reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Neska tak to bylo to Badanie a wode mialam zalecona w liscie ze szpitala, zreszta potem od razu kazali mi sie wysiusiac I poskakac bo dziecko bylo w zlej pozycji do badania
Joanna- i Ty chyba dostalas list ze szpitala o usg, prawda? czy zle kojarze?
Do mnie midwife dzwonila, ale pewnie z tego powodu ze ja dopiero do niej zawitalam w 12 tygodniu ciazy- i powiedziala czemu tak pozno. No ale ja jestem panikara i najpierw musialam do Polski leciec tam porobic badania
Wiec tu poszlam pozniej, w zasadzie od razu po powrocie.
o poskakac- a to ci ciekawe
Do mnie midwife dzwonila, ale pewnie z tego powodu ze ja dopiero do niej zawitalam w 12 tygodniu ciazy- i powiedziala czemu tak pozno. No ale ja jestem panikara i najpierw musialam do Polski leciec tam porobic badania
o poskakac- a to ci ciekawe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Joanna_Z
Neska pewnie dlatego do Ciebie dzwonila polozna, zadzwon na ultrasound department I zapytaj Oni Ci powiedzial wszystko nawet I badaniu krwi
Joanna_Z
Neska to skakanie tez mnie rozbawilo no ale stalam wc I skakalam
dziecko sie przekrecilo wiec cokolwiek to nie bylo zadzialalo
Joanna_Z
Aaa I jak bedziesz dzwonila to zapytaj czy masz
Miec pelny pecherz, bo jesli nie jest moga nie przeprowadzic badania
William &harvey ashford hospital, a placi nie okreslili, ale to moze poczekac do skanu w 20 tyg
Neska to skoro Krew zrobiona to kompletnie nie rozumiem czemu na czczo
Miec pelny pecherz, bo jesli nie jest moga nie przeprowadzic badania
William &harvey ashford hospital, a placi nie okreslili, ale to moze poczekac do skanu w 20 tyg
Neska to skoro Krew zrobiona to kompletnie nie rozumiem czemu na czczo
ale jak kazali Ci sie napic czyli z pelnym pecherzem
Zadzwonie i sie zapytam
Bo moj narzeczony chyba cos mi pokrecil
No ja tez nie, poza tym ja nawet na kwri na czczo nie bylam bo midwife mi o tym nic nie mowila. Owszem w Polsce jak robilam krew to bylam na czczo bo mierzyli mi poziom cukru.
Zadzwonie i sie zapytam
Bo moj narzeczony chyba cos mi pokrecil
No ja tez nie, poza tym ja nawet na kwri na czczo nie bylam bo midwife mi o tym nic nie mowila. Owszem w Polsce jak robilam krew to bylam na czczo bo mierzyli mi poziom cukru.
reklama
Joanna_Z
Z tym pecherZem to chodzi o to ze jak pelny to dZiecko troche Malo miejsca ma I jest wnjednej pozycji, jesli pecherz pusty to ma
Wiecej przestrzeni I mozesz przyjsc na usg I bedzie niewlasciwie ulozone do badania, a przy plenym jest alternatywa ze sie przekreci. Jesli wiesz co man na mysli.
W kazdym razie zdjecia sa bardzo przejzyste I ladnie wszystko widac
Neska no ale to uk
wszystko inaczej
Wiecej przestrzeni I mozesz przyjsc na usg I bedzie niewlasciwie ulozone do badania, a przy plenym jest alternatywa ze sie przekreci. Jesli wiesz co man na mysli.
W kazdym razie zdjecia sa bardzo przejzyste I ladnie wszystko widac
Neska no ale to uk