reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Aga_Wozniak a Ty juz dlugo w USA jestes?

i skad z Polski sie dziewczyny wywodzicie jak mozna zapytac?

Ja jestem z Łodzi... :tak: a w USA jestem troszke ponad dwa lata... ;-):-)

achhh znalazlam sobie swietne butki ::D:D:D:D:D wkleje wam powiedzcie jak wam sie podobaja :D

do pracy raczej w nich nie pochodze hehhe ale po napewno!

Volatile Grey Plaid Boots @ Hottopic.com

Buciki interesujace... :-) zupelnie nie w moim guscie, ale o gustach sie nie dyskutuje... ;-) :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Aga_wozniak i jak Ci sie USA podoba? przypuszczam ze zostajesz... czy moze masz w planach powrot do ojczyzny?? Mi zajelo 6 lat zeby sie wogole tutaj zaaklimatyzowac. Ale teraz jest juz ok. Jak zalozylam swoja rodzine zrobilo sie jakos lepiej.

Domiska rodzina jest ale wszyscy sa kawalek drogi ode mnie bo jakies 80 mil i najgorszy nie jest dystans a korki nowojorskie, wiec widze sie z bratem srednio raz na miesiac, czasem rzadziej. Zostaja nam tylko telefony :)

aga_wozniak :D tak cos czulam ze .. nie beda w Twoim guscie ;)) jeszcze mysle o takich samych tylko calyych czarnych :)

Wama no w sumie tez kawalek drogi - ale wiesz jak to jest lepsze to niz nic ! :D albo niz druga polowa swiata :) chociaz raz na jakis czas sie mozecie widywac :)) a Ty do Polski sie jakos wybierasz kolezanko?

Aga_wozniak i jak Ci sie USA podoba? przypuszczam ze zostajesz... czy moze masz w planach powrot do ojczyzny?? Mi zajelo 6 lat zeby sie wogole tutaj zaaklimatyzowac. Ale teraz jest juz ok. Jak zalozylam swoja rodzine zrobilo sie jakos lepiej.

Ja bardzo chetnie bym wrocila, ale moj M nie za bardzo ;-) jest juz tutaj 8 lat i nie ma ochoty na przeprowadzke... :-D ja nie mam nic przeciwko mieszkaniu w PL... jest tam cala moja rodzina, znajomi... :tak: chociaz z drugiej strony juz przyzwyczailam sie do zycia tutaj... :tak: nie moge narzekac ;-), w zasadzie nie pracuje, zajmuje sie domem i corka... utrzymaniem rodziny zajmuje sie moj M :-p:rofl2: zyc nie umierac... ;-):-D

Ostatnia edycja:
Aga a to meza znalas juz z PL czy tutaj? kurcze ja tez bym z checia wrocila ale zawsze jak tam pojade to sie juz jakos nie moge znalesc, bo caly czas mysle ze tam czas stoi w miejscu i zawsze jak pojade to sie rozczaruje.

Domiska mysle jechac na nastepne i juz moje ostatnie wakacje, bo potem zamierzam isc do pracy i wakacji pewnie predko nie bede miala. Jesli wszystko pojdzie okay to nastepne wakacje bede w PL. Kiedys latalam 3 razy na rok teraz nie bylam 3 lata.

Domiska butki super, ale ja za malo odwazna na taka extrawagancje ;-). ja to lubie tak zeby mnie z tlumu nikt nie wyroznial :) Chociaz zeby byly cale czarne i do pol lydki to z mila checia :) zawsze sobie takie z PL przywozilam na zimie.

Aga a to meza znalas juz z PL czy tutaj? kurcze ja tez bym z checia wrocila ale zawsze jak tam pojade to sie juz jakos nie moge znalesc, bo caly czas mysle ze tam czas stoi w miejscu i zawsze jak pojade to sie rozczaruje.

Meza poznalam tutaj... i tylko ze wzgledu na niego zostalam w USA... :tak: gdyby nie on to bym tutaj nie zostala... nigdy w zyciu!! :-D:rofl2:

reklama
Aga wozniak pamietam ze sie chcieliscie przenosic do Polski za 2 3 latka moze .. albo jak nie wygra McCain .. jak tam maz dalej za McCainem idzie ?:D przeciez to kolejny Bush.. no tylko ze nieco starszy ;)
plany dalej te same czy cos sie pozmienialo?

Wama ano w Polsce i w ogole Europie zdaje mi sie maja ogolnie lepsze butki ..
co do Polski to ja widzisz tez mysle o powrocie tam.. choc sama mam watpliwosci.. faktycznie zdaje sie czasami ze czas tam stanal w miejscu.. z drugiej strony myslimy by jak rodzice moi pojda na wczesna emeryture by ich tutaj sciagnac.. ale oni skolei noga z angielskiego wiec wiesz jak to jest.. nie wiem sama.. moze jak wybuduja te bazy ameryk. w Polsce to tam bysmy troche pobyli.. w koncu meza zolnierza mam :D

Do góry