kasiek 121
sierpniowa mama '08
Witaj Anulka:-) Milo, ze nastepna mama przylacza sie do Nas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam sie... Jezeli bedziesz karmila piersia to nie musisz dopajac dzidzi... :-)
Powiedzmy ze jedni mysla tak a inni inaczej. Mysle ze jak sie troszke da dziecku czegos innego jak mleka z piersi to nie zaszkodzi,i nie mowie tu zeby dopajac w sensie calej butli na raz.Po za tym dzieci miewaja kolki i wzdecia,bole brzuszkow i jednak czasmai troche to pomaga na lepsze trawienie.Ja tez myslalam ze dziecko jak sie najadlo mleka to i od razu sie napilo,moja mama troche mnie w tym uswiadomila ze mlekiem dziecko sie nie napije,wiec zaczelam troche dawac herbatki do popicia.Czasami tez jest to pomocne jak nie ma mozliwosci zeby dziecku dac cycusia,np.w trakcie jazdy samochodem czy gdzies w sklepie,chyba lepiej dac troche sie napic jako uspokajacza niz zeby dziecko mialo plakac.Takie ja mam zdanie na ten temat.Kazda mama ma swoje poglady i doswiadczenia na temat wychowania dzieci.
Witam dziewczyny!!! bardzo fajny watek
jestem mamusia z IL; Vicki ma w tej chwili ponad rok, chodzi i biega smialo, zaczyna pomalu mowic, takze ubaw mamy z nia co niemiara :-)
pozdrawiam :-)
prawde mowiac na codzien uczestnicze na innym forum (e-mama.pl), tam tez jest pelno dziewczyn ze Stanow - mozecie zawsze zagladnac ;-)
Powiedzmy ze jedni mysla tak a inni inaczej. Mysle ze jak sie troszke da dziecku czegos innego jak mleka z piersi to nie zaszkodzi,i nie mowie tu zeby dopajac w sensie calej butli na raz.Po za tym dzieci miewaja kolki i wzdecia,bole brzuszkow i jednak czasmai troche to pomaga na lepsze trawienie.Ja tez myslalam ze dziecko jak sie najadlo mleka to i od razu sie napilo,moja mama troche mnie w tym uswiadomila ze mlekiem dziecko sie nie napije,wiec zaczelam troche dawac herbatki do popicia.Czasami tez jest to pomocne jak nie ma mozliwosci zeby dziecku dac cycusia,np.w trakcie jazdy samochodem czy gdzies w sklepie,chyba lepiej dac troche sie napic jako uspokajacza niz zeby dziecko mialo plakac.Takie ja mam zdanie na ten temat.Kazda mama ma swoje poglady i doswiadczenia na temat wychowania dzieci.