reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamuski grudniowe

reklama
4madlen kciukasy za jutro, obys szybciutko utulila dzidziusia.

Kurde mam termometr do ucha i czola, taki co niby po 1 sekundzie pokazuje temperature, dalam za niego 50€ i pokazuje ze moja corka ma 35 stopni....:baffled:

Witam się i ja po 5 dniowej przerwie. Od soboty byłam w szpitalu i dopiero dziś rano mnie wypuścili. :( Leżałam z bólami głowy i omdleniami.

Nie nadrobie was bo strasznie dużo piszecie. :O

A jak zamawiałyście staniki do karmienia to jak rozmiarowo? O ile więcej obwodowo?

Laski fajnie że możecie liczyć na pomoc, naprawdę doceńcie to ;-)
my będziemy całkiem sami ale na pewno damy radę nie ma innej opcji :tak:

mummy3 widzę że dopadły Cię uroki końcówki :-p jak to nie zdążycie, z tego co pisałaś macie wszystko?
Mój mały też napastuje mi prawy bok i żebra :baffled:
jak leżałam znów wystawiał bardzo mocno nóżkę chyba uwielbiam to ale ból niezły :sorry:

Nathani kiedyś to oglądałam ale kurcze sama nie wiem, chciałam sobie przypomniec ale nie działają znów mi filmiki z tej strony jak na złość :/
madlin88 witaj ;-) u mnie nie najgorzej ale jest coraz ciężej
kołyska przepiękna :D
adgama85 my oglądaliśmy ten mecz ale w tv :-p torbę też mam zamiar spakować w weekend już tydzień się zabieram za to :zawstydzona/y:
4Madlen trzymam kciuki, ale Ci zazdroszczę :-D

Anka a jak to się wypełnia?
Ja nie wiem w ogóle czy mi się coś nalezy, ubezpieczona jestem w pracy a płaci mi zus
nie znam się :-(

Aurelka już lepiej ?

Basiu całkiem możliwe. Może ma osłabienie. Nasza Laura praktycznie rzadko ma powyżej 36 stopni. Mi też jak mierze (nawet teraz w ciąży) pokazywał ostatnio 35 z hakiem... Co prawda to zwykły pod pache elektroniczny, ale wiem, że działa, bo Tatuś ostatnio mierzył to nawet 38 wyskoczyło :-D

4madlen trzymam &&&&&& za jutro:-)
Aurelka oby Ci przeszło.
Do mnie dzwonił dzisiaj mój lekarz z przychodni i w piatek umówił mi na szczepionkę na koklusz.:eek:
Uciekam do wyrka bo rano do pracy idę na parę godzin.
Dobranoc Brzuchatki...

Fiolka ale tu nie chodzi o ubezpieczenie takie normalne z pracy, tylko dodatkowe. My mamy wykupione grupowe z PZU, co miesiąc z wypłaty szefowa potrąca nam kasę i przelewa na PZU

Aniu, no to troche dziwne ze zawsze ma taka temperature, a mi sie zdawalo ze ona jest ża ciepla. W uchu jak mierze to tez za kazdym razem wychodzi inna temp. no ale juz blizej 36, najlepiej to i tak chyba mierzyc termometrem w pupke.

ok zmykam spac, bo rano znow pobudka, dzis malenka nam sie obudzila po 6 :szok: Zobaczymy jak jutro.

reklama
Do góry