reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Witam :-)

Wpadlam na chwilke zeby sie pochwalic, ze zdjecie mojej coreczki bylo w gazecie... :tak::rofl2: The Dispatch... taka lokalna gazeta... :tak::-)

Podziwiajcie... ;-):-p:-D

63FRkbQfh0cfGgH086E1XD9Yi9vRrCxb0280.jpg

irGpHY9OfB7rDGkpyLinwnISSM7AcDvn0300.jpg

dziekuje dziewczynki!!!! jutro przyjecie pozakupowane - przyjecie bedzie w stylu Elmo- talerze, talerzyki deserowe, kubki, czapki serwetki i inne cuda z Elmo :D balonow ze 150 kupilismy haha i nie umiemy ich napompowac :D jakie dziwne kupilismy czy co! tort z Elmo itd

na prezent mala dostaje ktora mowi placze smieje sie, rusza buzia ima mimike prawdziwego niemowlaczka poza tym mozna je karmic butelka, smoczkiem itd dziecko wydaje dzwieki jak zywe :D spi i oddycha jak zywe itd :D

iiii... kupilismy jej jeszcze jedna rzecz :D pojazd jej kupilismy 4 kolowca :D QUAD :D z disneya w sam raz dla dziewcyznki :D wiec mamy nadzieje ze jej sie spodoba :D

wkleje zdjecia jak znajde albo zrobie :D

kurde poza tym zepsulo sie moje autko nagle.. ni stad ni zwoad bleh:( i bylam zmuszona kupic inne - chcialam w przyszlym roku kupic nowa terenowke ale nie w tym.. wiec kupilam uzywana terenowke - taka:

Przyjecie na pewno bedzie super!! :tak::-) Prezenty rewelacja... :tak: Sarah tez ma lalke ktora placze, smieje sie i oddycha... :tak: a jak zje to jej sie odbija... :-D Dostala na pierwsze urodziny od babci. Na poczatku nie chciala jej nawet dotknac, a teraz sie nia bawi, przytula, a jak lala placze to robi taka smutna minke, daje jej smoczka i glaszcze po glowce... :tak: Rewelacyjna jest ta lalka!! :-)

My tez niedawno kupilismy autko... :tak::tak: chevy malibu... mamy znajomego, ktory sprzedaje uzywane samochody i zawsze znajdzie nam jakis fajny, w bardzo dobrym stanie za grosze... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczynki:)

kasiek wez no smigaj do szpitalka i przynos nam mala dziewczynke !!! nie chcesz sie z nia cos podzielic ze swiatem:D
a wez ja tez juz wymiotowalam tymi upalami :/

aga_wozniak sliczne zdjatko w gazetce :))malibu? moja kolezanka z chicago ma :) ja wlasnie chcialam dla siebie cos wiekszego hihihi.. no i jest :D

uoo no nic lece dalej dekorowac domek :D mezus w pracy ale ma wczesnie byc w domku zeby cos pomoc i wiadomo na przyjecie :D
mala ma ubaw bo coraz wiecej balonow .. wszedzie widac elmo :D ii.... wrrr schowalismy tego 4kolowca w innym pokoju a ten lobuz go znalazl i juz chcial siadac na niego :D ale pozamykalam na 4 spusty!!! :D lala tez schowana :D

mamo a tu jeszcze tyle robotki .. lepiej smigam dalej :D:D:D trzymajcie za mnie kciuki bo tragedia..

aa jeszcze tort musze smignac odebrac :D

witam dziewczynki!!!

Domiska - STO LAT DLA SZANTUSI!!! NIECH ROSNIE ZDROWO!!!
birthday-cakepink.jpg

kasiek 121 - powodzenia w szpitalu ;-):-) oby wszystko poszlo sprawnie; czekamy na fotki malutkiej :-)

aga_wozniak - wow, ale masz slawna corunie, sliczna jest ;) pozwolilam sobie wejsc na stronke Twojego meza i musze powiedziec ze bardzo ladne robi zdjecia, gratki takiego talentu ;)

Ostatnia edycja:
Witam i ja!
Kasiu trzymam kciuki mocno, zycze szybkiego i bezbolesnego porodu i czekam na zdjecia malenstwa.
Moich 2 chlopow jest z 4 lipca i co roku mamy wlasnie takie wieksze przyjecie, w tym roku byl Spidermen. Kevinek chcial Diego ale niestety w polskiej piekarni akurat nie mieli. Tata jest biedny bo co roku ma torta z postacia z kreskowek, no i prezent juz nie ten. Ale za to jaki prezent dostal w 2003!:-D
Aga sliczna Twoja corenka.
My wlasnie czekamy na samochod z aukcji ale cos malenkiego i jak najmniej palacego bo malzonek daleko do pracy czasem dojezdza.
Ja wlasnie pracuje nad reklama i mam cale biurko zawalone znaczkami, naklejkami z adresami, pocztowkami itd. Takze wracam do pracy i czekam na wiesci od Kasi.

O ale tu pusto, zadnych wiesci jeszcze?
U mnie jutro (NARESZCIE!!!) Kevinek zaczna szkole. Bardziej jestem przejeta od niego. Przybory juz spakowane, dziecko juz w lozku a ja jeszcze szykuje mundurek bo dopiero mi spodnie wyschly. Jutro moze jeszcze bedzie ok, gorzej w poniedzialek jak Karen pojdzie pierwszy dzien do szkoly. Jesli wogole raczy wejsc do niej.:baffled:

faktycznie cos cichutko sie zrobilo tutaj

ciekawe jak tam kasiek:) pewnie juz tuli coreczke w ramionach, mam nadzieje wkrotce i nam ja pokaze :D

u mnie po staremu do pracy sie chodzi..placi sie podatki ;)

niestety spotkala nas tragedia moze nie bezposrednio ale posrednio:( syn mojej kolezanki zostal zabity w srode.. ugodzony smiertelnie nozem na ulicy;(
sledztwo trwa wiec nie wiemy za wiele.. z Tamra tez nie rozmawialam.. bylam dzis u niej pod domem slychac ze psy sa w srodku ale nikt nie otwiera.. moze jej tam nawet nie ma.. :(
ehh kupilam jej 2 tuziny pieknych olbrzymich roz i jak jutro nikt nie otworzy po prostu je zostawie pod domem ;< eh biedna.... szkoda mi jej nieziemsko mam nadzieje ze jakos sie pozbiera i wroci do pracki.. i co najwazniejsze do "siebie.."

poza tym ijee zakupuje lozeczko dla malej jutro albo pojutrze odbieramy :D:D mam nadzieje ze nie bedzie spadala .. choc mam nadieje ze z tym nie bedzie problemu.. ale co najwazniejsze hihi mam nadzieje ze nie bedzie chciala wedrowac do nas w srodku nocy :D:D trzymajcie kciuczki :)

a no i dostala swoja pierwsza barbie :D niania kupila jej na urodzinki barbie cheerleaderke ;) jakies wymachy nogami rekami salta robi.. malo :D to jest jest bardzo ciemnej karnacji jak Szantuska:D

a co tam u was kobitki?:D

reklama
Domiska, straszna tragedia z synem Twojej kolezanki.

Isia, powodzenia w szkole.

Kasiek, mam nadzieje ze wszytsko ok i tulisz coreczke.

Moja Julia, w srode przestala chodzic, nie mogla stanac na nozke, kulala, nie mogla sie podniesc do stania ani raczkowac, strasznie plakala. Pojechalismy do szpitala, zrobili rentgena, na szczescie nozka cala a to ze nie chodzi to powiklanie po "roseola", ktora miala kilka dni temu. BYlam przerazona, na szczescie juz jest ok, mala chodzi, staje. Bylam z nia dzis u dzieciecego ortopedy (Polak w 3 pokolenieu) i wszytsko jest ok. Poprosilam zeby obejrzal tez bioderka bo mowie mu ze w PL robia usg i sie martwie a on na to ze byl wlasnie w Warszawie na konferencji ortopedow i wie ze usg noworodkom robia standardowo tylko w PL i Izraelu:-) Dziwne to no nie?

Do góry