Domiska
Sierpniowa Mama'06
oczywiscie ze nie TYLKO ale glownie i to powszechnie wiadoma rzecz, chyba siez tym zgodzisz aga_wozniak?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiscie ze nie TYLKO ale glownie i to powszechnie wiadoma rzecz, chyba siez tym zgodzisz aga_wozniak?
Ja Wy czulyscie sie po Emiduralu, mnie co prawy bok boli, moze to zakwasy, bo mala w sumie caly czas na tym boku nosze:-) i jakiegos uczulenia na nogach dostalam.
Ja przez bardzo dlugi czas odczuwalam silny bol nogi, na calej jej dlugosci, od kostki do biodra..Był rwący, coś jak rwa kulszowa..Teraz sobie uswiadomilam, ze juz go nie mam ;-) Ale bolalo i to cholernie, szczegolnie w nocy i prochy przeciwbolowe bralam. Ja sadze, ze to wlasnie od Epiduralu..Ale ciesze sie, bo mialam czucie w nogach podczas calego porodu i problemow z parciem nie bylo..Dlatego, jesli zdecyduje sie na kolejnego bejbika to tez z Epiduralem