reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Czesc dziewczyny,

Jak bylo w Lodzi dzisiaj? Bo w Warszawie tak dzisiaj wialo ze leb chcialo urwac :)
Mimo to slonecznie i calkiem cieplo :)
Az czuc ze juz wiosna idzie wielkimi krokami.

Dziewczyny, mam prosbe: w zwiazku z tym, ze zajmuje sie troche fotografia dziecieca mam teraz nowa oferte na blogu - bony podarunkowe na sesje zdjeciowe, które mozna kupic komus w prezencie.
I tu moja prosba - gdybyscie wiedzialy, ze ktos z waszych znajomych szuka fajnego i oryginalnego prezentu na chrzciny/urodziny lub inna uroczystosc dziecka - miejcie mnie na wzgledzie i rozpuszczajcie ten link - bede niezmiernie wdzieczna :)))))

...czas zamknięty w kadrze - Fotografia dziecięca: Sesja w prezencie

Pozdrawiam niedzielnie :)

dziewczyny u nas wiatrówka:( ale to nie Daria, tylko ja jestem chora:p od soboty miałam gorączkę, a wczoraj po południu zaczęło mnie wysypywać, dzisiaj rano było u mnie pogotowie, bo miałam wysoką gorączkę:( teraz powoli dochodzę do siebie, ale wszystko mnie swędzi no i jestem uziemiona na jakieś 2 tygodnie...

jest masakra...wysypało mnie wszędzie, nawet na podeszwach stóp i w gardle, pod powiekami... swędzi i piecze, do tego cały czas mam temperaturę. Z jednej strony bym chciała żeby mała się zaraziła, bo wtedy by miała z głowy, a z drugiej mam już po kokardkę jej ostatniego chorowania:(

Evelina26k tak i bardzo sobie chwalimy. Panie są super, młode, pomysłowe i zawsze uśmiechnięte. Mała rano zasuwa bardzo chętnie i średnio chce do domq wracać:) W każdej chwili mogę zadzwonić i się wszystkiego dowiem - opiekunki bardzo chętnie opowiadają o dzieciakach i widać, że strasznie lubią swoją pracę - jak mi mówiły o pierwszych krokach Uśki w żłobku to miały łzy w oczach:). Poza tym dziecko zawsze jest najedzone i obojętnie o której godzinie ją odbieramy to jest czysta i przewinięta. Jedyny minus to częste choroby, ale to chyba normalne. No i drugi pluso - minus to ciotka, która jest dyrektorką tego żłobka - dzięki temu dziecko było przyjęte bez problemu, ale mamy z ciocią inne podejście do wychowywania, więc teraz już ustalam wszystko bezpośrednio z opiekunkami.
Więc ja żłobek szczerze polecam, bo widzę że mojemu dziecku służy:)

Zea - wspolczuje.
My juz po ospie. Dziecko przeszlo ja najlepiej jak sie da - bez goraczki i choroby, same krosty byly i to nawet takie nieswedzace.
Tez sie zastanawialam, czy moj maz sie nie rozchoruje, bo on nie chorowal na ospe nigdy. Na szczescie nic go nie wzielo, bo zapewne by to przechodzil tak jak ty.
Wspolczuje i wracaj szybko do zdrowia.

A ja na weekend do Lodzi jade i ciesze sie, o ma byc jutro i w sobote super pogoda ponoc!!!!!

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

reklama
Ewafoto... Okres wylęgania ospy to nawet do 4-5 tygodni, wiec jeszcze nie wiadomo... Niestety to paskudna choroba, nawet jak sie raz ja przechoruje,to pozniej w starszym wieku grozi nam pólpasiec. Teraz własnie złapał to mój tata :(

Mozesz mi podac przybliżony koszt sesji zdjęciowej ciężarnej :D I czy robisz zdjecia w Łodzi w jakims atelier?

Zea a do jakiego żłobka chodi twoja mała?

Do góry