reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
owlrene
Fanka BB :)
Domiska- i szybko sie przyzwyczaila spac w duzym lozku? Ja to sie tak tego boje ze niewiem haha. Najbardziej to mnie przeraza to ze to lozeczko bendzie stalo w drugim pokoju i jak on je bendzie widzial to ze bendzie tam chcial isc spac. Niewiem ja chyba to zabardzo przezywam a maly pewnie nie odczuje roznicy haha
Dusia moj maly gdy urodzila sie corcia( mial 21 miesiecy) dostal nowe lozko i nowy pokoj i powiem ci ze byl tak dumny z tej nominacji i poczul sie jak starszy brat ze nawet nie myslal o stracie.Mysmy mu tylko zanim niunia sie urodzila zmienili i powiedzieli ze tamto jest dla dzidziusiow a on dostaje dorosle lozeczko.
Co do spadania to nieraz zlecial ale nigdy mu sie nic nie stalo bo podobno dzieci spiace to jak koty zawsze na cztery lapy spadaja.Ostatni upadek zaliczyl majac 5 lat i to z pietrowego lozka.Od tego czasu chyba bardziej czujnie spi
Dusia ja mam termin na 3 marca.
Ale za to ja moglabym ciagle siedziec w sklepie dziecinnym.Smieje sie ze po tej szescioletniej przerwie to jakby pierwsze,a do tego mam wsparcie maluchow i nawet jak ja sie nad czyms wacham to oni decyduja i kaza kupic.One tez oszalaly na punkcie dzidzi,a corka to przez godzine potrafi sie wpatrywac w brzuch zeby zobaczyc ruchy.
Wama tez zaluje bo rzeczywiscie ja to musze wszystko kupic dla malenstwa bo nic nie mam.
Widze ze w tym towazystwie tylko ja nie mam psa,normalnie czuje sie gorsza
tymbardziej ze zawsze o nim marzylam.
Pawim a mialas przyjechac do Chicago i widze ze nic z planow.Chyba predzej urodze.
A ja dzis skonana bo moja miala dzis urodziny,a na jutro zaprosila kilka kolezanek,a ja to mam hopla jak ktos ma przyjsc to przewracam chalupe do gory nogami i pozadki skonczylam przed chwila czyli 12:30 w nocy.Moj maz smieje sie ze mnie bo mowi ze jutro to i tak tornado przez dom przejdzie wiec szkoda mojej pracy,ale co tam przynajmniej troche rupieci wyrzucilam.
Milego weekendu wam zycze a moj juz moglby sie skonczyc bo nie dosc ze jutro imprezka to jeszcze przeziebiona jestem.
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Witam po kilkudniowej przerwie. teraz jakos czasu brakuje, jak nie praca to cos w domu trzeba zrobic i tak dni mijaja. A tu widze bardzo piesko sie zrobilo. Macie cudowne zwierzaczki.
Na moim drugim forum, wlasnie formuowiczka urodzila drugie dzieciatko - coreczke. Przy drugim poszlo jej bardzo sprawnie wszytsko. Zycze Wam tego ciezaroweczki:-):-):-).
Owlrene ja tez bez pieskowa:--(
Ja dzisiaj troche pochodzilam po sklepach , bylam w Macys, ale jeszcze duzych przecen nie ma. Natalka jest w dobrej sytuacji, bo duzo ciuchow dostajemy po mojej bratanicy (2 latka) i po corce kolerzanki ( 3 latka). bardzo malo kupuje i zazwyczaj wlasnie po sezonie (taniej) i na nastepny rok. A ja znow dalej przekazuje te ciuszki coreczkom moich kolezanek. takie szkraby to przeciez tak nie niescza, teraz wieksze to juz tak.
Na moim drugim forum, wlasnie formuowiczka urodzila drugie dzieciatko - coreczke. Przy drugim poszlo jej bardzo sprawnie wszytsko. Zycze Wam tego ciezaroweczki:-):-):-).
Owlrene ja tez bez pieskowa:--(
Ja dzisiaj troche pochodzilam po sklepach , bylam w Macys, ale jeszcze duzych przecen nie ma. Natalka jest w dobrej sytuacji, bo duzo ciuchow dostajemy po mojej bratanicy (2 latka) i po corce kolerzanki ( 3 latka). bardzo malo kupuje i zazwyczaj wlasnie po sezonie (taniej) i na nastepny rok. A ja znow dalej przekazuje te ciuszki coreczkom moich kolezanek. takie szkraby to przeciez tak nie niescza, teraz wieksze to juz tak.
Dusia08
Marzec '08
Witam po kilkudniowej przerwie. teraz jakos czasu brakuje, jak nie praca to cos w domu trzeba zrobic i tak dni mijaja. A tu widze bardzo piesko sie zrobilo. Macie cudowne zwierzaczki.
Ja to sie wlasnie boje ze jak pierwszy porod mialam dosyc latwy to teraz bende sie meczyc :-)
aga_wozniak
happy mommy... :o)
OMG ale sie rozpisalyscie... to teraz tradycyjnie kilka dni przerwy...
Ojjjj podpadlyscie mi dziewczyny...
Moj maz ma rodzine na Brooklyn'ie... jestesmy tam przynajmniej 4 razy w roku, wiec moze kiedys sie spotkamy...
Ja tez nie mam pieska... i nie chce miec :-)
Mi osobiscie Sara tez sie nie podoba
Ale jeszcze ci powiem ze juz wole Sara jak Sarah. Jakos mnie to H na koncu denerwuje
Ojjjj podpadlyscie mi dziewczyny...
Ja ogolnie czesto Brooklyn odwiedzam, bo tam mieszka moj tato i brat, wiec zagladam w stare katy
Moj maz ma rodzine na Brooklyn'ie... jestesmy tam przynajmniej 4 razy w roku, wiec moze kiedys sie spotkamy...
Widze ze w tym towazystwie tylko ja nie mam psa,normalnie czuje sie gorsza tymbardziej ze zawsze o nim marzylam.
ja tez bez pieskowa:--(
Ja tez nie mam pieska... i nie chce miec :-)
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Dusia trzeba byc dobrej mysli, bedzie dobrze.
Jak bedziecie wybierac sie do NY dajcie znac ja mieszkam jakies 45 minut ( bez trafiku). Moza by bylo zrobic jakies formulowe spotkanie.:-):-):-)
Co do imion kazde jest piekne:-):-):-).
Milego dnia, u nas piekna jesien.:-):-)
Jak bedziecie wybierac sie do NY dajcie znac ja mieszkam jakies 45 minut ( bez trafiku). Moza by bylo zrobic jakies formulowe spotkanie.:-):-):-)
Co do imion kazde jest piekne:-):-):-).
Milego dnia, u nas piekna jesien.:-):-)
Pawim a mialas przyjechac do Chicago i widze ze nic z planow.Chyba predzej urodze.
owlrene ale mnie rozbawialas z tym Chicago...przeciez ja juz bylam w chicago do tego czasu z 15 razy hahaha...nawet bodajze przedwoczoraj, no moze do samego nie dojechalam ale na obrzezach...mialam spotkanie z klientem i w zasadzie w takich godzinach ze nie bylo korkow wiec spoko moglam zostac na jakas kawe tylko ze ...ja nie mam zadnych namiarow do ciebie kochana. Nawet mialam kolezanke na lunch wyciagnac bo mi sie nie chcialo wracac no ale ona niestety byla zajeta i nici z moich planow wyszly. Chyba cos w przyszlym tygodniu mi sie szykuje wiec jak dasz mi swoje namiary to wczesniej sie z toba skontaktuje czy ci pasuje
bardzo chetnie ci moge swojego podsylac jak bede wyjezdzac hahaha!Widze ze w tym towazystwie tylko ja nie mam psa,normalnie czuje sie gorsza
tymbardziej ze zawsze o nim marzylam.
u nas tez cudowna pogoda, caly weekend taki ma byc zupelnie nielistopadowo!
reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
dzien dobry
no prosze jak sie dziewcyzny rozgadaly z samego rana
Dziewczyny jak tak bliziutko siebie mieszkacie to nic tylko musicie sie spotkac! buuu ja niestety daleko a tez chcialabym wypic z wami jakas kawke, herbatke piwko czy cokolwiek innego moze i ja kiedys zawitam w tamte strony!!!
aga_wozniak ty nas cos tu ostatnio zaniedbujesz kochana co to za obijanie sie hihi powiedz jak tam malutka? i co tam u Was slychac?
no i co to za "nie mam psa i nie chce" prosze nam tu przeciwko psiakom nie wystepowac hehe macie za to jakies inne zwierzatko czy cos?
no prosze jak sie dziewcyzny rozgadaly z samego rana
Dziewczyny jak tak bliziutko siebie mieszkacie to nic tylko musicie sie spotkac! buuu ja niestety daleko a tez chcialabym wypic z wami jakas kawke, herbatke piwko czy cokolwiek innego moze i ja kiedys zawitam w tamte strony!!!
aga_wozniak ty nas cos tu ostatnio zaniedbujesz kochana co to za obijanie sie hihi powiedz jak tam malutka? i co tam u Was slychac?
no i co to za "nie mam psa i nie chce" prosze nam tu przeciwko psiakom nie wystepowac hehe macie za to jakies inne zwierzatko czy cos?