reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Dzieki dziewczyny:-):-D Ja kupilam pieluszki Pampersy i Huggis, zobacze ktore beda mi bardziej odpowiadac. Co do masci to tez A+D. Mam problem z polskimi kosmetykami dla dzieci, bo tutaj w polskich sjklepach nie ma. Slyszalam, ze herbatki HIPP sa dobre, ale sprawdzalam i nie ma, moze na Greenpocie, ale z malym dzieckiem nie bedzie mi sie usmiechalo jechac tam:szok::-D

reklama
Dzieki dziewczyny:-):-D Ja kupilam pieluszki Pampersy i Huggis, zobacze ktore beda mi bardziej odpowiadac. Co do masci to tez A+D. Mam problem z polskimi kosmetykami dla dzieci, bo tutaj w polskich sjklepach nie ma. Slyszalam, ze herbatki HIPP sa dobre, ale sprawdzalam i nie ma, moze na Greenpocie, ale z malym dzieckiem nie bedzie mi sie usmiechalo jechac tam:szok::-D

Sarah lubi herbatki Hipp, ale tylko owocowe... :tak: ziolowych nie chciala i nadal nie chce pic... :no: Moi rodzice przysylaja nam te herbatki z PL... :tak::-)

Na Greenpoincie tez ich nie ma... :no: w kazdym razie jak bylam tam w styczniu to nie udalo mi sie znalezc... :-(

Sarah lubi herbatki Hipp, ale tylko owocowe... :tak: ziolowych nie chciala i nadal nie chce pic... :no: Moi rodzice przysylaja nam te herbatki z PL... :tak::-)

Na Greenpoincie tez ich nie ma... :no: w kazdym razie jak bylam tam w styczniu to nie udalo mi sie znalezc... :-(

Zapraszam na Maspeth i Ridgewood,tu chyba bodajze w kazdym sklepie maja te herbatki,sama kupowalam dzieciom jak nie mialam dostawy z Polski.Te herbatki sa dobre nawet dla tygodniowych maluszkow,nie pamietam juz o jakim smaku ale wiem ze sa jakies ziolowe,ktore moga byc podawane od pierwszego tygodnia wlasnie.Moje dzieci do tej pory lubia te herbatki.Przypuszczam ze gdzies w sklepach na Greenpoincie sa te herbatki tylko trzeba obleciec wiecej sklepow,jak nie w jednym to w drugim czy trzecim sie znajdzie.Tylko teraz ceny za polskie produkty tak ida w gore ze chyba z kazda dostawa to inna cena,zauwazylam ze coraz mniej kupuje polskich wyrobow,zwlaszcza serkow,kefirow. Ale najczesciej kupowanym przez mnie produktem polskim sa chrupki kukurydziane,moje dzieciaki uwielbiaja je.Dobrze ze cena jest stosunkowo niska.

Madziarka to chyba rumiankowa mozna podawac juz od 1 tygodnia. Moze zagadam w sklepie, zeby popatrzyli czy w hurtowniach maja, jak tak to moze przywioza.:tak:;-)

kasiek dzidzius narazie nie potrzebuje herbatek itd :D mleczko mamusi wystarczajace jest w pierwszych tygodniach i mies. zycia ! :D

co tam kobitki u was? :D my sie wlasnie z mezusiem relaksujemy i postanowilam wskoczyc do was zobaczyc co tu :Dpoza tym zafundowalam sobie nowa fryzurke jeszcze kolorek rzuce i bedzie pieknie :D
no i za kilka dni urodzinki malej wiec jestem w trakcje organizowania przyjecia :D

a co tam u was?:)

kasiek dzidzius narazie nie potrzebuje herbatek itd :D mleczko mamusi wystarczajace jest w pierwszych tygodniach i mies. zycia ! :D

Zgadzam sie... :tak::tak: Jezeli bedziesz karmila piersia to nie musisz dopajac dzidzi... :-)

co tam kobitki u was? :D my sie wlasnie z mezusiem relaksujemy i postanowilam wskoczyc do was zobaczyc co tu :Dpoza tym zafundowalam sobie nowa fryzurke jeszcze kolorek rzuce i bedzie pieknie :D
no i za kilka dni urodzinki malej wiec jestem w trakcje organizowania przyjecia :D
a co tam u was?:)

My zaraz idziemy na spacerek. Moze skoczymy na troszke na plaze... :tak::tak:

Powodzenia w organizowaniu przyjecia!! :-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!!! bardzo fajny watek
jestem mamusia z IL; Vicki ma w tej chwili ponad rok, chodzi i biega smialo, zaczyna pomalu mowic, takze ubaw mamy z nia co niemiara :-)
pozdrawiam :-)

reklama
Domiska, hmm, a co chcecie wiedziec??
mam 25 lat :-) mieszkam na przedmiesciach Chicago, jestem w Stanach juz 12 lat; w tej chwili pracuje poza domem ale prawdopodobnie od polowy wrzesnia bede miala opcje pracowac z domq takze bede mogla byc caly dzien z Vicki :-)

prawde mowiac na codzien uczestnicze na innym forum (e-mama.pl), tam tez jest pelno dziewczyn ze Stanow - mozecie zawsze zagladnac ;-)
tak wlasnie szukalam wiecej znajomosci no i wyszukalam wasza stronke - bardzo mi milo :-)

a moze Wy cos napiszecie o sobie zebym byla w temacie??? :-D

Domiska - apropo dzieciaczkow to masz sliczna corunie ;) powaznie, nie moge sie przestac w nia wpatrywac, jak mala ksiezniczka ;)

Do góry