reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Witam się i ja;-) Wreszcie nadrobiłam a już myślałam, że mi się nie uda bo przystawiałam się do tego od piątkowego popołudnia :-D Dziewczyny ja jestem nie do życia. Nie mam mdłości, nie wymiotuję ale jestem ciągle zmęczona i spałabym na okrągło w dodatku maluch uciska mi na pęcherz i co chwila latam do wc czasem co 10-15 min :confused2: Noc jest koszmarna bo co się roześpię to muszę do toalety a dzień najchętniej bym przespała :confused2: Ja chce już 12 tydz!
Fogia ja przy staraniach o Mikiego wróciłam do Pl a mąż w UK został. Rozłąka dwukrotna po miesiącu i powiedzałam nigdy więcej dlatego podziwiam cię moja droga bo z dwójką małych chłopców i trzecim dzieciaczkiem w drodze jesteś niesamowicie dzielną kobietą :tak:
Fiolka cieszę się, że roczek się udał i wybawiłaś dzieciaczki - jednym słowem trenujesz przed swoim :tak:
Cinamona zazdroszczę wesela my od 2 lat nie mieliśmy żadnego bo w tamtym roku i w tym niestety się rozpałdy a poszłabym potańczyć :-D Rozkoszuj się polską kuchnią póki możesz :tak:
Joanna wyzdrowiałaś już całkiem? super! a córeczka musiała być bardzo szczęśliwa po spędzeniu tak fajnego popołudnia :tak:
Nouva witam cię i gratuluję :tak: Długo się staraliście i cieszę się ogromnie, że się wam udało :tak:
Gratuluję wszystkim mamusią, które są już po wizytach - bijących serduszek :tak: Już nie mogę się środy doczekać :-)
Ja ruchy poczułam w 18 tyg i u mnie nie było żadnych motylków czy bąbelków tylko od razu 3 stuknięcia :-D Od razu zadzwoniłam do męża do roboty się pochwalić :-D

reklama
Ja pierwsze ruchy poczułam w 17 tyg, to było 31 sierpnia. Pamiętam, bo akurat świętowaliśmy urodziny koleżanki. Uczucie niesamowite, takie bulgotanie:tak:

Witam chciałabym zapytać czy moge dołączyć do grudniowych mamuś mam termin porodu na 1 grudnia ale to jednak grudzień mam już córeczke 6 lat skonczyła pare dni temu a teraz jestem w swojej drugiej ciąży

wiolka witam serdecznie:-)
Ja się pożegnam bo zaczął się serialik ''Prawo Agaty" i zaczyna mnie mulić do spania.
Stanęłam na wadze i mam -0,6kg. Wam też tak skacze? Ja raz na plus a raz na minus.
Dobranoc...

Ostatnia edycja:
Hejka przezylam jakos komunie;-) nie bylo nawet tak zle:-) ale teraz padnieta jestem i lece juz do lozeczka bo jutro do pracy:baffled:

Dobrej nocki:tak:

Joanna-to mamy pociechy w tym samym wieku mnie nie było bo musiałam moja położyc spać jutro w końcu do przedszkola po 3 tygodniowej prawie przerwie bo walczyłyśmy z ospą twoja też jest taka gaduła?Nasza odkąd roczek skończyła to jak mówić zaczęła to do dzisiejszego dnia gada cały dzień dopóki spać nie pójdzie:-)

Hej,
w piątek dostałam okropnych bóli brzucha i zaczęło ze mnie leciec
unhappy.gif
.
Poszłam do swojego gina, który na usg zobaczył ,że nie oczyścili mnie dokładnie. Godzinę później byłam już w szpitalu a o 21 zrobili kolejny zabieg
unhappy.gif
, dziś wróciłam do domu.Chciałabym ten cały tydzień z życiorys wykreślić i zapomnieć ale pewnie jeszcze długo długo będę o tym pamiętać...
unhappy.gif
.

USG wykazało,że tym razem (ordynator robił zabieg) jest wszystko ok i nareszcie czysto w środku już.

uffff... zdrówka dziewczyny :*

Mamo Patryka tak bardzo Ci współczuję. Nie mam pojęcia czy mozna napisać cokolwiek abyś lepiej się poczuła. To bardzo niesprawiedliwe co Cię spotyka. To straszne że tyle osób które nie chcą miec dzieci je maa a te kobiety, które pragną tego najmocniej w świecie los tak doświadcza.
Jesteśmy z Tobą. Odzywaj się co jakiś czas.

reklama
Wiolka oj tak buzia jej sie nie zamyka;) czasem marze by choc przez 5 min byla cisza:):)

MamaPatryka wazne ze nie doszlo do infekcji czy krwotoku bo mogloby przyniesc wieksze cierpienie. Teraz glowa do gory odpoczywaj dbaj o siebie I jestem pewna ze juz niedlugo bedziesz szczesliwa. Wiem ze teraz mozesz myslec inaczej. Ale czas pokaze Ci ze tak jest

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry