reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

a ja ide juz wlasnie spac, za kilka godzin wstaje wiec nie ma zmiluj sie :( a weszlam sobie dzis tu i myslalam ze cos poczytam a tu nic! pusto!!!

reklama
no jaka tu cisza ! gdzie wy sie wszystkie podziewacie ? no wiadomo ciepluuuuuutkooooooo na dworze to pewnie wszyscy na spacerkach co?

piszcie co tam u was !:D

u mnie dzis leje ale wczoraj bylo prawie 70 stopni!
prosze to my na wczorajszym spacerku!
picture3995.jpg

u nas tez cieplutko i sloneczko swieci :)zaraz inczej niz ta okropna zima :D ale pewnie sie jeszcze wroci brrrrr

my za to wczoraj kupilismy pieeekny obraz i dosyc duzy bo 5 na 4 stopy :) z gruuuuba rama :D mmm teraz jeszcze trzeba go powiesic :D teraz szukam jakis fajnych duzch naklejek na sciane do Szantuski do pokoju :)

Pawini milo Cie zobaczyc.:-):-):-)
U nas wczoraj tez bylo rewelacyjnie, bylam z natalka na spacerku nad zatoka, piekna pogoda, az sie chcialo pospacerowac:-):-):-)
Za to dzisiaj wichura malo, ze glowy nie urwie. :wściekła/y::no:
U nas wszytsko powoli jestesmy zdrowe, ja wczoraj bylam na kontroli ze swoim serce, wszytsko wyglada rewelacyjnie. bardzo sie z tego ciesze, aby tak dalej. W miedzy czasie czukam pracy, bym zajela sie dzieckiem pare godzin w tygodniu. Dobre i pare dolarow w tygodniu do rodzinnej kasy. jak na razie niby sa te ogloszenia, ale nic az tak ciekawego. Za to mnowstwo ludzi szukajacych pracy:-:)-:)-:)szok:. Kurcze mam nadzieje, ze gorzej juz nie bedzie:no::no::no:

A co sie dzieje z Agata? Dawno jej tu nie bylo

u nas tez w miare ciepło.. dzieciaki prawie cały dzień pod chmurką przebywają.... ja natomiast leże i leczę jakieś choróbsko mi sie przyplątało i próbowałam przez 3 dni zwalczać.. na szczęście dziś jest lepiej ...
parę dni temu skończylismy malować obrazki w pokoju małych.. dzis wstaję a całe ściany w kremie.. moje blixnaiaki dzis przeszły samych siebie... wyszły samopas i udekorowały po swojemu pokój... :szok:

Edytka duuuuuzo zdrowka. jakies widoczki malowalas czy postacie. Pochwal sie nam!!!!!!!!:-):-)

narysowałam.. a raczej zakupiłam w sklepie duże postacie kreskówek (takie na kalce) poodbijałam naścianę i wzięłam sie za malowanie.... nawet dośc ładnie to wyszło.. tylko co z tego że najmłodsze akurat miały wenę i zdążyły je pomazać po swojemu... :szok:... w tym tygodni wezmę sie za mycie pokoju (a rtaczej mąż będzie działał) mam nadzieję że cioś uratuje... a jak nie pobawie sie farbkami jeszcze raz...

jak tylko skonczę wrzucę zdjęcia! obiecuję!

reklama
widac duzo uciechy masz z tymi swoimi pociechami :) Ja nie pozwalam swoim na taka "kreatywnosc" tzn maja swoje tereny wyznaczone ale dekorowanie wnetrz w naszym domu to wylacznie moja specjalnosc :) a jak sie wogole czujesz?? musi ci byc coraz bardziej niewygodnie latac za blizniakami z rosnacym brzusiem :) no i niestety radosci wiosennej bylo krotko, mielismy juz opady deszczu, sniegu, powrot mrozu i ogolnie nie jest fajnie ale czego mozna bylo sie lutym spodziewac....

Do góry