reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

saszka14,

ja wtedy byłam w parku ;-)

bronka78,

skoro tak, to na pewno się znamy :tak: Ostatnio nie bywam na spotkaniach, ale wcześniej przez 2 lata prawie co piątek :tak:
Daj jakąś wskazówkę, bo nie masz " dzieciowego " suwaczka:-D
po moim wszyscy od razu się połapują ;-)

reklama
dopiero sie dzisiaj zarejestrowalam i ten "suwaczek" to co? a w parku bylam wtedy z moim od tak...prywatnie, i Mati zagadał do chłopca...i tak sie zaczęło i wtedy tylko Alinkę poznałam a pózniej to już w Verandzie pozostałe dziewczyny. Ja osobiście jestem zadowolona.

bronka78,

suwaczek to taka " linijka " pokazująca albo wiek dziecka, albo odliczająca dni do np. urodzin, rocznicy ślubu. Wkleja się ją w podpisie, są różne strony z darmowymi suwaczkami, postępujesz wg instrukcji na stronie, potem kopiujesz do podpisu kod ;-)

Hm...trochę malutka dla mnie ta wskazówka... czy jesteś może wysoką, szczupłą dziewczyną z długimi włosami ? ;-):-)

hej,
dzieki za ta "szczupla" :-)
:tak: tak wysoka, z dlugimi wlosami i okularami
wlasnie z tym wklejeniem mam problem, poki co... bo juz doszlam co, jak i gdzie zrobic, hihi

Jedyna osoba ktora przychodzi mi na mysl to pani o imieniu L. i byłyśmy razem na "czytaniu polskim dzieciom w bibliotece w centrum", no i widać też na zdjęciu w 5-latkach w Polskiej Szkole w pierwszym tygodniu :-)

Hej dziewczyny :)
Bronka78 - pozdrawiam ale Maureen - burze muzgów jaką przeprowadzilam przed chwilą żeby Cie rozszyfrowac - aż mi para bucha ;) NO bo skoro Bronka78 wie to ja tez powinnam chyba nie??
L. gratuluje stanu błogosławionego :)
pozdrawiam

a mnie w tej "zagadce" pomogły dzieci :-) bo tylko jedną osobe poznałam która ma 10-latke i roczną córkę :-)
susi: też byłaś na tym czytaniu w bibliotece! :-)

reklama
Do góry