka więc zaraz Wam napisze czy się pieni czy nie pieni :))) hahah

może nawet badania naukowe przerowadzimy :) fajna zabawa

nie moge Was nadrobić, ależ tego dużo.

pochwalę się tylko że znalazłam suknię ślubną :)))))

idę do kąpieli, miłej nocki i jutrzejszego poranka dla wszystkich

dzien dobry ;-)
słońce piękne. młode dziś w domu ze mną pewnie cały dzień bedą chciały siedzieć w basenie.
misia scandic ma dobre te wody

Witam
mam do was pytanie takie nietypowe mój synek jutro kończy 5 lat i chiałabym mu coś kupić tylko niebardzo mam pomysł może wy mi coś ciekawego podrzucicie

Witam :-)
To, że mam sode kupić to chyba sobie na czole przykleje :-D:p
U mnie leje, o 4 rano burze mnie obudziły :-) Ale były bardzo delikatne :-)
Teraz wcinam śniadanko i czekam na tel... Jak będzie to wolne a jak nie to lece :-D

Betiks ja też (pare lat temu) zdawałam - testy bezbłędnie, niestety też na łuku sie pomyliłam. Poprostu wyjeżdżając wjechałam w nie w swój (bo tyle ich było, że mi sie pokićkało:wściekła/y::-)) też miałam fajnego egzaminatora i pewnie bym zdałą, gdyby nie ten łuk... Jak mi sie światełka w opisywaniu pomyliły to sam spytał czy "napewno" :-D
I nie daj się im :-D I nie zrób tak jak ja:no:.... Po egzaminie się spaliłam... zwlekałam, zwlekałam... aż w pewnym momencie zawsze brakło tych paru groszy na jazde i egzammin:-) I przepadło...
A teraz kursy od nowa.....
A prawko miałam załatwiane przez szkołe... płaciliśmy tylko połowe za kurs... reszte szkoła sponsorowała....

Kisss to zależy w czym się synek lubuje i ile chcesz przeznaczyć:p

http://allegro.pl/kolejka-na-ruchomych-torach-muzyka-wysylka-8-zl-i2402410515.html malutkie to ale cena :-D ale do jutra raczej nie dojdzie...

Ostatnia edycja:
Witam, u mnie nadal słoneczko:-) i żeby tak cały dzień świeciło.
Ja już po śniadanku i zaraz do pracy.
kiss ja tak jak nathani zawsze preferuję gry lub książki odpowiednie do wieku no ale wybór należy do Ciebie:-D
Miłego dnia dla wszystkich!!!:-)

Witam
mam do was pytanie takie nietypowe mój synek jutro kończy 5 lat i chiałabym mu coś kupić tylko niebardzo mam pomysł może wy mi coś ciekawego podrzucicie

Kiss ja od miesiąca się zastanawiam co kupić mojemy 4-latkowi na urodziny i wczoraj postanowiłam i kupiłam : hulajnogę HULAJNOGA ALUMINIOWA DLA DZIECI KOLORY 25/12 (2366245742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Albo kup mu tak jak dziewczyny piszą coś edukacyjnego. Ja bym zakupiła np. jakąś grę planszową lub coś w tym stylu np.http://allegro.pl/duza-gra-spadajace-skaczace-malpki-reklama-tv-i2363222047.html

Teraz za to mam drugi problem bo mój syn został zaproszony na urodziny do dziewczynki 3-latki i zupełnie nie mam pomysłu..pustka:-( Może macie jakieś propozycje ?

Ostatnia edycja:
Witam z rana
Ja już jestem po śniadanku, kończyłam wczorajszy obiad czyli burka z serem (danie tureckie).
Lil trzymaj się kochana, dobrze że juz po wszystkim i wszystko jest w porządku.
Kiss ja we wrześniu mam tez 5 urodzinki. Zazwyczaj organizujemy małemu jakiś fantastyczny dzień. Pizza, lody, jakiś fikoland (miejsce zabaw dla dzieci z basenami z kulkami, ślizgawkami i mnóstwem zabawek). Oczywiście zdarzało się zabrać go do sklepu żeby sam sobie wybrał zabawkę lub zakup jakiejś gry bo je uwielbia lub niestandardowe klocki, które działają na wyobraźnie.

Ja dziś nadrabiam zaległości w pracy, przez ostatnie dni nie miałam zbyt wiele czasu na to więc teraz czeka mnie dużo pracy.

Teraz za to mam drugi problem bo mój syn został zaproszony na urodziny do dziewczynki 3-latki i zupełnie nie mam pomysłu..pustka:-( Może macie jakieś propozycje ?

My ostatnio na urodziny dla 3-latki kupiliśmy grę ale nie planszową a z takich lepszych zręcznościowych. GRA JOLLY OCTOPUS WESOŁA OŚMIORNICA REKLAMA TV (2411990212) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mój synek ma RAVENSBURGER - LOTTI KAROTTI GRA ZRĘCZNOŚCIOWA (2403657923) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dostał jak nie miał nawet 3 lat na początku trudno było mu grać ale gra do dziś. Taka gra się nie nudzi, można grać z rodzicami ale i samemu umie się nią zająć i sie świetnie bawi.
Ja bardzo lubię gry tej firmy bo są dobrej jakości i trwałe.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry