reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

Hej dziewczyny :)

Wybaczcie że tak długo mnie nie było ale kiedy Ola spi to staram się wolny czas poświęcić synkowi żeby nie czół się odrzucony, a w miedzy czasie pranie, sprzątanie heheh.

Oleśka daje mi nawet pospać budzi sie co 3 godzinki w nocy ale zje i dalej idzie spać, wczoraj w nocy tylko miała oczy jak 5zł i do 3 nie spała. Ale tak to jest ok.

Wybaczcie ale Was nie nadrobię, zbyt długo mnie nie było :)

Ale widze jest temat leżaczków ja mam zwykły jeszcze po Alanku i młoda lubi w nim leżeć a zwłaszcza przed TV bo mrugaja kolory i tak leży nawet z 2 godzinki wpatrzona w tv hhehe

reklama
witajcie kochane brak czasu nie pozwala mi was nadrobić, jestesmy od wczoraj w domku. Lena ciagle chce jesc, klocek mój mały;-) ja walcze z nawałem i zmeczeniem ale po hardkorze porodowym to już bajka. Ściskam was mocno postaram się być w miarę możliwości
Basia mocno trzymam za was

4madlen facet jak cos palnie to rece opadaja :angry:
moj cala trojke rozpieszcza,ale jak sobie nie moze z nimi poradzic to slysze...''twoja wina,bo ich rozpieszczasz'':-D
nie denerwuj sie kochana i jak Antos chce sie tulic czy byc bujany to go tulkaj i bujaj :tak:
ja pierwsze dziecko tez caly czas bujalam i przytulalam...drugie juz mniej,bo byla dwojka i trzeba bylo czas podzielic po rowno miedzy dziecmi,teraz mala nosze bo starszaki juz wieksze i bardziej kumate..ale ...no wlasnie...to ale...
robota sama sie nie zrobi a jak smyki wroca ze szkoly,to obiad zjesc musza...na szczescie Vicky w dzien jest spokojnym dzieckiem,a jak sie odzywa,to gotujemy razem :-D
Basia powodzenia :)))
kruszonka kazda kobieta sama ustala dzien kiedy bedzie ''pierwszy raz '';-)
za szybko nie ma co,bo chociaz nie ma krwi,ale wszystko musi sie ''tam'' zagoic i nie ma znaczenia,czy porod byl sn czy cc
u nas pierwsza przytulanka byla po 5tyg(porod sn,naciecie)..i czulam lekki dyskomfort...dopiero z czasem bylo lepiej:tak:;-)
mathani ogarniaj sie,mi tez z trojka na poczatku bylo ciezko...teraz juz daje rade..moglabym miec czwarte :-D(zarcik:-D)
lili zazdrosc jest zawsze,ale dasz rade mamuska;-) najwazniejsze to dzielic czas miedzy dziecmi po rowno;-)
maja codzienne obowiazki pochlaniaja tyle czasu,ze czasami brak go na bb :-(
ale jak sie wszystkie ogarniemy,to na naszym forum znowu bedzie ruch :-D;-)
mi jeszcze lezaczka nie mamy...tyle tego jest,ze nie wiem ktory wybrac...:no: i tak mysle i mysle...ale jeszcze nic nie wymyslilam :-D

Aj i u mnie troche malo czasu na bb:sorry2: maly grzeczniutki, ale tyle innych rzeczy do zrozbienia w domu miedzy karmieniami:sorry2: wczoraj troche posprzatalam wkoncu w domu to mnie rana na wieczor zaczela bolec i boli do dzis chyba trzeba jeszcze przystopowac:sorry2:

My lezaczek mamy Nuna Leaf naprawde jest super;-)

Lili kolorow to raczej jeszcze Olenka nie widzi;-) jedynie co to skaczace obrazki czarno-biale;-) pierwszy kolor czerwony w 4 tygodniu:tak: w 6 zielony niebieski itd;-)

Noukie super ten leżaczek, ale nie na naszą kieszeń :sorry2: i dla Maryśki chyba za delikatny by był, z tego co widzimy to ona preferuje szybkie bujanie, albo tak się przyzwyczaiła do takiego bujania w fotelu. W każdym razie delikatne buju buju, jak i wolne ruchy wózkiem nie działają tak dobrze jak szybkie :cool2:

Dziewczyny gdzie się podziały podfora? jak wejs np. na mleczne sprawy? tu weszłam przez swó profil o co kaman?:confused:

reklama
Do góry