reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Czesc dziewczyny.Widze ze ten watek raczej powinien nazywac sie nie mamusie ze Stanow a wlasciciele psow ze Stanow.

Ale czytam bo moze i ja kiedys pieska sobie kupie,bo to moje i mojej corki marzenie

reklama
hihi no wiesz jak to jest czesto nasi czworonozni przyjaciele sa jak dzieci dla nas:D

moja mala dzis dostala nowe butki lol :D maz pojechal z nia do sklepu wypatrzyl jakies balerinki dla niej kupil... przyjechali po mnei do pracy pokazal mi buty, ladne i... o 2 numery za duze lol :D

witam i ja :-) na watku o pieskach :rofl2: wlasnie wrocilam z 45 minutowego marszu ze swoim zwierzakiem, musze przyznac ze tego mi brakowalo, takiej mobilizacji do tego zeby wieczorkiem wyjsc i sie przewietrzyc. Czlowiek prowadzi taki siedzacy tryb zycia albo w biurze albo w samochodzie albo zamkniety w domciu na kanapie a ruchu zero:no:

dziewczyny uwaga haha:D zaraz chyba bede farbowala sobie sama wlosy :D pierwszy raz w zyciu sama to bede robic ciekawe jak wyjdzie lol :D w razie czego bede leciala z samego rana do fryzjera hehhee :D

dziewczyny uwaga haha:D zaraz chyba bede farbowala sobie sama wlosy :D pierwszy raz w zyciu sama to bede robic ciekawe jak wyjdzie lol :D w razie czego bede leciala z samego rana do fryzjera hehhee :D
hehe to widze ze dokladnie robisz to co ja tydzien temu:-):-):-):-) no widzisz ja mam wlosy wciaz na glowie to moze nie bedzie i u ciebie tak zle haha. Tez pierwszy raz w zyciu farbowalam wlosy domowym sposobem!

hahahaha takie same jak przy malowaniu sciany hihi
a serio to zatrudnij meza (ja tak wlasnie zrobilam) zeby ci dobrze z tylu rozprowadzil farbe albo chociaz sprawdzil czy rowno to zrobilas.

haha wlasnie widze Twojego posta pawimi :D

zanim sie zabralam maz zaoferowal ze mi je pomaluje :D wlasnie skoncozne.. za 10 min tylko przeczeszemy dodamy troche i dalej poczekamy :D

ach mam dobrego meza :D zobaczymy jak wyjdzie na koniec :D

reklama
Do góry