Witam porannie :-) Chyba czas się przyzwyczaić do tak wczesnego wstawania
Kacperek już drugą noc z rzędu mi całą przespał ale to wstawanie po 5 rano nie jest zbyt optymistyczną wersją na przyszłość dla mnie
Całe szczęście, że już jasno za oknem :-) U nas zaczyna się ząbkowanie
Złości i płacz to już standard. Dobrze, że ktoś wymyślił maści na dziąsełka to jakoś sobie radzimy. Mam nadzieję na ząbkowanie takie jak u starszaka - przy pierwszym tragedia a później się posypały bez placzu
Madlen79 jak tam starsze dzieciaczki? Córcia się odnalazła w nowej szkole?? ;-)
Kasia_s kurczę nie ciekawie masz z tymi rehabilitacjami. Dużo siły dla Was w tym trudnym czasie i życzę aby jak najszybciej te "męki" się skończyły. A powiedz czy synek musi być Vojtą rehabilitowany? Nie możesz na bobatha przejść??
Aurelka ja mam dwoje dzieci i w planie jeszcze jedno może dwoje
U nas kupki teraz żółto-zielone i to takie rzadki ale to przez ząbki
Basia_one z mową u dzieciaków jest różnie. Ale logopeda do której chodzimy powiedziała, że nie ma się co martwić jak takie bączki jak twoje jeszcze nie mówią - jeszcze mają czas
Fiolka mój Kacper całą nockę śpi w łóżeczko ale my mamy turystyczne bujane więc jak spać nie chce to nawet 15 min go bujam i zasypia. W dzień różnie czasem uda mi się go w wózku utytlać ale zazwyczaj trzeba go chwilkę ponosić a później odłożyć i też jest gites. Zresztą mój to taka przylepa - jak mam go odłożyć to są wrzaski i piski ale trudno mam też drugie dziecko, które mnie potrzebuje a Kacper na chwile popłacze i jak do niego się mówi to po chwili spokój ewentualnie załączam karuzelkę
Ankka dobrze, że udało ci się dostać do gina teraz będziesz spokojniejsza ;-)
Małemu znudziło się leżenie
Miłego dnia życzę mamuśki :-)