reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

Domiska- i szybko sie przyzwyczaila spac w duzym lozku? Ja to sie tak tego boje ze niewiem haha. Najbardziej to mnie przeraza to ze to lozeczko bendzie stalo w drugim pokoju i jak on je bendzie widzial to ze bendzie tam chcial isc spac. Niewiem ja chyba to zabardzo przezywam a maly pewnie nie odczuje roznicy haha

reklama
kiedys bylam bardzo jasna blondynka, zreszta zobaczcie na moich synkow, cala trojca ma moje wlosy, ale pozniej zaczelam pasemka, lekkie brazy, utlenianie (bylo modne w 90-tych latach) trwale i inne pierdoly az moj kolor bardzo bury sie zrobil i juz zawsze farbowalam dosc jasne pasemka i blady roznych odmian poprzez platynowe do zlotych, raz tylko tuz po smierci mamy zrobilam sobie kasztan, ale tylko na chwile i bardzo staro wygladalam wiec szybko wrocilam do bladow.

moj olis tez dostal bardzo wysokie lozko a ani razu z niego nie spadl. Wogole to uwielbial fakt ze ma takie lozko:-)

Pawimi ja nie mowilam o makijazu tylko kolorze skory :Dodcieniu itd wiesz.. :))

kurde powiem Wam kupilam Winstonowi obroze medium i co? jest na styk.. no musze mu ja wymienic na large, a taka fajna kupilam i szersza i stylish :D hihihi rosnie ten nasz malec :D

no jestem blada i bardzo stara :-) nie da sie ukryc niestety ...oh well...
to moze od razu kup dwa rozmiary ? :-) large i xl??

nie no tylko large kupie bo pozniej pewnie juz mi sie bedzie podobala inna! :D

gluptasie blada moze ale nie stara glupolu ty jeden nasz!!! :D Powiedz lepiej jak tam Twoj Sascha sie miewa!

no tez prawda z ta obraza :-) moze inne w mode wejda haha....

Saschka wlasnie spi jak rowalone zwloki pod moimi nogami, nawet nie masz pojecia jaka ciepla "kolderke" na nozki sobie sprawilam :-) dzieciaki mu dzis daly popalic przez caly dzien to odsypia ha ha

hihi lubisz miec cieplutkie stopki co? ja nawet papuci nie nosze ale winstona ulubione miejsce tez jest "pode" mna grrr :D

a wiesz mialam ci mowic.. ze nie bylo ani jednego rotka tam? zastanawialam sie dlczego bo w springs jest ogolnie duzo rotow

powinnam miec ze dwa zdjecia lol z parku wiec wkleje :D

reklama
Do góry