reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

my juz po zakupach po innych bankach itp i po lunchyku rodzinnym i ja zajrzalam na pare godzinek do pracy no i musialam zajrzec tutaj bo jakzezby inaczej :D

ajj przepieeekna pogode mamy - strasznie cieplo jest ale mmm jak latem :D a tu listopad kto by pomyslal :D

reklama
u nas tak samo, wprost uwierzyc nie moge ...takiego listopada szczerze nie pamietam! Bylismy na spacerku i moje dziecko musialo sie do domku wrocic przebrac bo mu bylo w bluzie z dlugim rekawkiem za goraco, a ja mialam na sobie taki cienki letni dresik i zgrzalam sie jak swinka. Normalnie lato!!! Czuje sie jakby koniec sierpnia byl doslownie. Pachnie takim latem :-)

U nas tez tak cieplo ajjj uwielbiam taka pogode ponad 70 stopni bylo przed poludniem i sloneczko swiecilo na calego :D ajjjt pieeeknie :)

teraz niby 16:30 ale widze ze slonko gdzies sie schowalo choc nadal cieplutko :d ajjjj nie jestem gotowa na zime no chyba ze na duzy puchaty snieg i swieta bozego narodzenia mmmm ktore kooooochaaaam :D

cos zaraz musze isc upichcic tylko co! oto jest pytanie :))

ja mam problem rozwiazany bo wlasnie maz dzwonil ze juz skonczyl i jedzie a po drodze cos upatrzy do jedzonka :-) wiesz za ja wogole o swietach nie mysle nawet przez ta nietypowa pogode! Za kilka tygodni trzeba choinki rozkladac i inne dekoracje a tu tak goraco jak w lecie.

hehe no u nas tez tak :D ale predzej czy pozniej zima przyjdzie - haha mam nadzieje ze na swieta bozego narodzenia bedzie zimowo - uwielbiam takie swieta :))
poki co lato hehe :D

no to co bedziecie miec na obiadek dzisiaj ?:D

wlasnie mialam przymusowe kapanie bo sie moj najmlodszy zdecydowal na chlapanko w kibelku fuuuuuuuuuj !! :-) wstreciuch....
no wlasnie nie wiem co z tym obiadkiem bo mezulek dzis sie tym zajmuje, zaraz powinien byc wiec zobaczymy czym zdecydowal nas uraczyc. Jutro moja kolej i mam juz pomysl na zupke i racuszki z jablkami ;-)
a zima, no przyjdzie napewno, jak przypomne sobie ta ubiegla to az dreszcze mi po plecach przelatuja brrr no coz,tez sobie zycze biale swieta!

no i pawimi zajadasz cos tam dobrego?

mmmm ja robie spaghetti bolognese mniaaaaaaaaaaami :D cala rodzinka wyczekuje hehe :d

a gdzie reszta kobitek? alo alooooo :D

a musze psim mamom powiedziec ze kupilam puszki dla psiakow naszych z Blue Buffalo - z Lamb - i pieski zajadaja sie bardzo :D polecam! :)
no i nowa obroze zakupilismy z Big Wolf no prawie $20 za glupia obroze - zdziercy hihi ;)

reklama
Do góry