reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Basia to super ze sie udało Fiolka:-( Eni czuje sie odpowiedzialna za twoje święta:-Drób wszystko jak w przepisie i napewno sie uda:tak:jak ktos tego nie robił to nawet gdyby ci cos nie wyszło to sie nie porzyznawaj i pomyślą że tak ma być:-p;-)Ja dzis taki obiadek robiłam Schab pieczony na ziemniakach - MojeGotowanie.pl - Przepisy - Mięsa - Schab pieczony na ziemniakach zaraz bede próbować jak wyszło:-pJa cały czas uzywam ziaji i super jest ciemieniuchy nie miałysmy wogóle i mam nadzieje ze tak zostanie:tak:

reklama
Eni ty sie nie przejmuj w razie czego i mysl pozytywnie. Wszystko napewno wyjdzie i bedzie przepyszne. Ja tez nie umialam gotowac a w koncu jak zaczelam cos sama robic to za drugim czy trzecim razem juz bylo dopracowane. Tylko trzeba probowac:-D ja nie umialam piec, a teraz coraz czesciej cos robie i dochodze do wprawy :tak: Ostatnio robilam miodowiec i co ciasto za kruche, masa za gesta i nie namoklo jak powinno, ale zjadlo sie. Nastepnym razem bedzie lepsze :-)

Dzieki Wiolka ;-)

A co tu dzisiaj taka cisza?:) U nas juz po chorobsku, pomogly 2 syropki i inhalacje. Dostalismy tez antybiotyk ale go nie podalam i bardzo dobrze:) Synek szaleje na macie. Uwielbia lapac zabawki w raczki i wszystko wedruje do buzi:) ale i tak najlepsza jest piastka. Ja na szczescie nic na swieta nie musze przygotowywac bo jedziemy do rodzicow. A gotowac lubie i to bardzo tylko teraz czasu coraz mniej. Milego wieczorku mamusie!

A ja jutrto ide do fryzjera o 07:30 -:( u nas maly dalej chory to juz 2 tydzien jak ma katar i teraz doszedł kaszel .. ale osłuchowo czysto - wiec pani doktór nic nie kazala robic tylk woda morska, te kropelki na n + inhalacje + witamika c , żadnego syrobku :(
a jest tak nieszczęśliwy przez katar ze masakra .
Czy wasze dzieci mają jeszcze odruch "moro" tzn , że jak się je przestraszy to rozkladają ręce

znikam musze złapać troche snu bo mały w nocy budzi się co godzinę

Hej.
Jestem zmeczona po calym dniu, ale minal nam calkiem fajnie.
Kurde moj synek boi sie duzej wanny w lazience, a maz jeszcze narzeka na plecy i nie mam jak nosic wanienki do pokoju, ale chyba jutro sie spreze, bo bidulek zaczal plakac zanim go do wanny wlozylam, a jak juz w reczniku po szybciutenkiej kapieli to zalil mi sie jeszcze troche.

Ogladam "Evana Wszechmogacego" ale te reklamy mnie draznia...

Dziewczyny intenwnie podczyuje to jestem na bieżąco.
Chcę zrezygnować ze żłobka w tym tygodniu było mi bardzo źle jak go tam zostawiłam. Za dużo dzieci im nie ma uwagi. Rozlegulowal się z jedzeniem. Ma ten odruch moro jak go w żłobku usypialam to się wzdrygal przy hałasie

Dziewczyny ratunku. Wczoraj o północy im dziś rano ma rozwolnienie. Co robić?????

reklama
Do góry