reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej.
Nie wiem co się dzieje, mam tak silne bóle :(
Pojechałam do sklepu z D. i musiałam wyjść.
Jak przyjechaliśmy do domu ledwo doszłam.
Ryczałam przez ten ból. Już kiedyś miałam taki ale
dużo lżejszy a teraz mnie męczy do teraz.
wzięłam pół nospy ale dalej jest cięzko nie mogę chodzić :(
Nawet nie wiem ile tego moge brać
Tak bardzo się boję pewnie już nie będę spokojna do kolejnej wizyty :-(

reklama
fiolka nospe możesz zazywać do 3 razy dziennie po 2 tabletki tej zwykłej albo 3 x1 tej nospy forte mi tak gin kazał na poczatku ciązy zmagałam sie z takim bólem i dodatkowo kazał mi zazywać magnez z witaminą B6 dużo mi to pomoglo ale jesli masz mozliwość to zadzwoń do ginekologa albo połoznej po porade zdrówka;-)

lenka tak bardzo mi przykro...:-:)-( ..tule mocno...
bulksia &&&& za wizyte ;-)
asiu ja tez mam potop,wazne ze nie ma krwi ;-)
aniu &&&&&,aby interes dobrze sie krecil..a taka polska truskawke zjadlabym sobie..mniammmm
fiolka lez z nogami do gory i odpoczywaj..a jak bol nie minie to do szpitala

Hejka, wreszcie dotarłam do domu. z położną spędziałam prawie 2 godziny. Trafiła mi sie naprawde taka super, taka ''z powołania'' jak to sie mówi.:-)Pobrała mi krew, mocz i miliony pytań dotyczących przebiegu mich chorób itp. Mam ciśnienie za wysokie jak na kobietę w ciąży ( w rodzinie mamy problem z nadciśnieniem) i dlatego w 16tyg muszę iść do swojego GP na zmierzenie cisnienia by w razie czego dostać tabletki na ich obniżenie. Pierwszy poród miałam przez cesarkę i tutaj tez mam specjalne spotkanie w 26tyg z lekarzem aby poromawiać i ustalić w jaki sposób odbedzie sie drugi. W 20tyg drugie usg. Położna wyliczyła mi termin na 18 grudnia a nie jak wszyscy na 2-go. Zobaczymy jak to będzie. Teraz odliczam do 11 czerwca do pierwszego usg.
lenka trzymaj sie kochana i wyrzuć te okropne myśli. Pozytywne nastawienie przede wszystkim bo na pewno wszystko bedzie u Ciebie ok:tak:
Fiolka przykro mi, że cierpisz. Może weź jeszcze jedną tabletkę a jak nie pomoże to dzwoń śmiało do lekarza. Od tego są w końcu no nie?
Idę cos zjeść po umieram z głodu!!!Ania wyślij mi trochę truskawek, please....

bulkasia ciesze sie,ze wizyta udana..ja tez mialam super polozna,ale tutaj chyba wszyscy sa tacy,bo lekarza tez mialam swietnego..taki bardzo przyjazny kraj :-),ja tez mam wysokie cisnienie,ale jeszcze nic mi na to nie dali..w przyszlym tyg. mam wizyte to spytam
za 10dni znowu zbacze mojego okruszka,mam nadzieje,ze moj skarbek ladnie rosnie i ze wsio bedzie dobrze :tak:

Bulkaasia super ze jestes zadowolona
Madlen79 dziekuje
Fiolka odpocznij moze to pomoze
Ania tak mi narobilas smaku truskawkami ze dzis sobie pojadlam pycha

witajcie...

niestety nie dam rady nadrobić tego co od piątku napisałyście :( masakrycznie źle się czuję... na nic nie mam mocy.... każde wstanie z łóżka kończyło się omdleniem.... dzisiaj jest ciut lepiej ale mam już dość.... nic nie mogę jeść bo od razu robi mi się mega niedobrze a jak nie zjem to mam mdłości.... nie ogarniam już tego :(

pozdrawiam i śle całuski dla brzuszków....

hej,

fiolka mnie brzuch strasznie bolal wczoraj w ndz, az zadzwonilam do poloznej. tak mnie rwalo, ale nic nie zaradzila specjalnego, zadala tylko kilka pytan, mowila ze moge wziac paracetamol,,, i ze mam wziac ciepla kapiel badz prysznic,,, z czym sie nie zgadzam, nie ufam jej za bardzo, mloda jest i nie ma doswiadczenia jeszcze...mysle.

dzis juz lepiej, wczoraj caly wieczor przelezalam, teraz tez lezakuje na kanapie,

pozdrawiam :happy:

Hejka nie popisze dzis za wiele bo mnie okropnie glowa dzis boli:-:)-:)-(

Wiola tak przyszly dzis te opaski ale nie bardzo moge sprawdzic ich dzialanie przez ten bol glowy, mdli mnie, ale jak mnie glowa boli to czesto z mdlosciami:baffled: jutro zdam realacje.

Lenka trzymaj sie kochana.

reklama
bulkasia gratuluję fajnej poloznej:)

M. Wyciągnąl mnie do kina na " nad życie" o Agacie Mróz przeryczalam polowe filmu... Moj M. Niewzruszony... Jak kamień jakiś:p a teraz nadchodzi migrena bo przeciez w tym tygodniu jej jeszcze nie bylo :(((( mam nadzieje ze przetrwam....

Do góry