No to teraz cos poczytam i poodpisuje
Wiolka - jak tam plecy, mam nadz, ze przeszlo
Buziak dla Julitki na 8 miesiac! Ale ten czas leci!!! I popatrz juz staje!! A raczkuje tez nadal do tylu jak moja Lenka?
Gratulacje z okazji zabka, bardzo plakala?
Sandomierz - urocze miasteczko, polecam!!!
Adgama - to wyglada na to, ze moze to taki okres teraz maja Maluchy, bo u nas to samo, Lena zawsze w kilka minut zasypiala przy cycusiu wieczorem a teraz meczy sie, przewraca, wszystko conamniej z pol godziny trwa a nieraz to i godzine i wkoncu taka umeczona pada...nawet ostatnio przesunelismy jej o pol godz kapiel i caly rytual ale tak to samo...moze to po prostu nadmiar wrazen i bodzcow w ciagu dnia nie pozwala sie jej wyciszyc...musze pomyslec nad jakims sposobem jak ja wyciszyc...Ty masz moze jakis?
A Lenie to najlepiej wychodzi "nieee"
Naty - Dla Wojtka tez ogropmny calus z okazji 8 miesiecy! Ale to juz powaznie brzmi!
A jak udaly sie porzadki, Wojtus pozwolil Ci wszystko zrobic?
No Lena tez uwielbia gryzc kable, odkad zaczela pelzac to juz nic sie nie ukryje przed nia, dzieki za pomysly z zabezpieczeniami, teraz jak pojedziemy do PL to maz w tym czasie bedzie mial za zadanie dostosowac mieszkanie do Leny
Andzia - 4 zabki!!! I juz siedzi sam!! Silny i duzy chlopak z Mikolaja!!
Jak tak piszecie o Maluszkach to az dziwnie myslec ze jeszcze kilka miesiecy temu cieszylysmy sie ze patrza w strone grzechotki
A teraz juz tyle potrafia!!
Trzymam mocno kciuki za zlobek, faktycznie dlugo tam bedzie Maly, ale jesli opiekunka wyglada na dobrego czlowieka to bedzie ok, a ile dzieci przypada na jednego opiekuna?
Mam nadz ze Mikolaj szybko sie dostosuje
Najwazniejsze, ze Maly jest zdrowy i popatrz jak fajnie sie rozwija
Wiolka ma racje - taki juz los Mam
zawsze beda drzec o dziecko
Ela - jak wymyslisz co zrobic aby miec wiecej czasu dla siebie i meza z tym ze nie masz w okolicy rodzinki ktorej moglabys podrzucic Dziecko to czekam na wskazowki
Lenka sie obudzila z przedpoludniowej drzemki wiec zmykam, postaram sie jeszcze potem zagladnac.
Milego dnia!