reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
Mój M też miał mieć urlop od 17 grudnia, a tu lipa. Dostanie dopiero od 22 grudnia i tylko 4 stycznia.
Ja od razu mu powiedziałam, że jak zacznę rodzić to nie obchodzi mnie jak to zrobi, ale ma być ze mną w szpitalu. :happy:

Łóżeczko skończone, pochwalić się wam ? :sorry:

nathani i jak ze skurczami?
ankka, mikaa ja właśnie też boję się tego, że za późno zorientuję się, że muszę jechać do szpitala i że też nie zdążą z podaniem tego antybiotyku - bo ja też mam ten nieszczęsny gbs :-(
lilith niefajne zachowanie szefa
aurelka pewnie, że się pochwalić :-) i właśnie mi przypomniałaś że też miałam się swoim pochwalić, ale to już nie dzisiaj.

a tak w ogóle to znowu myślałam że u mnie się coś rozkręca, bo podbrzusze strasznie bolało - aż chodzić nie mogłam, no ale przeszło.. dlatego naprawdę wolałabym by zaczęło się u mnie od odejścia wód - wtedy wiedziałabym na 100% że mam jechać na IP

reklama
adgama - Tak stwierdziliśmy jednomyślnie z mężem, że wracamy do korzeni ;-) czyli tak jak chciałam od początku i w ogóle od pierwszej ciąży . Teraz będzie Lenka, mała się może rodzic ma imię ustalone.
Mąż wrócił z pogotowia angina ropna, mam zakaz zbliżania się do Sary...świetnie:crazy: w sumie trochę ciężko z takim zakazem bo się nią opiekuję , całuje, tulę itd.

Ostatnia edycja:
Do góry