reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
A nic nie pisza o zielonej ciastolinie hehe, moja mala jak byla na samym mleku to taka zielona ciastolinke wlasnie robila, odkad ma wprowadzane stale jedzenie kupki sa rozne. Sluz wystapil tylko przy glutenie po 10 mcu, do tego jeszcze byly czarne jak smola. Teraz mala dostaje gluten i juz wsio ok, te czarne nitki tez znikly, bananow jej nie daje o dziwo. Mnie to dziwilo wszystko bo moja mala nigdy nie miala dolegliwosci brzuszkowych, no oprocz kolek na samym poczatku. A pozniej przy wprowadzaniu czegokolwiek nie zauwazylam, zeby narzekala na brzuch. Czasem miala wzdecia, ale jak juz byla starsza to sama sie na brzuszku kladla, a teraz czasami spi jak kroliczek.
Ide troche poodpoczywac, w sumie to powinnam zasuwac zeby malego wywolac, ale tak mi sie nie chce....

Hej dziewczyny. Ja juz leze na oddziale, nawet szybko mnie przyjeli. Nie mam ani rozwarcia, ani nic. Nie wiem co sie bedzie ze mna dzialo, bo ordynator na urlopie do polowy stycznia, a ponoc tylko on moze podjac decyzje o wywolaniu porodu. Skurczy nic nie mam. Bede tu lezec nie wiem ile. Rozpakowal sie ktos u nas? Ja jak na razie probuje rozkminic moj telefon i to jak przejsc na inne strony w naszym temacie, ale jak na razie tego nie wiem. Trzymajcie sie. ;*

Liwus ja na pierwsze szczepienia mam termin na 22 stycznia, zdecydowaliśmy że szczepimy 6w1, u nas kosztuje to 190 zł za dawkę, oprócz tego szczepimy na rotawirus i pneumokoki, czyli pierwsze szczepienia będą nas kosztowały 770zł (masakra)

Ania gratulacje

Aurelka trzymam &&&&&& za szybkie rozwiązanie, może samo się zacznie:-)

Hej :-) Witam się poświątecznie :-) Objedzona na maxa i pewnie zamiast gubić kg to je zyskałam ale na wagę nie staję na razie :-D Miki śpi i Kacperek się jeszcze wierci troszkę. Mały skubaniec już wyczaił, że najlepiej spać przy maminym cycusiu i tak by chciał przesypiać nocki a ja go bach do wózka i staram się znaleźć sposób na łatwe zasypianie :tak:
Aisha89 zdrówka życzę :tak:
Fiolka mi w szpitalu Kacper urządził koncert 3-godzinny. Położna przychodziła kilka razy zobaczyć co się dzieje i też nie miała pomysłu co to może być. Dopiero jak go wzięły na badanie i pobrali krew z główki to się uspokoił. Z dzieciaczkami nigdy nie wiadomo. Trzymam kciuki, żeby już było lepiej :tak:
Bukasiowa gratuluję ;-)
Ankka my u pediatry byliśmy jak maluszek miał 9 dni ale to dlatego, że później weekend i święta a chciałam być spokojna ;-)
Aniu gratulacje ;-)
Ciril szybkiego powrotu do domku życzę :tak:
Właśnie nakarmiłam Kacperka i idę w łózio bo i mnie spanie męczy a czeka mnie pewnie ze 3 a może i 4 pobudki :-D Kolorowych snów i przespanych nocek a dla nierozpakowanych rozkręcenia się akcji porodowych :tak:

reklama
Liwuś u nas szczepią 6w1, w przychodni już mają szczepionki, nie szczepią niczym z zewnątrz, koszt to 220 zł za dawkę, ale ceny są różne w różnych miastach i aptekach, np. w Pionkach k. Radomia można kupić dawkę za 140 zł, a w doz.pl 231.89 zł.

Do góry