reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Dobry wieczór kochane :-)
Liwus, Ania i Fiolka gratuluję wam udanych wizyt, cieszę się, że widziałyście bijące serduszka :tak:
Cinamona jak pogoda w Hiszpanii? Nie mogłabyś nam troszkę ciepełka wysłać?? :tak:
Kurczę nadrobiłam i zapomniałam co miałam wam napisać :-D
To powiem wam, że mąż zabrał mnie i Mikiego na pizze dzisiaj i znowu nic mi się nie chcę :zawstydzona/y: Ja jutro na 18 do ginka i już nie mogę się doczekać :tak: Czekam na koniec tyg jak na zbawienie bo się mi kurs skończy to może wreszcie się wyśpię i będę normalnie funkcjonować. Dobranoc i kolorowych snów wam życzę :tak:

Witam sie wieczorkiem, nie bylo mnie na forum po pracy bo dosc ciezki dzien w pracy mialam i od razu po pracy do lozka sie zapakowalam:tak: jeszcze jutro i cztery dni odpoczynku:tak:

Dziewczyny super, ze wizyty u gina wypadly pomyslnie:tak::tak::tak:

Wiolka moj maly tez bedzie niedlugo mial urodziny i musze jakies prezenciki dla dzieci z klasy kupic, u nas nie wolno ciast piec, a szkoda:sorry2:

Dobrej nocki:-)

Dziendobry, nie no ja ostatnia pisze i ja pierwsza, tylko ja spac nie moge?????

Ide do pracy, ostatni dzien, do wieczorka:-)

Witam kobietki
Dzis okropny dzien dla mnie wczoraj otrzymalam tragicznie wiesc z PL. obudzilam sie zapuchnieta po przeplakanym wieczorze. Zycie jest ulotne

Noukie oby dzien zlecial Ci szybko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam raniutko w ten słoneczny poranek:-)
Noukie ja tez do pracy ale nie ostatni dzień niestety. Miłego pracowania
Joanna współczuję smutnym wieści i tulam...
Dla reszty miłego dnia i bez większych dolegliwości:tak:

Do góry