reklama
G
goko
Gość
Ania - Fiolka SSSSSSSSSSUUUUUUUUUUPPPEEEEEERRRRRRRR!!!!!!!!!!!
bardzo się z Wami cieszę i ja sama czekam teraz z niecierpliwością do piątku aby usłyszeć moje malutkie serduszko
bardzo się z Wami cieszę i ja sama czekam teraz z niecierpliwością do piątku aby usłyszeć moje malutkie serduszko
F
fogia
Gość
hej dziewczynki
zajrzałam do was bo wcześniej dziś skończyłam pracę i jestem już w domu.
Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa odnośnie mojej sytuacji. Nie mam wyjścia, jakoś sobie poradzić muszę. A z resztą każda z Was też dała by radę, jak nie ma się innego wyjścia to co pozostaje zrobić?
Ja przy ciąży z Antosiem też byłam sama. Tylko, że wtedy wiadomo, do opieki miałam jedno dziecko. No i M. przyjeżdżał do domu przynajmniej raz na 2 tygodnie pomiędzy wycieczkami (jeździ autokarem).
cinamona jak u Ciebie z temperaturami? Mój M. jest właśnie w Hiszpanii (dziś ma jeździć po Lizbonie) i strasznie narzeka na upały.
Ania Fiolka gratuluję udanych wizyt.
zajrzałam do was bo wcześniej dziś skończyłam pracę i jestem już w domu.
Dziękuję Wam za wszystkie ciepłe słowa odnośnie mojej sytuacji. Nie mam wyjścia, jakoś sobie poradzić muszę. A z resztą każda z Was też dała by radę, jak nie ma się innego wyjścia to co pozostaje zrobić?
Ja przy ciąży z Antosiem też byłam sama. Tylko, że wtedy wiadomo, do opieki miałam jedno dziecko. No i M. przyjeżdżał do domu przynajmniej raz na 2 tygodnie pomiędzy wycieczkami (jeździ autokarem).
cinamona jak u Ciebie z temperaturami? Mój M. jest właśnie w Hiszpanii (dziś ma jeździć po Lizbonie) i strasznie narzeka na upały.
Ania Fiolka gratuluję udanych wizyt.
Basia_one
Multimama ;)
Pierwsza nocka za mna, nie bylo tak zle. skonczylam prace o 2:30 a o 3 ciej juz w lozku bylam. dzis mnie maja o 6 obudzila ale spalam do 11:30. A zaraz znow do pracy. pozfrawiam
Joanna_Z
Fanka BB :)
Ufff job well done, w koncu zmobilizowalam sie do odgruzowania pokoju mojego dziecka, ona zawsze chomikuje wszystko masakra jakas dwa worki smieci I mnostwo kartke karteluszek zostawilam mnostwo waznych obrazkow niestety leje co chwila wiec przed domem nie sprzatalam. Jutro sypialnia postanowilam zajadali sie jednym pomieszczeniem dziennie. Do konca tygodnia chyba dam rade
Witam się po pracy. pogoda okropna, zimno i leje.
Ania, Fiolka piękne wieści i bardzo mocno gratuluję bijących serduszekDbajcie o siebie dziewczyny.
cinamona super, że dotarłas cała i zdrowa. Odpoczywaj sobie teraz...
Ja mam za tydzień spotkanie z położną a pierwsze usg dopiero 11 czerwca. Jak ja wytrzymam tyle czasu w tej niepewności???
Co na obiad robicie? Zero weny mam.
Ania, Fiolka piękne wieści i bardzo mocno gratuluję bijących serduszekDbajcie o siebie dziewczyny.
Ja mam za tydzień spotkanie z położną a pierwsze usg dopiero 11 czerwca. Jak ja wytrzymam tyle czasu w tej niepewności???
Witam was
Wszystkim niedawno badanym gratuluję widoczków bijącego serduszka i dzidzi
Ja jutro będę się umawiać na usg prenatalne.
Ktoś może zna jakieś opinie o Feminie w Katowicach?
Ostatnio te badania robiłam w Żorach, ale po aferze gdzie wpisali że wsio ok, a dziecko urodziło się bez rączek - moja noga tam nie postanie...
Wszystkim niedawno badanym gratuluję widoczków bijącego serduszka i dzidzi
Ja jutro będę się umawiać na usg prenatalne.
Ktoś może zna jakieś opinie o Feminie w Katowicach?
Ostatnio te badania robiłam w Żorach, ale po aferze gdzie wpisali że wsio ok, a dziecko urodziło się bez rączek - moja noga tam nie postanie...
Witam się po pracy. pogoda okropna, zimno i leje.
Dlaczego pierwsze USG tak późno?
To niebezpieczne bo gdyby się okazało że jest ciąża pozamaciczna byłoby to bardzo niebezpieczne dla Ciebie- tak mi mowiła ostatnio gin. Oczywiście odpukać w niemalowane, oby z dzieckiem było wszystko dobrze
reklama
Joanna_Z
Fanka BB :)
Aisha uprzedze odpowiedz bulkaasia, bo w sumie ja mam taka sama sytuacje, tylko ze dla mnie to już jest normalne, przyzwyczailiśmy sie, tutaj do 12 tygodnia ciaza sie nikt nie interesuje, nie ma czegoś takiego jak podtrzymywanie, podawanie luteiny itp rzeczy. Co ma być to będzie natura sobie z tym poradzi. Wiem ze to brzmi okropnie, ale po głębszym zastanowieniu ma jednak sens. Ale to moje prywatne zdanie