reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

sarka - A dziekuje! :-D Ja dopiero teraz dostrzegam jakie to moje imię jest fajne. :-p:tak:

cinamona - Ja też tą kreskę mam, gin mówił, że może się jeszcze dłuugo utrzymać. :dry:

adgama85 - Moja to nawet zasypia z łapką w buzi. Do tej pory myślałam, że to z głodu, ale ona od razu po zjedzeniu pcha te ręce. Więc chyba tak lubi. :-p

My po wizycie, Zuzia dostała syrop Pulneo, a ja znów antybiotyk! Mała osłuchowo dobrze, tylko ten katarek:angry:
Ale to mnie nie odstraszy od wizyty w salonach sukien ślubnych. :-p:-p

reklama
4madlen ale duży ten twój synuś, a nocki współczuję - oby dzisiejsza była lepsza ;-)
fiolka my też w przyszłym tygodniu pierwsze szczepienie :tak:

już nie mogę się doczekać kiedy moje dziecię zacznie się zabawkami bawić, ale już leżąc na macie przygląda się zabawkom i z nimi rozmawia, fajnie się tego słucha :-D

w środę małż kupił pieluchy huggies 3 w biedronce za 30-ileś złotych (nie pamiętam dokładnie ile) za 80 sztuk, chciałam jeszcze dziś dokupić ale podobno to była oferta dnia, ciekawe czy jak dziś się zajrzy do biedry to jeszcze będą, bo kurcze opłacało się, a dziś jej jednego założyłam i fajne są :tak: szkoda, że szybciej nie zajarzyłam :wściekła/y:

edit:
aurelka a masz jakiś model na oku?

Aurelka owocnych zakupów, mam nadzieję że się pochwalisz

A ja szukam spacerówki na allegro, wiem że szybko ale co tam, może macie cos na oku?

Wiolka widziałam na FB że Julitka już ma kolczyki, jak zniosła przekłucie?

Bulkaasia
i jak Doriana podniebienie? Nie ma problemów z jedzeniem? A jak policzki, już bez egzemy?

wiem tylko, że ma być prosta (a nie takie bomby jakieś) i na ramiączkach.

W poniedziałek umówiłam się na mierzenie, poprawki itp. Wtedy to się ich namierze! :-D

Ja ledwo na oczy patrzę. Rano nawet ok.
Mały spał równą godzinę :D
A teraz cyrk na kółkach a;e przeważnie po lekarzu tak jest :/
od 15 go usypiałam i nic już mało mi nerwy nie puściły. W końcu go owinęłam, moment banan na twarzy i oczy lecą.
Może pośpi bo jeszcze wiercą u sąsiada : :-p

Aurelka fajny wybór, moja kiecka też była prosta i na ramiączkach, taka trochę greczynka, z muślinu, kawał materiału, jak stałam to nie było tego widzać, ale cudnie wirowała na parkiecie :-D

Aurelka fajny wybór, moja kiecka też była prosta i na ramiączkach, taka trochę greczynka, z muślinu, kawał materiału, jak stałam to nie było tego widzać, ale cudnie wirowała na parkiecie :-D

Ja niestety nie będę miała okazji sprawdzić, czy moja będzie wirować. Bo u nas 'wesele' to tylko obiad, kawa, ciasto i do domu. Zero muzyki, nic. Bo żałoba w rodzinie mojej i mojego M, więc..

reklama
kurcze, brzuch mnie boli jak na okres i jakieś dziwne plamienia mam których wcześniej nie miałam :baffled: (zaczynam się martwić i żałować, że po skończonym połogu nie poszłam do ginka :-()
vivienne z tego co kojarzę, ty dostałaś okres jakoś szybko? - mimo że karmisz piersią, czy mi się pomyliło?

Do góry