reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

Mała informacja
6 grudnia o godz.12.30 w central parku, dzieci polsie beda spiewaly polskie kolędy
Nie wiem, co bedzie jak pogoda nie dopisze, ale poki co to tak jest w planie, by dzieci śpiewały i miały ze soba czapki mikołajkowe
Pozdrawiam

reklama
Kolejna mała informacja :-)
9 grudnia w Bretton Cresset, w centrum Bretonu, jest akcja oddawania krwi od godziny 13.00 w studio 2.
Warto coś zrobić dla kogoś potrzebującego, a krwi ciągle jest mało w szpitalach i punktach krwi.
Zapraszam.
Punkty oddawania krwi są w całym Peterborough w różnych terminach. Można się dopasować.
Pozdrawiam

http://www.pajacyk.pl/index.php

Drogie Mamy!
Jesli codziennie masz wlaczony komputer, kliknij tez na brzuszek pajacyka w powyzszym linku.
Nas takie klikniecie nic nie kosztuje, a kazde klikniecie to pomoc dzieciom; sponsorzy placa na rzecz pajacyka za kazda odslone i klikniecie

Pozdrawiam serdecznie i codziennie pomoz i kliknij!

Witam wszystkie mamy:-)chciałam zapytac jakie mleko angielskie mogę podać dla mojego 7-miesięcznego maluszka,chcę zmienic mu mleczko z bebiko2 na inne ponieważ robi bardzo często zielone kupki.Co prawda nie boli go brzuszek i załatwia się raz dziennie ale kolorek jest zielony.Nie znam sie na tych mlekach angielskich ,może ktoraś mama miala taki problem.Chodzi tez o to aby te mleczko było w miare do przelkniecia:tak::-Dbo po słodkim mleczku nie wiem jak zareaguje.Bardzo proszę o jakąś rade i z gory dziekuje:-)

Milunia273 ja mojej Zuzi od początku dawałam mleko sma (najpierw żółte a potem czerwone).Kiedy skończyła 2 latka zmieniłam jej mleko na cow&gate 1+ bo sma czerwone teoretycznie powinno podawać się do 24 miesiąca życia.Zielonych kupek nie zaobserwowałam.Tak naprawdę każde dziecko jest inne i mleko które jednemu odpowiada innemu wcale nie musi.Myślę że pozostaje metoda prób i błędów.Mam nadzieje że chociaż troszeczkę Ci pomogłam.Pozdrawiam!

reklama
milunia273 Znajome chwalą sobie sma,aptamil i cow&gate. To zależy jakie posmakuje dziecku.
Mój synuś też ma 7 mies,ale nadal na piersi a modyfikowanego nie chce pić, pociągnie z dwa razy i pluje,próbowałam aptamil,cow&gate i hipp. Ściąganego z butli tez zbyt chętnie nie pije.

Do góry