reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie ze Stanów

dusia kup zwykle bo moj Oliver wyrosl jak mial 2.5 roczku, normalnie mu bylo ciasno i spadal z lozka...sutuacja sie nigdy nie powtorzyla jak dostal twin.

a tu fotka totalnie robocza robiona przez mojego olivera :-)

Załączniki

• dzisiaj 332.jpg
    dzisiaj 332.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Ja jestem tego samego zdania co Domiska, wloski super i bardziej mi sie podobaja jak blond.

Dzieki dziewczyny za porade! Tez wlasnie myslalam ze twin lepsze tylko jakos sie boje ze nawet jak zaloze barierke po boku to mi jakos spadnie, chyba jestem przewrazliwiona.

haha powiem ci Dusia ze moja tez spadla kilka razy :D a uwierz jej lozko akurat jest dosyyyyc wysoookie :D tez sie wystraszylam kilka razy ale odpukac nic sie nie stalo :D no i przestala spadac haha :D

a no to jeszcze jedno wrzuce :-) macie ...patrzcie na starego babsztyla;-)

Załączniki

• dzisiaj 331.jpg
    dzisiaj 331.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 36
Dusia mala miala 2 latka jak ja przenieslismy do duzego lozka :D

fryzurka super!!! moze ciut jasniejsze bo widze ze masz bardzooo jasniutka karnacje ale naprawde bardzooo fajnie:))

no ja jestem teraz taka blada, przestalam sie opalac bo starosc nie radosc ale w sumie make-upy robie dosc ciemnne....tylko ze fotka w wersji domowej bez tapety jest haha

reklama
Ja tez o tym myslalam ze takie ciemne a masz jasna karnacje ale mi sie wydawalo ze wlasnie nawet bardzo ci pasuja takie ciemne. Bo niekturym osobom z jasna karnacja nie bardzo pasuja takie czarne a tobie tak :-) Ja mam swoj kolor ciemny brazowy a nie wyobrazam sobie siebie w czarnych wlosach. A ty swoj mialas blond?

Do góry