reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

domiska ten watek to ma swoje wzloty i upadki aktywnosci, albo 30 stron nadrukowane przez dzien albo zero przez miesiac :-)
A wpadaj prosze na kawke, wpadaj haha, przywieziesz mi kolczatke :-p

reklama
hehe ano :D zaraz wybieram sie na poczte to ci ja wysle:p ale kiedys moze zawitam.. tylko gdzie w koncu by bylo najlepiej zawitac?

mowie wam musimy zrobic gdzies tam kiedys duze spotkanie forumowe :D i podojezdzamy podolatujemy :d tylko musimy wybrac jedno z miast :)

aj ja zaraz lece sie szykowac i do banku smigam i na poczte i popracowac chwilke a ze dzis sobota to wiecie jak wszystko szybko zamykaja wiec trzeba sie sprezac :D

a nie mamy wiecej dziewczyn w okolicy NY? tylko pytam bo widzialam ze NY sie przewijal kilka razy..

dla mnie wtedy bedzie wsjo rawno bo i tak trzeba bedzie leeeeciec :D

pewnie ze tak, fakt ze pomysl dobry i trzeba go koniecznie skoordynowac zeby wszystkim pasowalo, moze byc naprawde fajne spotkanko.

reklama
aga_wozniak ty nas cos tu ostatnio zaniedbujesz kochana :D co to za obijanie sie hihi :) powiedz jak tam malutka? i co tam u Was slychac?no i co to za "nie mam psa i nie chce" :p prosze nam tu przeciwko psiakom nie wystepowac hehe ;) macie za to jakies inne zwierzatko czy cos?

Ja Was nie zaniedbuje... :-) Po prostu za pozno tutaj wpadacie na ploty... ;-) Ja juz wtedy grzecznie spie... :tak::-p

U nas zadnych nowinek... :-p Same old, same old... ;-):-D

Jesli chodzi o zweirzatka to nie mamy zadnego... i nie mam nic przeciwko psiakom... :-) Myslelismy o kotku, bo ja uwielbiam koty... :tak::tak: ale doszlismy do wniosku, ze nie mozemy sobie na niego pozwolic... czesto jezdzimy do NYC i nie mialby sie kto nim wtedy zajac... :-(

mowie wam musimy zrobic gdzies tam kiedys duze spotkanie forumowe :D i podojezdzamy podolatujemy :d tylko musimy wybrac jedno z miast :)

Swietny pomysl!! :tak: Ja oczywiscie proponuje NYC... ;-):rofl:

My zmykamy na podworko poszalec bo fajna pogoda...:tak: sloneczko swieci... :tak::-)
Milego dnia!! :happy2:

Ostatnia edycja:
Do góry