reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Sowinka gratuluję serduszka :tak: Niech maluszek zdrowo rośnie :tak: Starszak zadowolony z wyprawy? ;-)
Joanna miłego dzionka na basenie zatem życzę :-)
Mi się nie chce od kompa wstać i się ubrać :-) Cały czas w piżamce i jakieś lenistwo mnie ogarnęło :-D

reklama
Bulkasia - do włosów. Farbuje na blond farbami fryzjerskimi bo drogeryjne złe doświadczenia mam. i chcę przejść znów na b. jasny. Już mi włosy odpoczęły

Joanna
fajnie na basenik

Ostatnia edycja:
witam sie w ponury poranek.... Musze jechac do krakowa na konsultacje w sprawie pracy mgr, i musze uprosic babke zeby mnie dopuscila do obrony przed wakacjami bo pozniej terminy sa na ostatni tydzien pazdziernika, a to juz moze byc ryzykowne przy stresie...:) mam nadzieje ze sie uda:) najgorsze jest to, że mam dopiero 2 rozdzialy na 4:( jak mnie dopusci to beda Was meczyć wypełnieniem ankiety do badań :)))) wiem że mnie nie zawiedziecie:))) milego dnia

dzien dobry :-)
sowinka gratuluje udanej wizyty ;-)
&&&& za te,ktore maja dzisiaj lub jutro :tak:
a tym,ktore czeka rozmowa z szefowa,powodzenia :tak:
dziewczyny,musze syna przebrac za ksiecia,a oprocz korony nie mam pomyslu,jak go ubrac :zawstydzona/y:pomozcie ....

madlen 79 zrób mu "pelerynkę' i jakieś berło do łapki np. weź tłuczek okrągły do ziemniaków i pokryj złotkiem. Albo uformuj ze sreberka;-)
4madlen ja się broniłam świetnie licencjat w 7 tyg. ciąży z Julią na warunkowym zwolnieniu ze szpitala z wenflonem.
a obrona mgr. w 8 miesiącu ciąży po wszystkim takich skurczów dostałam że myślałam, że już się zaczęło:-)

Witam się i ja :-)
Dziś chyba wolne przez pogode:wściekła/y:...
Z tymi tygodniami to ja sobie kojarze tak jak na historii z wiekami:-D jak rok 2000 to XX wiek a jak 2001 to juz XXI :-p.
Sowinka super, że wypad udany:-)
Wizytującym powodzenia:-)
I szykującym się do rozmowy z szefostwem też :-)

4madlen, a o czym masz pracę mgr? :>
Ja się zbieram do miejsca pracy, ale nie do pracy, muszę zajechać do dyrektora z wnioskiem i uderzyć do dyrektorki ośrodka, ale najpierw spróbuję złapać kierowniczkę internatu i z nią zagadać. Dyrektorkę zostawię na "deser" :baffled:

Dzień dobry ja juz dziś na zakupach byłam i siedze po śniadanku pod kocykiem,mała miała fatalny humor jak do przedszkola wstawała mam nadzieje ze sie rozbawi i minie jej to ale pogoda u nas podła więc sie nie dziwie że i humor kiepski sama jesteś śpiąca jak cholera Sowinka-gratuluje:-) Wszystkim tym które dziś mają rozmowy z szefostwem życze powodzenia i głowa do góry bez stresu bedzie dobrze:tak:

reklama
Do góry