reklama
sarka
trójkowa mama
Nouke przy rota najlepiej nic nie dawać przez caly dzien do jedzenia tylko nawadniać po łyżeczce piciem, najlepiej je osolić szczyptą soli która w takiej ilości jest niewyczuwalna choćby w tej coli a juz zatrzyma wode w organiżmie i zapobiegnie odwodnieniom Orsality sa obrzydliwe i dzieci ich nie lubią, Smecta działa ale przy biegunkach przy wymiotach tylko i wyłącznie picie plus ta szczypta soli. Najlepiej nie obciążać żołądka jedzeniem nawet jak dziecko będzie głodne. W kolejnych dniach to pszenna bułka z masłem, lekki rosołek z ryżem i marchewką, ewentualnie rozgnieciony banan, żadnego nabiału ani mleka oraz owoców!
wiolka23
Fanka BB :)
Noukie-Nastka tak boje sie ze jak bedzie nas 4 to od dziecka jej nie odpedzimy lubi dzieci mówi ze jak dorosnie to zostanie przedszkolanka jest bardzo opiekuncza jak na poczatku bolał mnie brzuch to pomagała mi jak mogła takie z niej całe moje zycie i nie zamieniłabym jej na 100 zdrowych dzieci czeka nas w czerwcu operacja jej nózki wiec bedziemy sie meczyły w gipsie ale jakos przetrwamy moja bratowa teraz dzwoniła do mnie maja 15 miesięcznego synka mojego kochanego bratanka i ledwo mu ząbki wyszły a wczoraj złamał mu sie cały ząb mam nadzieje że to był jednorazowy przypadek i lekarz zaleci maluchowi uzupełnienie wapnia i na tym sie skończy a nie polecą mu wszystkie ząbki
Joanna_Z
Fanka BB :)
Lenka trzymaj sie.... Badz dzielna
reklama
G
goko
Gość
lenka tak strasznie mi przykro...... nie wiem co napisać.... :-(
Aż teraz głupio mi pisać, że słyszałam serduszko mojego maleństwa... ciąża rozwija się prawidłowo wg @ 7t 5d a wg usg (mam je przy każdej wizycie) 7t 2d... teraz następna wizyta 21 czerwca z kompletem badań i wtedy też usg genetyczne.... niesprawiedliwe, że nie każda z nas mogła tak dobre wieści usłyszeć jak ja dzisiaj....
Aż teraz głupio mi pisać, że słyszałam serduszko mojego maleństwa... ciąża rozwija się prawidłowo wg @ 7t 5d a wg usg (mam je przy każdej wizycie) 7t 2d... teraz następna wizyta 21 czerwca z kompletem badań i wtedy też usg genetyczne.... niesprawiedliwe, że nie każda z nas mogła tak dobre wieści usłyszeć jak ja dzisiaj....