reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
lil gratuluję wygranej, bo gdzieś mi umknęło a nagrody super :D wracaj do zdrowia kobietko bo Wasz wielki dzień już za chwilę:)

Jejku wypełnia mnie szczęście!:-D dopiero teraz do mnie dotarło że mam Skarbka, że On jest naprawdę, że jest mój... teraz mi się chce płakać ze szczęścia... bo przy porodzie chyba niedowierzałąm, byłąm w szoku i niby wiedziałąm co się dzieje ale jakoś nie mogłam uwierzyć... wiecie o co chodzi? :p

Kciukasy za najbliższe rozpakunki ;-)

Vivienne dzięki za linka z tym hitem :-D
Wczoraj przyszedł rowerek dla mojego siostrzeńca. Fajny gratis dali za to, że nie było tego koloru co chcieliśmy - kask wartości 89 zł :-) Jeśli mnie nie będzie jak przyjedzie, to mówię, żeby mu ten kask wsadzić do torby na prezenty i zapytać do czego on pasuje, a potem go zaprowadzić do naszej sypialni gdzie będzie stał rowerek. Już widzę tę radochę w jego oczach, bo jak kiedyś byliśmy gdzieś koło sklepu sportowego, to wchodził i siadał na rowerki :-) Fajnie tak komuś przyjemność zrobić :-)

Hej, hej. Witam się z wami tylko i idę coś wszamać, bo jeszcze nie jadłam od rana. Mały zwiercony, na cycu wisi, nie wiem o co kaman :confused: Mnie stawy bolą jak yhmm, aż mi na plecy promieniuje, pewnie na ten mróz za oknem :dry: Później was nadrobię, przynajmniej będę próbować :sorry2:
kessi twoja córeńka jest śliczna :-):-):-)

4madlen to i u Was za chwilę stuknie miesiąc :) Wszystkiego dobrego na dalsze ;)

Co do szczęścia, to my wczoraj mieliśmy fajną akcję w nocy:
bo ogólnie śpimy wszyscy razem :p mamy fest wyrko, Manię kładziemy od ściany w śpiworku, ja śpię w środku a mąż od brzega, i tak się do mnie przytulał wczoraj i zagadywał, że ja to go chyba mało kocham itp, takie droczenie. No to ja mu mówię, że leży tu taki mały owocek miłości i to chyba najważniejszy dowód, i na te słowa nasz mały owocek miłości zarzucił tak pięknym uśmiechem, oczyska otwarte na maksa, co najmniej jakby wiedziała, o czym mowa :-)

Betiks Mania dziś też od rana na cycu, myślałam, że mnie nie wypuści, ale udało się, teraz śpi mi na brzuchu :tak:

Viv ale się rozczuliłam tym uśmiechem :rolleyes:normalnie aż mi się łezka zakręciła :sorry2: W ogóle bardzo się wzruszam ostatnio jeśli chodzi o dzieciaczki, mam chyba nadmiar czułości :-D
nathani ty to dobra agentka jesteś :-D Porządnych skurczybyków ci życzę :-)
Lilith zdrówka i cierpliwości życzę. Za tydzień o tej porze będziesz już miała kilkudniową Oleńkę przy piersi :tak:A nagrody super :tak:
4madlen wiem, wiem o czym mówisz :tak: Ja przekładając dziś po raz kolejny małego do drugiego cyca, mówię do niego, że mama tez musi iść coś zjeść, żeby on mógł jeść i nie może mnie tak trzymać cały czas. Na to on tak westchnął, jak by chciał cichutko powiedzieć 'Mamusiu ale ja taki głodny jestem', i koniec rozczuliłam się znowu :sorry2:

Betiks a tak ja sobie też życzę porządnych skurczybyków hhihihi :tak:ale póki co to takie aby aby jak z tej bajki Jana Brzechwy ryby, żaby i raki raz wpadły na pomysł taki ;-)
Ryby, żaby i raki
Raz wpadły na pomysł taki,
Żeby opuścic staw, siąść pod drzewem
I zacząć zarabiać śpiewem.
No, ale cóż, kiedy ryby
Śpiewały tylko na niby,
Żaby
Na aby-aby,
A rak
Byle jak. itd.......
:-)

reklama
Laski nie dobijajcie mnie:sorry2: ja też chcę już .
My oczywiście pospaliśmy, D. spał w salonie
Na nowym łózku ale koło 8 poszłam do niego no i go napastowałam:-p Ale nic z tego nie wyszło bo mówił że mam sucho jak cholera tam i nie da rady jak ja mogę to znów co innego nie idzie:dry:.
Tak więc takie wywoływanie malucha nie przejdzie:zawstydzona/y:

Do góry