reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Dzień dobry :-) Moje dziecko jeszcze śpi :szok: Chyba mi go ktoś podmienił :-D A tak na poważnie to chyba moją bidulę zaraziłam chorubskiem bo wczoraj 38 st na wieczór i nurofenem zbijałam :dry: Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo tak skoczyło.
Dziś dzień dziecka wiec kochane moje wszystkiego naj dla maluszków tych w brzuszkach i tych większych - buziam :tak: My się musimy dopiero wybrać na zakupy bo 5 dzieci czeka na obdarowanie :-D
Bulkaasia mi się wczoraj ta restauracja podobała bardziej przed rewolujcą tzn sam wystrój, ale ogólnie fajna załoga tam pracuję i odcinek wreszcie bez płaczu i problemów rodzinnych w tle :tak: Jak sytuacja z mężem?
Noukie takie wczesne wstawanie w dzień wolny to i ja zawsze miałam a im bardziej chciałam pospać tym się wcześniej budziłam :-D Plus jest taki że masz dłuższy dzień dziecka :-p
Sonja witaj i rozgość się :tak: Twoje starsze dziecię ma już ponad roczek więc nie jest tak źle. Mamy tutaj mamusie z 6 miesięcznym bączkiem więc i ty sobie poradzisz :tak:
Ruda-iza ja też poproszę do łóżka :-D

reklama
Hej dziewczynki:-)
Z okazji Dnia Dziecka wszystkiego najlepszego Wam, dzieciaczkom tym, które już są i tym w brzuszkach:tak:
lolcia z mężem nadal sie nie odzywamy i jest to przykre, no ale cóż, on zawinił a ja czekam na przeprosiny (chyba sie nie doczekam):no:
Zauważyłam, że codziennie muszę zjeść coś z pomidorem, jakaś obsesja.
Uciekam do pracy a potem kilka dni wolnego bo święto królowej mamy tutaj. Miłego dnia!!!

Hejka:)

Witam nowa mamę:) Sonja nie jesteś sama z takim malym brzdącem;) ja też mam córcię 17 miesięczną i jeszcze syna niespełna 7 letniego, jakoś damy radę, musimy, nie jest łatwo bo i nadźwigac się trzeba i nie ma chwili dla siebie ale co tam za to o będzie dzidziuś;p
A no i ja tez końcowogrudniowa ale raczej nie styczniowa bo termin OM mam na 19.12 a wg. USG na 28 więc podejrzewam że będzie jakos pomiędzy:) śmieje sie ze pewnie miedzy barszczem a pierogami:-D Z Milką mialam termin na 26.12;) a urodziłam 27 raniutko;pp
Ja już się łapię nad tym że nie mogę się doczekać;p a myślałam że już za kolejnym dzieckiem tej wielkiej euforii nie ma, a jednak:))
A tu jeszcze tyyyle czasu buu

bulkasia u nas też cięzkie powietrze:// tez czekam na jakis ruch i też sie chyba nie doczekam...
Fajnie że chociaz w pracy Ci się oczyściło;-)

nathani jak tam po tabletkach? lepiej?

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja. I witam nowa mame.
Iza usmialam sie z tego sniadania:-)
Wszystkim dzieciaczkom tym duzym, malym i calkiem malutkim wszystkiego najlepszego i duzo usmiechu na buzi:-)
Mi Lusska pobudke juz po 5 zrobila, bo chciala siusiu i kache...

dzień dobry:) u nas dziś deszcz leje i ogólnie przygnębiająca ta pogoda;/ pojade do mamy chyba zaraz to przynajmniej poczuje się jak dziecko :))))

Witam nowe/ą mamusie - pogubiłam się ile Was doszło, ale serdecznie gratuluję :)

ps.wstawiłam swój brzuchol na grupę, a umęczyłam się przy tym jak nie wiem... ale udało się :p

Ruda dzięki :-)
Bulkaasia niestety faceci już tacy są - zazwyczaj nie umieją przyznać się do błędu. Trzymam jednak kciuki za piękny bukiet kwiatów na przeprosiny :tak:
Ciril i ja i fiolka tak samo - razem ruszamy w 12 tydz :-)
Już 2 godz wiszę na telefonie. Muszę zarejestrować młodego do laryngologa a tylko dziś rejestrują. Ciągle jest zajęte albo mnie odrzucają :angry:

reklama
Hej.
Wisienka ja nie pomogę bo różyczki nie miałam robionej

Lolcia super że wyniki są ok

Sonja witaj :-)

Noukie ja w ogóle się ciągle budzę ostatnio :dry:

Asiu ja też kanapkę musowo z pomidorem ale uwielbiałam je i przed ;)

Sarka ja mam nadzieję zdążyć na wigilie :-D

Madlen u nas pogoda że szkoda gadać:zawstydzona/y:

U mnie też 11 tydzień a ja znów już zaczynam świrować czy wszystko jest ok

Do góry