reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Joanna- to jest to badanie na ktorym Ty bylas ostatnio? Zreszta na pewno bo tu nie robia czesto usg.
Ale Ty jak dobrze pamietam mialas wypic iles tam wody?

reklama
Neska tak to bylo to Badanie a wode mialam zalecona w liscie ze szpitala, zreszta potem od razu kazali mi sie wysiusiac I poskakac bo dziecko bylo w zlej pozycji do badania;)

Joanna- i Ty chyba dostalas list ze szpitala o usg, prawda? czy zle kojarze?
Do mnie midwife dzwonila, ale pewnie z tego powodu ze ja dopiero do niej zawitalam w 12 tygodniu ciazy- i powiedziala czemu tak pozno. No ale ja jestem panikara i najpierw musialam do Polski leciec tam porobic badania :) Wiec tu poszlam pozniej, w zasadzie od razu po powrocie.

o poskakac- a to ci ciekawe :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a badanie krwi to mialam :) mocz i krew w zeszlym tygodniu mi pobierali :) a powiedz mi w jakim szpitalu bedziesz rodzic?

Aaa I jak bedziesz dzwonila to zapytaj czy masz
Miec pelny pecherz, bo jesli nie jest moga nie przeprowadzic badania

William &harvey ashford hospital, a placi nie okreslili, ale to moze poczekac do skanu w 20 tyg

Neska to skoro Krew zrobiona to kompletnie nie rozumiem czemu na czczo

ale jak kazali Ci sie napic czyli z pelnym pecherzem
Zadzwonie i sie zapytam
Bo moj narzeczony chyba cos mi pokrecil :D

No ja tez nie, poza tym ja nawet na kwri na czczo nie bylam bo midwife mi o tym nic nie mowila. Owszem w Polsce jak robilam krew to bylam na czczo bo mierzyli mi poziom cukru.

reklama
Z tym pecherZem to chodzi o to ze jak pelny to dZiecko troche Malo miejsca ma I jest wnjednej pozycji, jesli pecherz pusty to ma
Wiecej przestrzeni I mozesz przyjsc na usg I bedzie niewlasciwie ulozone do badania, a przy plenym jest alternatywa ze sie przekreci. Jesli wiesz co man na mysli.
W kazdym razie zdjecia sa bardzo przejzyste I ladnie wszystko widac

Neska no ale to uk;) wszystko inaczej

Do góry