Dzień dobry :-) Moje dziecko jeszcze śpi
Chyba mi go ktoś podmienił
A tak na poważnie to chyba moją bidulę zaraziłam chorubskiem bo wczoraj 38 st na wieczór i nurofenem zbijałam
Mam nadzieję, że to tylko jednorazowo tak skoczyło.
Dziś dzień dziecka wiec kochane moje wszystkiego naj dla maluszków tych w brzuszkach i tych większych - buziam
My się musimy dopiero wybrać na zakupy bo 5 dzieci czeka na obdarowanie 
Bulkaasia mi się wczoraj ta restauracja podobała bardziej przed rewolujcą tzn sam wystrój, ale ogólnie fajna załoga tam pracuję i odcinek wreszcie bez płaczu i problemów rodzinnych w tle
Jak sytuacja z mężem?
Noukie takie wczesne wstawanie w dzień wolny to i ja zawsze miałam a im bardziej chciałam pospać tym się wcześniej budziłam
Plus jest taki że masz dłuższy dzień dziecka 
Sonja witaj i rozgość się
Twoje starsze dziecię ma już ponad roczek więc nie jest tak źle. Mamy tutaj mamusie z 6 miesięcznym bączkiem więc i ty sobie poradzisz 
Ruda-iza ja też poproszę do łóżka

Dziś dzień dziecka wiec kochane moje wszystkiego naj dla maluszków tych w brzuszkach i tych większych - buziam

Bulkaasia mi się wczoraj ta restauracja podobała bardziej przed rewolujcą tzn sam wystrój, ale ogólnie fajna załoga tam pracuję i odcinek wreszcie bez płaczu i problemów rodzinnych w tle

Noukie takie wczesne wstawanie w dzień wolny to i ja zawsze miałam a im bardziej chciałam pospać tym się wcześniej budziłam

Sonja witaj i rozgość się

Ruda-iza ja też poproszę do łóżka