reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
Witajcie kochane.
U nas tez bardzo cieplutko, az sie wierzyc nie chce, ze zaraz swieta.
Bylismy na spcerku na woda (mieszkam na zatoka), bardzo przyjemnie i do tego duzo ludzi.
Co do spotkania to ja jestem na 100 % na tak i dla mnie NYC jest najlepszy. Moze bysmy sie naprawde umowily na jakies spotkanie .
Obiadek mialam dzisiaj z glowy, moj tato rzadzil w kuchni, wiec rosolek i kurczaczek byl serwowany.

Domiska ja dzisiaj fartem kupilam Kiarze obroze za 2.99 w TJMax. A w u mojego weta podobna jest za 15. Wiec trzeba szukac good deals.

Pawimi super fotki, duzy ten wasz psiak jest, znasz jego wysokosc w klebie?

Ja jestem za NYC, bo jesli sie spotkamy na wakacje to bede z malym brzdacem i daleko napewno nie dam rady jezdzic.

moze faktycznie ten NY lepszy? wstawie ankiete to bedziemy miec miarodajne wyniki :D hihi tylko glosujcie :p

Wama o widzisz ja nawet nie wiedzialam ze TJMax ma takie rzeczy.. musze zajrzec czy maja tez zabawki dla psow to im pozakupuje jak sa w fajnych cenach - bo wszystkie roznosza w drobny mak ;)

Wama mam kilka zdjec lol jak maly stoi specjalnie dla Ciebie, nie jakiejs super jakosci ale cos tam go widac;)

poza tym eh jestem strasznie niewyspana, glowa mnie boli buu.. poszlismy z mezem bardzoo pozno spac, bo mala zawsze bardzo pozno wstaje i co.. dzis jak nigdy obudzila sie o 7!!! jestem nieprzytomna :/

Domiska nie kazdy TJMax ma duzo, u nas w jednym ledwo kilka misek sie dopatrzysz a w drugim cala pulka smyczy misek, plecakow itd. Zabawki dla swoich to ja kupuje w 99c bo czy ona za 5 czy za 1 to i tak Kiara ja w kilka ndi rozwali. Ostatnio kupilam jej w TJM taki czerwony sznurek z niebieskimi psiakami na koncuza $5 i jak narazie to jej ukochana zabawka i jedyna ktora sie jeszcze nie porwala :)
Wlasnie obejrzalam fotki i powiem Ci ze moim zdaniem mlody zapowiada sie calkiem dobrze.
Ja na FB wkleilam kilak fotek z dzisiejszego wypadu do Montauk Point :)

zaraz ide fotki ogladac :-)
ja tez dzis skoczylam do TJMaxx i zakupilam obroze i smycz na zapas za cala ogromna sume 5.99 ale generalnie wszystko bylo niestety przebrane. Jedyne co to fajne lozka/poduchy dla naszych pociech byly w dosc dogodnych cenach.
Domiska - a co to straszna karma na tych twoich fotkach??:szok::szok::szok: tak mnie zjechala za ten syf z ktorym moj piesek przyjechal a sama widze przemyca takie nielegalne brands hahaha:-D:-D:-D:-D

ta karma to naszej goldenki.. taka je, niestety nie jest to najlepsza karma no ale lepsza niz kibble nbites right?:))

Winston je Blue Buffalo Wilderness (niebieski) :)

Wama zaraz zajrze na fb:) jak zniosla jazde samochodem?? powiem Ci winston uwielbia jezdzic tylko jeszcze wchodzic do samochodu i wychodzic sie troche boi :) bo dosyc wysoko - malolat jeszcze to pewnie przez to :D

a ja wlasnie wrocilam od wetka, nowego zreszta - WSPANIALy specjalista :) wie co robi, o czym mowi, ekstra lekarz i przyjaciel zwierzat i wlascicieli hihi :D:D

WInston rosnie idealnie podobno :D ma 3 mies i 50lbs! :D lekarz go wychwalil - i posture i osobowosc :d
ach mamusia jest strasznie dumna!! :D

no i dostal ostatnie zastrzyki tylko lekarz powiedzial ze jak bedziemy go brac do dog parkow to zeby jeszcze sie umowic na kennel cough i to tyle narazie :D

ach moje psisko zasluguje na nowa zabawke :D wiec pojade ikupie i jemu i Sissie jakies :D

karma wg. stronki ktora mi podalas jest takiej samej kategorii :) a dlaczego ona akurat ta musi jesc? Tak pytam z ciekawosci tylko, czy nie lubi innej czy tez nie mozesz jej zmienic z innych przyczyn? Ja wczoraj tez kupilam kilka puszeczek z blue buffalo i moje psisko sie tak zajadalo ze az milo bylo patrzec. Dzisiaj tez byl ze mna godzinke na spacerze, przyjechalam po pracy i zabralam go troche pobiegac. Ciekawe jak to zima bedzie....

reklama
ona ja bardzo lubi - wiele innych nie chciala, i lekarz stwierdzil ze poki sie dobrze chowa to nie ma problemu i tak zostawilismy :) ale ona dodatkowo wlasnie tez jest na puszkach tyle ze z Solid Gold :)

Pawimi a wy byliscie juz u weta z waszym czy jeszvze nie?

Do góry