reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

a ja ide juz wlasnie spac, za kilka godzin wstaje wiec nie ma zmiluj sie :( a weszlam sobie dzis tu i myslalam ze cos poczytam a tu nic! pusto!!!

reklama
no jaka tu cisza ! gdzie wy sie wszystkie podziewacie ? no wiadomo ciepluuuuuutkooooooo na dworze to pewnie wszyscy na spacerkach co?

piszcie co tam u was !:D

u mnie dzis leje ale wczoraj bylo prawie 70 stopni!
prosze to my na wczorajszym spacerku!
picture3995.jpg

u nas tez cieplutko i sloneczko swieci :)zaraz inczej niz ta okropna zima :D ale pewnie sie jeszcze wroci brrrrr

my za to wczoraj kupilismy pieeekny obraz i dosyc duzy bo 5 na 4 stopy :) z gruuuuba rama :D mmm teraz jeszcze trzeba go powiesic :D teraz szukam jakis fajnych duzch naklejek na sciane do Szantuski do pokoju :)

Pawini milo Cie zobaczyc.:-):-):-)
U nas wczoraj tez bylo rewelacyjnie, bylam z natalka na spacerku nad zatoka, piekna pogoda, az sie chcialo pospacerowac:-):-):-)
Za to dzisiaj wichura malo, ze glowy nie urwie. :wściekła/y::no:
U nas wszytsko powoli jestesmy zdrowe, ja wczoraj bylam na kontroli ze swoim serce, wszytsko wyglada rewelacyjnie. bardzo sie z tego ciesze, aby tak dalej. W miedzy czasie czukam pracy, bym zajela sie dzieckiem pare godzin w tygodniu. Dobre i pare dolarow w tygodniu do rodzinnej kasy. jak na razie niby sa te ogloszenia, ale nic az tak ciekawego. Za to mnowstwo ludzi szukajacych pracy:-:)-:)-:)szok:. Kurcze mam nadzieje, ze gorzej juz nie bedzie:no::no::no:

A co sie dzieje z Agata? Dawno jej tu nie bylo

u nas tez w miare ciepło.. dzieciaki prawie cały dzień pod chmurką przebywają.... ja natomiast leże i leczę jakieś choróbsko mi sie przyplątało i próbowałam przez 3 dni zwalczać.. na szczęście dziś jest lepiej ...
parę dni temu skończylismy malować obrazki w pokoju małych.. dzis wstaję a całe ściany w kremie.. moje blixnaiaki dzis przeszły samych siebie... wyszły samopas i udekorowały po swojemu pokój... :szok:

Edytka duuuuuzo zdrowka. jakies widoczki malowalas czy postacie. Pochwal sie nam!!!!!!!!:-):-)

narysowałam.. a raczej zakupiłam w sklepie duże postacie kreskówek (takie na kalce) poodbijałam naścianę i wzięłam sie za malowanie.... nawet dośc ładnie to wyszło.. tylko co z tego że najmłodsze akurat miały wenę i zdążyły je pomazać po swojemu... :szok:... w tym tygodni wezmę sie za mycie pokoju (a rtaczej mąż będzie działał) mam nadzieję że cioś uratuje... a jak nie pobawie sie farbkami jeszcze raz...

jak tylko skonczę wrzucę zdjęcia! obiecuję!

reklama
widac duzo uciechy masz z tymi swoimi pociechami :) Ja nie pozwalam swoim na taka "kreatywnosc" tzn maja swoje tereny wyznaczone ale dekorowanie wnetrz w naszym domu to wylacznie moja specjalnosc :) a jak sie wogole czujesz?? musi ci byc coraz bardziej niewygodnie latac za blizniakami z rosnacym brzusiem :) no i niestety radosci wiosennej bylo krotko, mielismy juz opady deszczu, sniegu, powrot mrozu i ogolnie nie jest fajnie ale czego mozna bylo sie lutym spodziewac....

Do góry