reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Lenka-bardzo mi przykro chciałabym zeby to wszystko sie okazało nieporozumieniem trzymaj sie jestesmy z toba badz silna

reklama
lenka tak bardzo mi przykro... tulę Cię mocno... w takich sytuacjach brakuje słów... będę się modlić za Ciebie i za Twoje maleństwo...

lENKA strasznie mi przykro!:-:)-( myslałam caly czas o Tobie i zaglądałam czy już coś wiesz....
Nie wiem co napisać, słów brakuje, sciskam Cię mocno!!!

Za wszystkie wizytujące mocno trzmam kciuki!
Niech to bedzie szcześliwy dzień!

Wiolka slodka ta Twoja mala:tak:

Lenko tak bardzo mi przykro:-:)-:)-:)-:)-( nie wiem nawet co napisac:-:)-:)-(

Nouke przy rota najlepiej nic nie dawać przez caly dzien do jedzenia tylko nawadniać po łyżeczce piciem, najlepiej je osolić szczyptą soli która w takiej ilości jest niewyczuwalna choćby w tej coli a juz zatrzyma wode w organiżmie i zapobiegnie odwodnieniom Orsality sa obrzydliwe i dzieci ich nie lubią, Smecta działa ale przy biegunkach przy wymiotach tylko i wyłącznie picie plus ta szczypta soli. Najlepiej nie obciążać żołądka jedzeniem nawet jak dziecko będzie głodne. W kolejnych dniach to pszenna bułka z masłem, lekki rosołek z ryżem i marchewką, ewentualnie rozgnieciony banan, żadnego nabiału ani mleka oraz owoców!

Lenka brak mi slow, tak bardzo mi przykro, tule cie mocno
Tak mi smutno teraz :-(
Kiedy slysze takie smutne historie od razu zaczynam myslec o moim maluszku - czy wszystko z nim dobrze...

Noukie-Nastka tak boje sie ze jak bedzie nas 4 to od dziecka jej nie odpedzimy lubi dzieci mówi ze jak dorosnie to zostanie przedszkolanka :-D jest bardzo opiekuncza jak na poczatku bolał mnie brzuch to pomagała mi jak mogła takie z niej całe moje zycie i nie zamieniłabym jej na 100 zdrowych dzieci czeka nas w czerwcu operacja jej nózki wiec bedziemy sie meczyły w gipsie ale jakos przetrwamy moja bratowa teraz dzwoniła do mnie maja 15 miesięcznego synka mojego kochanego bratanka i ledwo mu ząbki wyszły a wczoraj złamał mu sie cały ząb mam nadzieje że to był jednorazowy przypadek i lekarz zaleci maluchowi uzupełnienie wapnia i na tym sie skończy a nie polecą mu wszystkie ząbki:no:

reklama
lenka tak strasznie mi przykro...... nie wiem co napisać.... :-(

Aż teraz głupio mi pisać, że słyszałam serduszko mojego maleństwa... ciąża rozwija się prawidłowo wg @ 7t 5d a wg usg (mam je przy każdej wizycie) 7t 2d... teraz następna wizyta 21 czerwca z kompletem badań i wtedy też usg genetyczne.... niesprawiedliwe, że nie każda z nas mogła tak dobre wieści usłyszeć jak ja dzisiaj....

Do góry