reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamuski grudniowe

reklama
lil gratuluję wygranej, bo gdzieś mi umknęło a nagrody super :D wracaj do zdrowia kobietko bo Wasz wielki dzień już za chwilę:)

Jejku wypełnia mnie szczęście!:-D dopiero teraz do mnie dotarło że mam Skarbka, że On jest naprawdę, że jest mój... teraz mi się chce płakać ze szczęścia... bo przy porodzie chyba niedowierzałąm, byłąm w szoku i niby wiedziałąm co się dzieje ale jakoś nie mogłam uwierzyć... wiecie o co chodzi? :p

Kciukasy za najbliższe rozpakunki ;-)

Vivienne dzięki za linka z tym hitem :-D
Wczoraj przyszedł rowerek dla mojego siostrzeńca. Fajny gratis dali za to, że nie było tego koloru co chcieliśmy - kask wartości 89 zł :-) Jeśli mnie nie będzie jak przyjedzie, to mówię, żeby mu ten kask wsadzić do torby na prezenty i zapytać do czego on pasuje, a potem go zaprowadzić do naszej sypialni gdzie będzie stał rowerek. Już widzę tę radochę w jego oczach, bo jak kiedyś byliśmy gdzieś koło sklepu sportowego, to wchodził i siadał na rowerki :-) Fajnie tak komuś przyjemność zrobić :-)

Hej, hej. Witam się z wami tylko i idę coś wszamać, bo jeszcze nie jadłam od rana. Mały zwiercony, na cycu wisi, nie wiem o co kaman :confused: Mnie stawy bolą jak yhmm, aż mi na plecy promieniuje, pewnie na ten mróz za oknem :dry: Później was nadrobię, przynajmniej będę próbować :sorry2:
kessi twoja córeńka jest śliczna :-):-):-)

4madlen to i u Was za chwilę stuknie miesiąc :) Wszystkiego dobrego na dalsze ;)

Co do szczęścia, to my wczoraj mieliśmy fajną akcję w nocy:
bo ogólnie śpimy wszyscy razem :p mamy fest wyrko, Manię kładziemy od ściany w śpiworku, ja śpię w środku a mąż od brzega, i tak się do mnie przytulał wczoraj i zagadywał, że ja to go chyba mało kocham itp, takie droczenie. No to ja mu mówię, że leży tu taki mały owocek miłości i to chyba najważniejszy dowód, i na te słowa nasz mały owocek miłości zarzucił tak pięknym uśmiechem, oczyska otwarte na maksa, co najmniej jakby wiedziała, o czym mowa :-)

Betiks Mania dziś też od rana na cycu, myślałam, że mnie nie wypuści, ale udało się, teraz śpi mi na brzuchu :tak:

Viv ale się rozczuliłam tym uśmiechem :rolleyes:normalnie aż mi się łezka zakręciła :sorry2: W ogóle bardzo się wzruszam ostatnio jeśli chodzi o dzieciaczki, mam chyba nadmiar czułości :-D
nathani ty to dobra agentka jesteś :-D Porządnych skurczybyków ci życzę :-)
Lilith zdrówka i cierpliwości życzę. Za tydzień o tej porze będziesz już miała kilkudniową Oleńkę przy piersi :tak:A nagrody super :tak:
4madlen wiem, wiem o czym mówisz :tak: Ja przekładając dziś po raz kolejny małego do drugiego cyca, mówię do niego, że mama tez musi iść coś zjeść, żeby on mógł jeść i nie może mnie tak trzymać cały czas. Na to on tak westchnął, jak by chciał cichutko powiedzieć 'Mamusiu ale ja taki głodny jestem', i koniec rozczuliłam się znowu :sorry2:

Betiks a tak ja sobie też życzę porządnych skurczybyków hhihihi :tak:ale póki co to takie aby aby jak z tej bajki Jana Brzechwy ryby, żaby i raki raz wpadły na pomysł taki ;-)
Ryby, żaby i raki
Raz wpadły na pomysł taki,
Żeby opuścic staw, siąść pod drzewem
I zacząć zarabiać śpiewem.
No, ale cóż, kiedy ryby
Śpiewały tylko na niby,
Żaby
Na aby-aby,
A rak
Byle jak. itd.......
:-)

reklama
Laski nie dobijajcie mnie:sorry2: ja też chcę już .
My oczywiście pospaliśmy, D. spał w salonie
Na nowym łózku ale koło 8 poszłam do niego no i go napastowałam:-p Ale nic z tego nie wyszło bo mówił że mam sucho jak cholera tam i nie da rady jak ja mogę to znów co innego nie idzie:dry:.
Tak więc takie wywoływanie malucha nie przejdzie:zawstydzona/y:

Do góry