cześć Kochane Grudzień zapukał więc zaraz ruszycie na porodówki przepraszam że taj rzadko do Was zaglądam ale nawet jak Antoś spi to nie moge powstrzymac sie od przytulania z nim i tak sobie albo spimy razem albo On spi na mnie a jak nie na mnie to ogarniam dom, jakis obiad, itd. bylismy juz 3 razy na krótkich spacerkach :-) Antoś jest grzeczny prawie nie płacze za to czesto sie złości. nie lubi zmieniac pieluszek i sie przebierac ale opanowalismy juz bezpłaczliwe kąpiele niestety mam mało pokarmu i musze go dokarmiac no ale pobudzam dalej laktacje i całe noce jest na piersi a w dzien dostaje raz lub dwa butle i reszta na piersi. Miał podcinane więzadełko pod języczkiem ale to w 8 dobie życia bo miał zblokowany jezyk i nie umiał chwycic dobrze piersi. Niestety nawyk chwytania samej brodawki mu pozostał przez co cierpie ale jak juz zassie to sie jakos ta piers w buzi uklada i juz nie boli meczymy sie jeszcze z pepuszkiem bo pepowina była bardzo gruba... przepraszam ze tak o nas tylko ale nie nadrobiłam
clodi jak powyzej 4kg dzidzia to ja polecam cc... nie wiem gdze Ty bedziesz rodzic ale ja ze swojego ciecia jestyem mega zadowolona i nie wyobrazam sobie rodzic sn...
clodi jak powyzej 4kg dzidzia to ja polecam cc... nie wiem gdze Ty bedziesz rodzic ale ja ze swojego ciecia jestyem mega zadowolona i nie wyobrazam sobie rodzic sn...