reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Nadrobic was dzis to.... No wszystko jasne:-D:-D. Wizyt gratuluje wszystiim. Witam nowa mame. Tez jestem za wyborem moderatora. Juz wczesniej nawet o tym myslalm ale jakos wylecialo z glowy.
Ide piprobowac moze uda mi sie z komorki wrzucic brzunio.
Milej i spokojnej nocy. Caluje brzuszki:-)

reklama
witam witam witam

ile nie bylo mnie na forum ? niecaly tydzien? i caly wieczor spedzilam czytajac wiesci!
wszystkim jak i kazdej z osobna gratuluje pomyslnych wizyt, zdjec, wszystko przeczytalam i zobaczylam foty
gratuluje!

ja dzis mialam badanie prenatalene i to sie robi w NL w szpitalu i tak samo jak madlen nie jestem zadowolona. bo kurcze jak juz tam jestem to chce sie wszystkiego dowiedziec a nie doczytywac w domu z wikipedii, czy nie tak. siedzialam cicho bo sobie myslam ze jak mierzy to niech mierzy ale fajnie jakby cos wyjasnila a nie wyniki w domu sobie porownuje,,, i czy to Joanna musialas skakac czy ja dobrze przeczytalam

bo myslalam ze to ja dzis mialam tylko taka przygode, w szoku jestem,
z tego wzgledu ze dzidzia spala, pani kazala zejsc z kozetki i SKAKAC zeby dzidzie obudzic.... ah

generalnie ze scanu chyba ok, ale nie chciala mi powiedziec wyniku bez wyniku krwi ktore beda za 5 dni i tak

troche rozczarowana jestem.... bo jak juz mierzyla to chociaz pomiary mogla mi opisac,,,

tyle mojego,

jutro tu zajrze na pewno bo nie ide do pracy.

dobrej nocy !!

didor- gratulacje, najwazniejsze ze wszystko ok
A z tymi lekarzami to tak jest. Mi w Pl jak zrobil gin USG to przez cale badanie nic sie nie odezwal, na koniec mi podal tylko date porodu wg USG i powiedzial ze wszystko ok, a ja bylam tak w tym wszystkim zdezorientowana ze nawet nie umialam go o nic zapytac. Jak zobaczylam raczki, nozki i glowe to jakos o nic nie umialam zapytac. A zla bylam na niego w domu ze nic nie mowil hmm :/

witajcie.
Zombie wstało...wczoraj koszmar! jestem u kresu sił:-( od popołudnia do późnego wieczoru co zjadłam do zwymiotowałam. Dziewczyny czy to w ogóle przejdzie? znów płakałam z bezsilności:no:
kabeska, madlen 79 super wieści gratuluje .
Noukie przydałyby mi się Twoje tabsy....Ty w którym tygodniu jesteś?

Dzień doberek:-) choć nie wiem czy taki dobry, bo Bartek wstał o 5:00 i chciał śniadanko i bajkę ehhh:szok: zasypiam na siedząco:eek:

To zróbmy głosowanie :-p kto chętny ?

Ja nie bardzo, bo już gdzie indziej jestem moderatorem i potem tego nie ogarnę:-p

Dziewczyny super, że wizyty udane i z dzidziolkami wszystko ok:-D

Witam nową mamusię:-)

Ja mam dziś wizytę na 15:00, więc proszę o trzymanie kciuków:tak:

Witam z rana wczoraj wieczorem czulam ruchy, kurcze wciaz nie moge uwierzyc ale jestem pewna ze to wlasnie to

Didor skakanie nie jest takie zle wazne ze pomaga I dziecko sie obudzilo;)

Nathani szczerze wspolczuje ale to minie zobaczysz

Udanych wizyt I milego dnia zycze

reklama
Dziendobry, spadam do pracy, ale juz ostatni dzien i weekend;-)

Co do moderatora to ja tez sie nie pisze, ze wzgledu na to, ze juz dosc dlugo jestem na forum, pisze na kilku watkach i nie bardzo jak jest czasami to wszystko ogarnac;-)

Didor ja tez nie lubie takich wizyt:sorry::sorry::sorry: u mnie na szczescie gin wszystko mowi co i jak;-)

Sowinka kciukasy zacisniete;-)

Nathani jestem na podobnym etapie suwaczka co i Ty i jak chcesz to Ci podesle te swoje tabletki, ja naprawde nie widze sensu w tym, zeby tak sie meczyc, to sa leki u nas dostepne bez recepty, srodki same roslinne, a naprawde pomagaja, juz moja siostra 10 lat temu bedac w ciazy je brala:sorry: naprawde nie rozumiem czemu ich w PL dostepnych nie ma:sorry::sorry::sorry: bralam je 4 dni po 2 tabletki choc mozna do 4 na dzien;-) wczoraj odstawilam i jak narazie jest ok:tak: Nie chcialabym takich rzeczy polecac bo ja lekarzem nie jestem ale moze spytaj swojego ewentualnie czy moglabys je brac ja Ci caly sklad moge podeslac i jak wyrazi zgode Ci podesle;-)

Do góry