reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

truskawki już też wchłonęłam. Mogliby jedną bramkę Rosji strzelić !

JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
wy mi tyle o jedzeniu nie mowcie,bo moj zoladek przekreca sie na druga strone,a ja nic nie moge przelknac :wściekła/y::-(,jedynie wode moge pic
tez ogladam mecz..:tak:

No 1:1 - zwracam honor, myślałam że przewala ze 3:0

w takim razie trzeba to przegryźć almette z pomidorkiem :))

madlen 79 - współczuję, kurcze to już 16 tydzień a Ciebie nadal trzyma... a wierci się juz chociaż ???

madlen- lacze sie w bolu- mam to samo :no:
w dodatku walcze jeszcze z przeziebieniem i musze uchwilowac kiedy wziasc antybiotyk zeby go za chwile nie oddac ach..

neska duzooo zdrowka dla was ;)
gryzon pyt,czy czuje dziecko ?? tak czuje juz..:))
gdyby to byla moja pierwsza ciaza,to bym zastanawiala sie o co biega,ze tak mnie mdli,ale z cora mialam tak samo..cale 9miesiecy..przed samym porodem musialam przytulic porcelanke
ale juz jest lepiej,niz wczesniej..tylko ze nie moge jesc tego,co bym chciala..:(

reklama
Do góry