reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
hehe ano zaraz wybieram sie na poczte to ci ja wysle ale kiedys moze zawitam.. tylko gdzie w koncu by bylo najlepiej zawitac?
mowie wam musimy zrobic gdzies tam kiedys duze spotkanie forumowe i podojezdzamy podolatujemy :d tylko musimy wybrac jedno z miast
aj ja zaraz lece sie szykowac i do banku smigam i na poczte i popracowac chwilke a ze dzis sobota to wiecie jak wszystko szybko zamykaja wiec trzeba sie sprezac
mowie wam musimy zrobic gdzies tam kiedys duze spotkanie forumowe i podojezdzamy podolatujemy :d tylko musimy wybrac jedno z miast
aj ja zaraz lece sie szykowac i do banku smigam i na poczte i popracowac chwilke a ze dzis sobota to wiecie jak wszystko szybko zamykaja wiec trzeba sie sprezac
Domiska
Sierpniowa Mama'06
a nie mamy wiecej dziewczyn w okolicy NY? tylko pytam bo widzialam ze NY sie przewijal kilka razy..
dla mnie wtedy bedzie wsjo rawno bo i tak trzeba bedzie leeeeciec
dla mnie wtedy bedzie wsjo rawno bo i tak trzeba bedzie leeeeciec
Domiska
Sierpniowa Mama'06
pawimi moja kochana nie chodzi tylko o Ciebie tu no i chyba nie boimy sie latac prawda?
Domiska
Sierpniowa Mama'06
spoczko.. nic mamy czas poogladamy popytamy gdzie wszystkim lepiej nikomu sie nie spieszy ;]
reklama
aga_wozniak
happy mommy... :o)
aga_wozniak ty nas cos tu ostatnio zaniedbujesz kochana co to za obijanie sie hihi powiedz jak tam malutka? i co tam u Was slychac?no i co to za "nie mam psa i nie chce" prosze nam tu przeciwko psiakom nie wystepowac hehe macie za to jakies inne zwierzatko czy cos?
Ja Was nie zaniedbuje... :-) Po prostu za pozno tutaj wpadacie na ploty... ;-) Ja juz wtedy grzecznie spie...
U nas zadnych nowinek... Same old, same old... ;-)
Jesli chodzi o zweirzatka to nie mamy zadnego... i nie mam nic przeciwko psiakom... :-) Myslelismy o kotku, bo ja uwielbiam koty... ale doszlismy do wniosku, ze nie mozemy sobie na niego pozwolic... czesto jezdzimy do NYC i nie mialby sie kto nim wtedy zajac... :-(
Swietny pomysl!! Ja oczywiscie proponuje NYC... ;-)
My zmykamy na podworko poszalec bo fajna pogoda... sloneczko swieci... :-)
Milego dnia!!
Ostatnia edycja: