reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

eee hih moj spioch jak zwykle zreszta usnal i dopiero rano przed praca ja budzilismy :D

pawimi oj wspolczuje hihi widze ze ty sie nie wysypiasz.. moja mala to skolei uwielbia spac nawet i do 12-13tej :D cala nocke tak do poludnia spi :D a zaczela moze jak miala 2miesiczki :D

ja czekam na mezuska bo pojechal do sklepu i za chwile obiadek albo raczej kolacja?:D a na deser zrobie polski budyn o :D

reklama
a gdzie to takie dzieci daja co tyle spia?? :) Ja niestety, zadne z moich nie bylo dla nie laskawe...moj to jeszcze teraz minimum 2 razy w nocy je....A my dzis kupilismy budyn i bedzie jutro moze :) skonczylam ogladac private practice na abc, patrzysz tez czasem na to?

nii niestety nie znam.. a co to jest?:)

a budyniek przywiezlismy prosto z polski! mniam mniam kilka roznych mamy:D a Wy jaki smak?
a moj ulubiony to waniliowy i smietankowy.....a kisiel truskawkowy. My czasem ruszymy tylki w kierunku polakowa i kupujemy w polskich sklepach ale fakt ze to daleko od nas:-( Private practice to taki spin off show od grey's anathomy na abc leci chyba trzeci sezon teraz:happy:

ojhihi ja nie ogladam takich programow/seriali itd;)

mmm waniliowy i smietankowy uwielbiam:D bleh ale kisieli nie cierpie :D

a jak daleko macie do "polakowa"?:)

no to jest moj jedyny serial ktory ogladam, reszta to beznadzieja a ten to kiedys po prostu mialam wlaczony tv podczas wieczornego relaksu i tak mnie jakosc wciagnelo :) Dobry pretekst na czwartkowe 2 godzinki dla siebie bo wtedy maz zajmuje sie dziecmi a ja leze plackiem i ogladam i nikt mi nie moze przeszkadzac :) Prawie jak wizyta w spa haha! No ja mieszkam na samiutkiej granicy praktycznie walking dystans z wisconsin a polakowo to wiadomo w chicago jest. Sa pojedyncze sklepy w roznych miasteczkach tu i tam ale takie malutkie i drogie, lepiej oplaca sie raz na jakis czas do chicago wybrac i zrobic porzadniackie zakupy. Ja mam gdzies tak troszke ponad godzinke highwayem, da sie wytrzymac, gorzej w dzien jak korki sa :(

uoo ale ci fajnie tak bliziutko do polskich sklepikow!!!! zawsze mozesz skoczyc i cos dobrego kupic :)

u nas nablizsze i jedyne 2 polskie sklepy jakies 2h od nas :D

my ogladamy jakies ewentualnie komediowe seriale jak Raymond, Two and half men, czy friends z mezkiem ;)

no na nic innego nie mam juz czasu:( mamy tez polska telewizje i czasem cos lookne ale generalnie to sama wiesz jak to jest....ja mam 3 dzieci a nie jedno i to kazde w innym przedziale wiekowym...inne kolko zainteresowan, problemow eeeh dlugo by pisac! No nic, ja lece dzis juz spac, mam dosc jestem zrabana, niwyspana i akurat mialam 2 ciezkie dni w pracy po tak dlugim lenistwie...praktycznie od swiat nic nie robilam ale czas zabrac sie za robote niestety :( papa, dobranocka :)

reklama
Witam wszystkich.
Wyglada, ze ja jakas telemaniaczka jestem, u mnie telewizor wlaczony caly czas. Fakt, ze czasami glos wylaczony i np. slucham polskiego radia:-):-D
Ja mam Polonie i 90% ogladanej telewizji to ten kanal, moj W nie oglada amerykanskiej, jedynie jakies sportowe wydarzenia, a ja co mi wpadnie w oko:-D:-D:-D

Do góry