aga_wozniak
happy mommy... :o)
Witam :-)
Wpadlam na chwilke zeby sie pochwalic, ze zdjecie mojej coreczki bylo w gazecie... The Dispatch... taka lokalna gazeta... :-)
Podziwiajcie... ;-)
Przyjecie na pewno bedzie super!! :-) Prezenty rewelacja... Sarah tez ma lalke ktora placze, smieje sie i oddycha... a jak zje to jej sie odbija... Dostala na pierwsze urodziny od babci. Na poczatku nie chciala jej nawet dotknac, a teraz sie nia bawi, przytula, a jak lala placze to robi taka smutna minke, daje jej smoczka i glaszcze po glowce... Rewelacyjna jest ta lalka!! :-)
My tez niedawno kupilismy autko... chevy malibu... mamy znajomego, ktory sprzedaje uzywane samochody i zawsze znajdzie nam jakis fajny, w bardzo dobrym stanie za grosze...
Wpadlam na chwilke zeby sie pochwalic, ze zdjecie mojej coreczki bylo w gazecie... The Dispatch... taka lokalna gazeta... :-)
Podziwiajcie... ;-)
dziekuje dziewczynki!!!! jutro przyjecie pozakupowane - przyjecie bedzie w stylu Elmo- talerze, talerzyki deserowe, kubki, czapki serwetki i inne cuda z Elmo balonow ze 150 kupilismy haha i nie umiemy ich napompowac jakie dziwne kupilismy czy co! tort z Elmo itd
na prezent mala dostaje ktora mowi placze smieje sie, rusza buzia ima mimike prawdziwego niemowlaczka poza tym mozna je karmic butelka, smoczkiem itd dziecko wydaje dzwieki jak zywe spi i oddycha jak zywe itd
iiii... kupilismy jej jeszcze jedna rzecz pojazd jej kupilismy 4 kolowca QUAD z disneya w sam raz dla dziewcyznki wiec mamy nadzieje ze jej sie spodoba
wkleje zdjecia jak znajde albo zrobie
kurde poza tym zepsulo sie moje autko nagle.. ni stad ni zwoad bleh i bylam zmuszona kupic inne - chcialam w przyszlym roku kupic nowa terenowke ale nie w tym.. wiec kupilam uzywana terenowke - taka:
Przyjecie na pewno bedzie super!! :-) Prezenty rewelacja... Sarah tez ma lalke ktora placze, smieje sie i oddycha... a jak zje to jej sie odbija... Dostala na pierwsze urodziny od babci. Na poczatku nie chciala jej nawet dotknac, a teraz sie nia bawi, przytula, a jak lala placze to robi taka smutna minke, daje jej smoczka i glaszcze po glowce... Rewelacyjna jest ta lalka!! :-)
My tez niedawno kupilismy autko... chevy malibu... mamy znajomego, ktory sprzedaje uzywane samochody i zawsze znajdzie nam jakis fajny, w bardzo dobrym stanie za grosze...
Ostatnia edycja: