reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Peterborough

Dziękuje kochane za odpowiedż:-)Kupiłam APTAMIL -zobaczymy.Wczoraj byłam u lekarza ponieważ mój mały był na antybiotyku(AMOXICILLINA)przy tym robił bardzo zielone kupki i miał biegunke,przed antybiotykiem tez robił zielone ale nie takie ciemne.Powiedział mi że przy tym antybiotyku może byc biegunka i zielone kupki-ze się unormuje.Pytalam czy moze nie zmienić mleka,ponieważ ten kaszelek nie daje mi spokoju co może być na tle alergicznym-powiedział że NIEale przepisał syrop od alergii:no:Wlaściwie to nic innego sie nie dzieje po za tymi brzydkimi kupkami i tym przewlekłym kaszelkiem .Może ja za bardzo sie przejmuje:-(pewnie dlatego że to Anglia a nie Polska:tak:Pozdrawiam Was mamusie :-)

reklama
milunia273 Znajome chwalą sobie sma,aptamil i cow&gate. To zależy jakie posmakuje dziecku.
Mój synuś też ma 7 mies,ale nadal na piersi a modyfikowanego nie chce pić, pociągnie z dwa razy i pluje,próbowałam aptamil,cow&gate i hipp. Ściąganego z butli tez zbyt chętnie nie pije.
ELWIS tak patrzę to Nasze dzieciaczki urodziły sie prawie w tym samym czasie:tak::-)Mój mały urodził się 29.06 to jest 2 dni starszy tak,dobrze liczę? A chciałabyś przejść na butelke?ja karmiłam do 6 miesiąca i tez nie było łatwo na początku to wogóle na butelke nie chciał patrzec, teraz to nie wie co ma z cycem zrobic:-DPozdrawiam serdecznie:-)

ELWIS tak patrzę to Nasze dzieciaczki urodziły sie prawie w tym samym czasie:tak::-)Mój mały urodził się 29.06 to jest 2 dni starszy tak,dobrze liczę? A chciałabyś przejść na butelke?ja karmiłam do 6 miesiąca i tez nie było łatwo na początku to wogóle na butelke nie chciał patrzec, teraz to nie wie co ma z cycem zrobic:-DPozdrawiam serdecznie:-)
Między naszymi dzidziami tylko 1 dzień różnicy. Kuba urodził się 30.06. Jak narazie chcę jeszcze karmić piersią,ale czasem trzeba gdzieś wyjśc coś załatwić a nawet winka się z męzem napić. Teraz jest z tym lepiej bo dam coś ze słoika :-) A ty w jakiej dzielnicy mieszkasz,bo może jak będzie cieplej to na spacer byśmy się umówiły. Kuba już kilka razy korzystał z huśtawek na placu to nawet mogłybyśmy na jakis pójśc jeżeli masz ochote. Ja mieszkam w West Town blisko Maternity Unit:-)

Elwis tak sobie myślę że może to niekoniecznie wina leży po stronie rodzaju mleka tylko możliwe że po prostu Małemu nie odpowiada butelka a dokładniej kształt smoczka...Wiem że wszystko zależy od dziecka.Pozdrawiam!

Między naszymi dzidziami tylko 1 dzień różnicy. Kuba urodził się 30.06. Jak narazie chcę jeszcze karmić piersią,ale czasem trzeba gdzieś wyjśc coś załatwić a nawet winka się z męzem napić. Teraz jest z tym lepiej bo dam coś ze słoika :-) A ty w jakiej dzielnicy mieszkasz,bo może jak będzie cieplej to na spacer byśmy się umówiły. Kuba już kilka razy korzystał z huśtawek na placu to nawet mogłybyśmy na jakis pójśc jeżeli masz ochote. Ja mieszkam w West Town blisko Maternity Unit:-)
Elwis ja mieszkam na Stangraund obok Flettonu a gdzie chodzisz do parku?możemy sie wybrać do jakiegos parku na huśtawki:tak:z tą pogoda to tak jest jak trochę cieplej to pada(jutro ma być chyba ładnie):-)napisz jak Tobie pasuje;-)Pozdrawiam:-)

Elwis ja mieszkam na Stangraund obok Flettonu a gdzie chodzisz do parku?możemy sie wybrać do jakiegos parku na huśtawki:tak:z tą pogoda to tak jest jak trochę cieplej to pada(jutro ma być chyba ładnie):-)napisz jak Tobie pasuje;-)Pozdrawiam:-)
Jutro nie bo Polska szkoła jest. Ja to chodze w swoich okolicach czasem do Central Parku i raz z koleżanka byłam w centrum. Od 13.02 do 21.02 dzieciaki w szkole mają wolne wiec może w tym czasie. wyśle Ci na PW nr telefonu to sie w szczegółach dogadamy:-)

Czesc mamuski!
Dawno mnie tu nie bylo wiec sie przedstawie!
Jestem magda, mieszkam w peterborough i mam dwuletnia coreczke!

Wlasnie rezygnuje z pracy bo chce sie sama zajac mala i chce wrocic do szkoly, wiec bede do dyspozycjii jako opiekunka! Jesli ktoras z was lub waszych kolezanek szuka opieki nad dzieckiem to prosze o kontakt! Nr.tel 07703729701

pozdrawiam wszystkie mamy i maluszki!:-)

Witam dziewczyny!!

Od czego zacząć??
Mam kuzynkę w waszym mieście, jest tam ok 6 miesięcy, nie ma zbyt wiele koleżanek i jej 4 letnia córeczka tęskni za kuzynostwem z Polski, a jej młodszy syn ma 4 miesiące. Piszę ponieważ pomyślałam, iż może któraś z was ma ochotę poznać kolejną mamę?
Cały pech polega na tym iż ona nie ma internetu!
Dziewczyny przepraszam za nieporadne przedstawienie sprawy!!

Jak by coś, proszę o nr tel. na pv a przekażę!!

Sama wiem jakie spotkania z dziewczynami z formum są potrzebne, więc pomyślałam i o niej!!

Dziękuję patki

reklama
Do góry