reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

lulu84,

niestety nie byłam tam na basenie, więc nie pomogę..

mała81,

witamy, może napiszesz coś więcej o sobie, córeczce, gdzie mieszkacie itp. ? :-)

reklama
Witam Mała81!Zajęcia są na Hamptonie co środę (przeważnie, chyba że komuś coś wypadnie wtedy przekładamy na czwartek lub piątek bo jest nas tylko 3).Jeżeli chodzi o koszta to zajęcia są darmowe bo prowadzone w prywatnym mieszkaniu (przynajmniej narazie).Serdecznie zapraszamy Ciebie i Twoja pociechę.
Lulu84 ja też niestety nie pomogę bo z basenu tu jeszcze nie korzystałam.

Witam Saszka84 ! Dzieki za informacje,ale niestety chyba raczej nie bede mogła uczęszczać z corcia bo Hampton to troche daleko:-( ale jesli to nie kłopot podaj mi jeszcze godzine na ktora sie spotykacie.Dzieki Pozdrawiam

Witam wszystkie mamy:-)widzę, że niektóre chodzicie ze swoimi dzieciaczkami na basen:-)Jak jest na basenie tutaj z takimi maluszkami?ja mam synka 5 miesiecy i drugi 6 lat ,też bym chętnie przeszła się na basen :tak:Ja mieszkam na stanground i wiem ze gdzieś tu jest basen.A może jakaś mama chodzi na stanground na basen?;-)Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

no jak na Hampton to u nas:) a gdzie dokladniej sie spotykacie - moze gdzies obok nas...:tak: tylko ze moja mala nie ma jeszcze 2 lat.... zreszta Saszka14 pewnie ja pamietasz z tego jednego spotkania latem co byly nas az! cztery baby ;)
a na basen to ja sie juz wybieram od dluzszego czasu, tylko jeszcze nie wiem gdzie i kiedy..:-D

Mała81 skąd dokładnie jesteś?My mieszkamy na Waltonie więc tez mamy kawałek-najpierw do centrum autobusem a potem drugim na Hampton ale uważam że warto poświęcić raz w tygodniu trochę czasu na spędzenie w autobusie bo moja Zuza żyje od rytmiki do rytmiki i wychodząc z jednej już nie może doczekać się następnej.Jeżeli chodzi o godzinę to zazwyczaj jest to 12 więc całkiem logiczna godzina bo i z łóżka nie trzeba się zrywać z samego rana :).
Lulu84 rytmika jest na Harn Road niedaleko collegu.Jeżeli chodzi o to że Twoja córa jeszcze nie ma 2 lat...zawsze możesz przyjść parę razy i zobaczyć co z tego będzie :)Czy ją pamiętam?No trudno byłoby zapomnieć.Fajna dziewczynka :)A tak wogóle to chodzisz tam dalej na Gladstone?Ja do tej pory mam świetny kontakt z Leną (właśnie ona wtedy też tam była ze swoim synkiem)i widujemy się praktycznie w każdej wolnej chwili.A właśnie jak dzidziuś?Pozdrawiam!

saszka14,

czy Ty bywasz/bywałaś może z córeczką na tych piątkowych spotkaniach w Verandzie ? Jeśli tak, to być może się znamy ;-)

Hej! Ja mieszkam blisko centrum. Wsumie masz racje ze jesli dziecko jest zadowolone z takich zajec to warto poświecic sie i jechac autobusem. Pytałam o godzine bo w środy i piatki mam angielski i w srode koncze o 12:30 wiec wogole mi nie pasuje.

Maureen byłyśmy tylko 2 razy na tych spotkaniach i to w lato.Raz byłyśmy tylko 4 (ja, Lulu84 i jeszcze 2 dziewczyny)bo nie wiedziałyśmy że spotkanie nie było w Verandzie tylko w parku.Możliwe że się tam spotkałyśmy.
Mała84 spotkania są zazwyczaj w środy ale zdarza się że są przekładane na czwartek albo piątek.Jeżeli w środę i piątek nie możesz to możemy przełożyć to na czwartek.Podejrzewam ze dziewczyny nie będą miały nic przeciwko temu.W przyszłym tygodniu jeżeli rytmika wogóle dojdzie do skutku to najprawdopodobniej będzie wyjątkowo w piątek.Ja w środę i czwartek nie mogę a jedna z dziewczyn już pojechała do Polski na święta.Wogóle w tym tygodniu co będzie to chyba będzie ostatnia rytmika w tym roku bo z tego co wiem to druga dziewczyna też wyjeżdża do Polski na święta koło 15-tego.Jak by co dam Ci znać co i jak.

reklama
hej,
witam mamusie w peterborough
w zwiazku ze spotkaniami to wlasnie ja spotkalam mamy tego razu kiedy byly w parku, to bylo w maju, od tamtej pory co tydzien jestem w piatki wlasnie tam w verandzie
pozdrawiam

Do góry