reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

ankka mój gin jest niby przeciwnikiem cc ale ze względu na wielkość dziecka mówił że raczej cesarka będzie ale woli żeby wszystko samo się zaczęło. Ale mam iść we wtorek znowu do kontroli. Mówił że jak chce moge zostać dzisiaj juz w szpitalu na obserwacji no ale jak to by się ciągło jeszcze z tydzień albo 2 :sorry2:. Ja miałam strasznie nieregularne miesiączki od 30 do 50 dni, a ta data na 8.12.2012 to jest taka chyba wyliczona na podstawie 28 dniowych cykli. Może moje dziecko 5 kg będzie ważyć:szok:

reklama
Witam :-)
Lili na pewno Mąż niedługo sie odezwie :-)
A mnie dalej ten brzuch jak na okres boli...;/ W poniedziałek tydzien będzie !!
Fakt, że teraz to robi sobie przerwy, ale od dwóch dni prawie non stop gnije w łóżku... A i tak boli i tak...
Skarby moje na zakupy właśnie poszli :-) przyjdą jakiś obiad się wymodzi i dalej do wyra :-D
Na szczęście wszystko mam porobione :-p (prawie), na czwartek tylko dokumenty musze poszykować, a później moge rodzić :-p

Poszlismy sobie z N na spacer po deptaku nad morzem, nawet nie bylo jakos specjalnie zimno, bo sloneczko swiecilo.
Teraz troche mnie nogi bola ale fajnie jest sie tak dotlenic.

Dzisiaj o 18 mamy spotkanie z polozna w szpitalu gdzie bede rodzic. Pokaze nam oddzial i porodowke, no i musze wypytac sie jej o pare rzeczy.

Tak sie zastanawiam kiedy bedziemy miec "pierwszego" grudniowego maluszka bo przeciez grudzien sie zaczal.

Witajcie grudniowo:-) ja od rana na nogach, byłam ponad 4h w mieście i łaziłam po sklepach za body z dł. rękawem i lipa. Nigdzie nie ma, nie wiem co sie stało. Jutro do Tesco podskoczę. jakaś masakra. Ale kupiłam synkowi 2 czapeczki cienkie i jedną zimową i komplecik polarowy z disneya (nie mogłam się oprzecz);-) Wciągnęłam teraz na szybko pierogi i znów ruszam bo córke muszę odwieść na urodziny do koleżanki.
W nocy spałam źle bo mój Mały nie dawał znaku, do tej pory odezwał się chyba ze dwa razy tak delikatnie i mam schizę. Nerwy mam napietę bo nie wiem czy to normalne a brzuch mnie boli jak na okres, ehhh:-(
Lilit. mąż na pewno się odezwie, może nie ma telefonu przy sobie.
clodi wow, waga super:-)
mummy3 podziwiam z tym porodem w domu i czekam na relację kiedy bedzie po.
wiolka piekne prezenty ze szpitala.
ankka ja uwielbiam fasolkę po bretońsku, poproszę kurira do mnie z nią;-)
viv gratuluję odpadniętego pepuszka no i pierwszego chustowania.
basia fajnie, że spedziłas miły wieczór:-)

nathani no właśnie moja teściowa urodziła córke 5 kg i ją rozerwało, całe spojenie jej poszło i leżała miesiąc w szpitalu. A to była dziewczynka a chłopaczki niby większe sie rodzą :baffled:

No prezenty czesciowo mam z glowy. Cora dostanie hustawke i zestaw jedzeniowy :-D Tesciowa perfumy z zelem do mycia i balsamem. Jeszcze mezowi zamowie filma i cos sobie wybiore.

Jestem zmeczona po tym lazeniu, ale zjadlam loda w pasazu handlowym :) a teraz na szybko zjem pizze. Dzis mi sie nie chce gotowac, dzis nawet cora obiadzik sloiczkowy dostanie, ale to akurat nie jest zle.

u nas brzydka pogoda, no ale jak juz ustroje sobie dom troche to bede w lepszym nastroju :-D

Bulkaasia to mogę wysłać kurierem, bo taka akurat w sam raz wyszła ;-) Nie za słona, nie za płona ;-)
Jeny ale mi się chce spać... Zieeeeew. Pewnie bym spała po obiedzie, M. też bo nie spał dzisiaj po nocce, ale teściowa wpadła z wizytą. To może chociaż wieczorem dzisiaj padniemy i wreszcie noc prześpię :happy2:

Ja musze powiedziec ze spie jak susel i to jeszcze na plecach.....bo w innych pozycjach moje dziecko mi spac nie daje....wiem ze to nie dobrze spac na plecach ale inaczej sie nie da....:sorry2:

Wczoraj moj mezus siedzial przy komputerze do 2:30 rano....a dzis o 8 juz wstalismy bo Majcia buszowala i wolala nas ze glodna.

Clodi no to masz klocuszka w brzuszku, mam nadzieje ze zrobia ci cesarke.

reklama
Clodi łooo pokaźny maluch :-D
Noukie ja jestem przerażona jak kolejne noce będą tak wyglądać :baffled:
Ja dziś wyprałam dużego pluszaka, dostałam od D. na 18-stkę i będzie dla małego :)
Anka mmm fasolka ;-) ja po czerwonej ostatnio niezłe miałam spotkanie z wc:sorry2:
Nathani nie strasz :-p

Vivienne mi koleżanka strasznie poleca "katarek" który podłącza się do odkurzacza
podobno rewelacja i dla starszych dzieci, Ja jakoś nie przekonana do tego kupiłam fridę ale jak będzie źle kupię tamto cudo najwyżej.

Lilith ja też się ucieszyłam ale tego śniegu niewiele było fakt.
Szalejesz z tym sprzątaniem, ja ledwo kurze wytarłam resztę D. zrobił.
W poniedziałek ma się z oknami rozprawić :sorry2: oby była w miarę pogoda
Cinamona super masz to spotkanie :tak:
Asia tak bywa że jak coś potrzeba to akurat nie ma ale w tesco pewno będzie :tak:
Basia my tez dziś bez gotowania, był kurczak z rożna :-p
fajnie że prezenty załatwione

My byliśmy w galerii ale ciuchów nie udało nam się upolować .:dry:
Za to kupiłam małemu bombową czapeczkę w reservedzie w sam raz na wiosnę :-)
Żona kolegi mojego D. urodziła dziewczynkę wczoraj a miał być chłopak :sorry2:
Dziś wieczór filmowy Kurcze miałam jechać jutro do babci bo nie wiadomo kiedy tam pojadę zaś ale okazało się że kuzyn miał ospę tydzień temu więc wolę nie ryzykować:baffled:

Do góry